voleybol oynuyoruz 2 haftadır ilk başlarda kötü oynuyodum bi tık ama dün ne olduysa tüm toplara yüksekten gelse bile çaktım sayı aldım hiç kaçırmadım
bu çocuk da benim takımıma geldi her atışıma afferimm, çok iyisinn ya da bravo falan dedi daha da iyi oynadım o övdükçe
diğerlere böyle demiyor hiç ve dün tüm esprilerime baya güldü sürekli beni övdü sizce hoslanmıs olabilir mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Olabilir ama direkt hoşlantı belirtisi değil bu durum. Bu tarz rekabet içeren olaylarda ben de takımımdakilerin her haltını övüyorum mesela, performansı arttıran bir şey.
Tüm esprilere gülmesi hoşlantı belirtisi sayılabilir tabi.
abartarak gülüyo bi de ama baska çok bi belirti yok zaten ben şehrime dönüyorum 3 gün sonra😔 yaş farkı da vardı
Eyvaaaah. Üzülme be aslan parçası, başka erkek mi yok :(
ama çok tatlıstı😔
Kaç yaşındaydı :(
27 ama bizle takılıyo gull hiç büyük gibi değil baya yaşıtımmıs gibi hissediyodum ben de 20yim
Eyvaah. NEYSA bulursun yine birilerini üzülme ağlama tm? :(
zaten kız bakıyolarmıs ona yası büyük seneye falan geldiğimde evli nisanlı falan olur sanırım😔
Tüh :(
kendimi sürekli övüyorum ve evet kendime aşığım
Bir kadının hayatına girmek için sergilenmesi gerekenlerden birisi sadece
😌
Yürüyor sana gayet 😁
ama yaşı büyük biraz
Yaş sayılardan ibaret insan olsun yeterki
çok sempatik tatlıs biri ama umudum yok
Valla karar senin hayat senin bu konu da ama yaş falan takılmam yani
ya zaten büyük durmuyo 7 yaş da öok değil annem babam arasında 10 yaş var ama o evlenir muhtemelen beni bekleyemez benim bi 5 yılım var en az
Yüzde yüz emin olduğum bir insan olsun 5 de beklerim 10 da şahsen diyorum ya karakter olsun adamda yeterki beklemesini de bilsin he ama güvenmeyeceğin bir tip ise kendini de yorma boşa onu da
o kadar tanımıyorum ama 27 yaşında yani türkiye şartlarında evlenme yalına yakın ailesi de istemez 5 yıl beklemek
Ben 32 yaşındayım mesela Türkiye şartları yaş ortalaması gibi durumlara bakmayın bizimkilere kalsa ben 19 20 yaşında maksimum evlenmiştim gerek yok düzgün kişi olsun 1 kişi olsun bitsin gitsin tüm ömrünü zehir etmeye ne gerek var habire kız buldular kendileri evlen artık diye her bulduğu kızla konuştum hepsi yollu çıktı zaman devir kötü bir çok etken var
benim de dayım 32 yaşında baskı altında kalıp saçma sapan birine evt dedi evlendiler çok mutsuz kız da dayımı zengin sanmış yakısıklı diye de onaylamıs, aşırı saçma bi durumun içinde yani oyuzden dikkatli olup çabuk karar vermemek gerek ve 32 normal bi yaş babam da o yaşta evlenmis
Yani sayılar o yüzden önemsiz bir kez evet diyorsun dünyanı karartmaya gerek yok 40 da evlen sorun değil hayatını yaşayacak birisi olsun zehir edecek birisi değil evden çıktığımda ise giderken ne halt yer bugün diye düşüneceğime ya da bir yere gitmek istediğinde düşüneceğime evlenmem o güveni verir arkama yaslanır hayatımı yaşarım.
Tecrübe ile sabit bir çok şey gördüm maalesef bu yaşıma kadar görmez olaydım dediğim o yüzden bir erkek olarak uyarı olsun çok dikkat et ve kimsenin seni üzmesine müsade etme asla senden değerli değil kimse...
Yürüyo