Yeni tanıştığım erkek arkadaşım sürekli onu ovmemi bekliyor söylemiyor ama fark ediyorum sürekli onu sevmemi beğendiğimi söylememi istiyor sizce neden olabilir özelikle erkeklere soruyorum?
Bunu hakediyorsa yapman gerek bence. Misal ben eşime her konuda yardımcı olurum ev supurur evi toplar mitfahi toplar elimden geldikce yardim ederim ama sonrasına beni överse bundan zevk alirim ki övmesini isterim cunku yapiyorum okadarinida isterim :)
Bu durumda soyliceğim şeyin en kibar hali duygusal olarak tatmin olmak istemesidir, yani senin ona karşı söylicek olduğun her övgü onu tatmin edecektir aksi takdirde kendisini garip bir şekilde sorgulayacaktır öyle devam eden bir ilişkiniz olursa sizi tebrik ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bunu hakediyorsa yapman gerek bence. Misal ben eşime her konuda yardımcı olurum ev supurur evi toplar mitfahi toplar elimden geldikce yardim ederim ama sonrasına beni överse bundan zevk alirim ki övmesini isterim cunku yapiyorum okadarinida isterim :)
erkekler takdir edilmek kadinlarda begenilmek ister diye
Adam. cocukluktan itibaren gudulenmeye, ovulmeye ve takdir edilmeye alismis. Bir yasam sekli haline gelmis...
Özgüvensiz olduğu için
Demekki hayatında onu hep öven birisi olmuş
Sanmam
Bu durumda soyliceğim şeyin en kibar hali duygusal olarak tatmin olmak istemesidir, yani senin ona karşı söylicek olduğun her övgü onu tatmin edecektir aksi takdirde kendisini garip bir şekilde sorgulayacaktır öyle devam eden bir ilişkiniz olursa sizi tebrik ederim
Etmiyim mi yani
Belirli bir süre iltifat etme ve sana sahranın biçiminde değişiklik olacakmış bakalim
Davranış*
Etmediğimde ya da yazmadığımda sen artık sevmiyorsun ya da özlemiyorsun gibi şeyler söylüyor
Yazmamak değil konuşun sohbet muhabbet çevirin ama sadece ona böyle iyisin şöyle iyisin falan filan demememeye çalış
Ah benim basımda da var öyle biri 😒
Ego kasmaktan başka bir şey değil...
Söyleyince g*tü kalkçak
Sen güzel söz duymak istemez misin sevdiğinden
Narsist olabilir