Seni umursamayı bırakan sevgiliye ne olmuş olabilir?

#DeliMavi
29 Temmuz 2023
Seni umursamayı bırakan sevgiliye ne olmuş olabilir?

#DeliMavi
29 Temmuz 2023
Beni sevmiyor olabilir. yani eğer sevgilim ya da eşim beni düşünmeyi ve umursamayı çoktan bıraktıysa maalesef ki benim için her şey bitmiş demektir çünkü umursamayan bir insan gerçekten seveceğine ben inanmıyorum hayatımda. çünkü aşık olan insan sevdiğini bir saniye bile düşünmeden yapamaz çünkü. onu düşünür onu arar merak eder. eğer sevgilim beni düşünmeyi bıraktıysa bana olan sevgisinin bittiğini düşünürdüm ben de bir şey yapmayacağıma göre çünkü sevgilimi çok sevdiğim için onun için her şeyi yapardım mutlu olması için ve kendimden çok onu severdim. demek ki artık sevmiyor derim ya konuşurdum ya da ayrılırdım.. çünkü ilgi olmadan umursama olmadan o ilişki bir yere gitmez maalesef bunların dışında İletişim eksikliği, duyguların anlaşılmamasına ve yanlış anlamalara yol açabilir. İletişimdeki sorunlar, sevgilinin umursamayı bırakmasına neden olabilir. Sürekli çatışmalar ve kavgalar, ilişkide olumsuz bir atmosfer yaratabilir ve sevgilinin ilgisini kaybetmesine neden olabilir. Sevgilinin kendini önemli ve özel hissetmediği, yeterince ilgi görmemesi veya desteklenmediği hissi, umursamayı bırakmasına yol açabilir. İlişkide uyumsuzluk ve ortak ilgi alanlarının azalması, sevgilinin umursamayı bırakmasına neden olabilir. Güvensizlik duygusu, ilişkideki bağı zayıflatabilir ve sevgiliyi umursamayı bırakmaya yönlendirebilir. bunları söyleyebilirim sadece..
Böyle bir durumda beni bir insan umursamıyorsa artık ya sevmiyordur ya da ilişki boyutunda sürekli kavgalar anlaşmazlıklar alırdanlıklar söz konusu olduğu için artık bir şeylerden yorulmuş olabilir, bakın her şeyde bir neden vardır bir insan çok sevdiği halde belli bir zaman sonra uzak duruyorsa bir şey görmüştür bir şeyden rahatsız olmuştur, Yani hiçbir insan durduk yere gitmez durduk yere gidiyorsa zaten en başında sevmemiş demektir.
Açıkçası beni umursamayan birisi benim hayatımda yok hükmünde olan birisidir.
Cevap
36Cevap
Başka birini umursamaya başlamıştır, net
Aklında başka biri vardır
Merhaba,
Beni umursamayı bırakan sevgili, benden soğumuş olabilir. Sıkılmış olabilir. Aklına birileri girmiş olabilir. Her şey olmuş olabilir ama hiçbir şey de olmamış olabilir.. 😅
Bizzat ona sormak lazım, ne oldu diye! 😅
Allah korusun ölmüş bile bile olabilir.. 😅
Umursamayan sevgiliye yol vermek gerekir. Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir. Bende onu umursamam..
Bir başkasını umursamaya başlamıştır ki benim önemim yok:)
Heyecanı bitmiştir, artık hiçbir şey eskisi gibi değildir, "herkes"leşmişsindir artık.. Özelliğimi kaybetmişimdir..
Başka biri de olmuş olabilir..
Başka birini bulmuştur.. İkinci bir seçenek eldekini unutturur..
Tüvbe estağfurullah bu ne resim?🙂
Bıyyyle bir aklını çelmiş olabilir ya da elimde ki keklik, dışardaki kuğudan daha garanti" diyor olabilir🙂
Bilmiyorum, bunun cevabını O'na sormak gerek... Ya artık ben O'na iyi gelmiyorumdur ya da bir başkası vardır... En doğru cevabı kendisinden öğrenebiliriz...
Beni umursamayı bırakan sevgilinin ya keyfi yoktur morali bozuktur ya benden soğumuştur ya başkasını umursuyordur beni unutmuştur
Hiçbir şey olmamıştır sanırım. Çok sevdim ama bitti. Çok üzmüş olsa da beddua etmem. Allah hayr etsin ne diyeyim
Sana gec yaziyorsa erken yazdığı biri vardır derler ya... he ayni öyle seni önemsemiyorsa başkasini önemsiyordur..
