Kullanmak, sağmak, işini yaptırmak , maddi çıkar sağlamak ilişkilerin %80 i bu üzerine tanıştığım kadınların %99 un ilk 3te ki sorusu ne iş yapıyorsun (maddi gücün ne?) Bunun üzerine yürüyen bir kaç kadına işsizim dedim direkt sohbeti kestiler yani çıkarsız hiç bir kadın bir ilişki istemiyor bu dönemde.. sizce?
Bu dönemin kadınları erkekleri kullanmak mı istiyor?
Bir kızılderili demiş aşık olunacak kadınlar annelerimizin ninelerimizin zamanında son buldu diye eskiden fakirlik vardı ama kadınlarda şefkat vardı merhamet vardı zorluklara eşiyle birlikte destek çıkmak vardı hemen bırakıp gitmek yoktu şimdikiler daha en ufak sıkıntıya parasızlığa huzursuzluğa bile gelemez o yüzden şimdikilerin aşkım sevgilim lafı bana inandırıcı gelmiyor saf değil
Karşılıklı, kadınlar erkekleri erkekler de kadınları aşktan soğutuyor Statü farketmeksizn konuştuğum kişilerin de kıçları kalktı anca bu saatten sonra ben de dengime bakarım Davul bile dengi diye boşa dememişler
şahsım adına cevap vereceksem tek kullanmam gereken şeyi bir gün eğer çocuk doğurmak istersem spermi ndndnd diğer türlü ayaklarımın üzerinde durabiliyorum herkesin malı kendinin olsun