Benim sevgilim hatta artık eski sevgilim oldu uzun zamandır görüşmüyorduk bazı nedenlerden dolayı 4 sene küs kaldık ayrıydık neyse buluşma ayarladık buluşmanın ilk günü bana emrivaki yaptı yengesiyle tanıştırdı beni onuda alttan aldım bugün kendisinden haber alamadım yengesine yazdım önceden abla diyordum yAnlış anlaşılmayım diye ismiyle hitap edip baka seninle ne problemim var bana ismimle hitap ediyorsun diye bana yükseldi ben ne yapayım benim sevgilim uyumuş bana bişey demeden telefonu kapalı ben onun derdindeyim yengesi bana nerler diyor haksız mıyım aramızda 2 yaş var yengesiyle yine ben kusura bakma dedim yA seviyesine düşmedim eski sevgilimi her yerden engelledim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet doğru
ney doğrusu
samimi insanlar arasıra kavga eder. önemli olan sevgilinle ilişkin onu ara anlat durumu. erkekse seni ezdirmez.
Abi yA orataya bişey yok ben dışarı çıkıyorum diye eve geç giriyorum diye kızıyor kendisi yapıyor sürekli beni eziyor zaten kadına iste abla ister Ayşe derim evlenseydim ne okurdu Allah bilir ben kendimi ezdiren birisi değilim onu hakkından gelirdimde büyüklük bende kalsın dedim
sürekli beni eziyor dedin de onun için kolaylıklar.
Tamam yazının sonunda gerekeni yapmışsın bitmiş. Yoluna bak ve devam et bidaha da muhattap olma bu kadar.
Abi o değil onda okeyim yanlış mı yapmışım ben ismiyle hitap ettiysem
Yoo o kendini bişey zannetmiş tepeden bakmış zaten yengeler çok fena olur herşeye burnunu sokarlar o çocukla evlenseydin bile yine yenge boş durmazdi
Arkadaşlarımda aynısını dedi kurtulmuşsun diye hala oğlanım fotosunu kapatıyo
Aynen boş ver gitsin hakkında hayırlısı olsun çocuk iyi olsa bile öyle akrabası olduğundan dolayı sıkıntılar çekersin
Çirkin misin? Neden kendinden ödün veriyosun kolay av olmak için ne günah işledin
Abi ne diyon ya ne çirkini götümde dolanıyordu çoçuk
İyi yaptın sakın engeli açma kurtulmuş oldun deli birinden böylelikle
Ya düşünsene sen saatlerdir Merak ediyorsun yengesine yazıyorsun ismiyle hitap ettim diye hesap çekti bana kadın
İsmiyle hitap ettin diye dünyanın sonu mu sanki. Takma ya aman cidden insanlara anlam yükleme fazla zaten engellemişsin artık düşünme bile
5 senedir ilişkimiz vardı benim bir yere çıkamam karşıyordu bugünde bende başına bişey geldi zannettim hiçbir şekilde ulaşamadım yengesine yazdım iste yazmaz olaydım ya yine bende büyüklük kalsın diye kusura bakma dedim arkamdan kötü konuşmasınlar diye sırf neyseki kurtuldum
Çocuğun burada suçu ne çözemedim
Geceye kadar bana yazmadı uluslaşmadım başıma bişey geldi zannettim bunu bir kere yapmadı çok kez yaptı bende artık dayanmadım engelledim
Yoğunsa iş güç fırsat bulamamıştır uyurkende yazamaz ya
Madem engelledin sallq gitsin
Nasıl sallıyorsun yA 5 senedir ilişkini sen yapabilir misin
Zaten bitmis ama ve madem sallamak istemiyosun neden engelkedin? Cunku sadece ulasamqmissin bitirmeni cokta gerektirmez bu
Abi buna bana bir kere yapmadı ya yengesinin yaptığı terbşyesizlik kendisinin yaptığı terbiyesizlik napsaydım telefonu şarja takabilirdi ben dışarı çıkıyorum diye demediği lafları bırakmıyor
Bugün kendisi çıktı ben merak ediyorum laza yapmıştır diye başta yengesi haberim yok diyo sonra içerde yatıyor dedi
O zaman salla gitsin baska caren yok. Olsaydi ayrilik olmazdi
Arkana bile bakma hfhsh
Haksız mıyım kardeş yA be olmuş ismiyle hitap etsem
Takılma ya aman
Kadına öyle denir mi ya 🤣🤧
Ne dedim sanki ismiyle hitap ettim
Bazı kadınlar takıyor diye yanlış anlar diye söyledim
Saygısız bir davranış kadın da sana patlamış 🤣🤣
Bence Yannis
Oğlanın bana yaptığı çok doğru sanki tatlı dille söyleyebilir hayırıdr ya ben niye yanlış yapıyorum
Bana göre haksizsin kadın seni küçük görmüş belliki ona göre de uyarmış