Ne olduğunu bilemem ama ben de umursamayı bırakırım.
Puf olmuş olabilir. Duman dağılınca görürsünüz yokluğu :D
O noktadan sonra ne olduğu da benim umurumda olmaz.
17 yıllık evliliğin son iki yılında sevgilisi ile⁸ö bu da çok büyük önem taşır bir
ne tamamlamış klavye yahu... son iki yılda sevgilisi varmış da o yüzden umurunda değilmişim işte
bir de okumadan göndermişim 😂
Başkaları ile fingirdesiyordur. @lotus-patra (c) aldım görüşünü 😂
😂😂😂 Çok iyi yapmışsın
Allah onları kahretsin
Başkaları ile fingirdeşirken bir tarafları felç olsun inşallah 😂😂
Hisleri tükenmiştir ya da artık başkasını umursuyordur.
Kız arkadaşımdan ayrıldım hayatımda biri olduğunu sanıyor ama özünde nedeni farklı bende kalsın
Ölüm ve hastalık dışındaki sebeplerin sonucu ayrılık
Seni bırakmıştır ve artık onun için bir sevgili değil normal bir arkadaştan ibaretsindir.
Umarım ölmüştür çünkü başka gerçekçi bir bahanesi olamaz 😂
Başkasıyla tanışıp buluşup beraber olmuştur. Umursamazlığın nedeni başkasıyla yaşanan cinselliktir ve geri dönüşü yoktur maalesef. İlişki biter.
Muhtemelen başka birine önemsiyordur
Resim çok farklı şeyler çağrıştırıyor 😅
Neyse.. hevesi kaçmıştır , işine gücüne geri dönmüştür.. Ya da başka ilgilenecek birini bulmuştur.. Çok da takılmamak lazım :)
Ne olmuş olacak benden daha yakışıklı daha zengini buldu ruhospu 😕😕
Madem sevmiyor ne diye sevgili oluyor hic anlamıyorum bu erkekleri
Aklı basına gelmıs olabılır
Aynen
başka birini bulmuş olabilir ya da sıkılmış olabilir
Aklın da başka biri olabilir yani ya da bi olaydan dolayı soğuk yapıyordur
muhtemelen 20 kişiyle konusuyordur
demekki hayatına umursamak icin birilerini almis abla
İlgisiz umursuz erkek ya da kadın yok.. İlgilendiği başka birileri var demektir...
Ömrü bitmiştir ilişkinin her şeyi de kendine yormamak lâzım.
Bunu hissettirir. Ondan önce atak yapmak lazım.
Başkaları ile fingirdiyordur.
hepiniz aynısınız bak hemen olayı nasılda çözdün iki dakikada.
Neden?
Çünkü sen de erkeksin 😂😂
Aynen öyle.
Az seven çabuk adapte olan taraf oluyor her zaman.
Sanki üstünden yük kalkmış gibi...
Yaşasın kötülük 😂😂😂
Hahah sen de daha çok büyük sırlar mevcuttur üzülme boş ver 😂
Sen yürü ben arkandan geliyorum 😂
Daha ateşlisini bulmuştur başka ne olabilir ki
Aklında başkası vardır
Artık başka birini önemsiyordur..
Başka birini bulmustur
Başkasına odaklanmıştır
Başkasını umursuyordur yol vermek lazım
Geberir gider nolacak , beddua combo fight
Şeytan almış, götürmüştür.
Bi sorun vardır...
Cin çarpmıştır
Yenisini bulmuş olabilir
İşler İstediği gibi yürümemiştir
Çoktan başkasını bulup beni gözden cikarmistir
canı cehenneme dert etmem
Artık sevgilim olmak istemiyor olabilir.
Kellesi gövdesine ağır gelmiştir mutlaka.
Ölmüştür kesin ya da aklını yitirmiştir
Depresyona girmiş hayattan kopmuş olabilir.
Umursadığı başka biri olmuştur.
Yenisini bulmuştur😂😂
Karşıdaki soğutmuştur
Bi tarafları kalkmış olabilir
Umurumda olmadığını anlamış olabilir
Lezbiyen olmuştur belki . d
Yeni birileri cikmiştir karşisina 😠
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?