Merhaba arkadaslar ben 3 senelik evliyim su an hamileyim 7 aylik ama esimi eskisi ladar etkiliyemiyorum..
Yataga uyumaya bile zor geliyo koltukta yatiyo arkadaslariyla telefon da oyun oynuyo bizimle ilgilenmiyo ayni evin icindeyiz ama yanima gelip yatsin diye gögüsünde uyumak icin yalvariyorum resmen..
Ilk bebegimiz olucak evet hamileligimi önemsiyo ama artik beni sevmiyo gibi baskasinin olmasindan süpheleniyorum sizce esimi kendime geri nasil bagliyabilirim?
Yataga uyumaya bile zor geliyo koltukta yatiyo arkadaslariyla telefon da oyun oynuyo bizimle ilgilenmiyo ayni evin icindeyiz ama yanima gelip yatsin diye gögüsünde uyumak icin yalvariyorum resmen..
Ilk bebegimiz olucak evet hamileligimi önemsiyo ama artik beni sevmiyo gibi baskasinin olmasindan süpheleniyorum sizce esimi kendime geri nasil bagliyabilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
hamileyken kafa çok başka çalışıyor yani ufak olayları bile şu an gözünde büyütüyosundur ki normal yani yapacak bişey yok bu süreç böyle bütün gün sizleyse akşam sal adamı iki oyun mu oynuyo napıyo takılsın sürekli bir ilgisizlik yoktur herhalde
Tüm gün yanimda ama yok gibi tüm gün ilgilenmiyor benimle
ablacım öyle bir erkek modeli yok zaten sabahtan akşama kadar gözünün içine bakıp şiirler okuyacak falan hayatı dizilerdeki gibi sanıyosunuz
Bundan 1 sene önce öyleydi ama
Hamilesin ya ondan aranızda ilişki değişmiştir şuanlık. Sende hamilelik yüzünden paranoya yapıyor olbilirsin. Kendine bak her zamanki gibi ol eşinin senin üstüne düşmesi lazım açık açık söyle bence
Söylüyorum ben kuruntu yapiyomusum ben
Adama yanima gelip yatmasi icin yalvariyorum resmen
Kuzum erkekler biraz bazen hamilelik evresinde soğar gibi olurlar. Ama bak o eşinin tutumu daha bir yanlış daha dikkatli şevkatli olması lazım çocuğu doğurmuycam aldırcam böyle giderse diye yalan at kendimi kötü hissediyorum diye mecbur iyi davrancaj
Cocuk 7 aylik nasil böyle bisey diyim ?
Hemen öyle düşünme, belki seni rahatsız etmemek için oturma odasında yatıyor. Hemen kötü düşünme :)
Sanmiyorum öyle bisey oldugunu kalktim hala uyanikti ve neden yanima gelmedigini sordum telefonla oynuyomus
Küstüm ve farketti arkamdan gelip özür bile dilemedi ben gittim kaldirdim yatirdim ystaga
Eşine bakımlı ol, sexsi davran, çok sıkma ve sorgulama, cinsellik yaşamak sınırlıdır ama oral yap ve yaptır. Cinselliği ihmal etme ve dışarı gönderme.
Baglaman zor altatıyor kullanıyor seni Ayrıl başan hayatına bak kurtar kendini
Hayir ya seni seviyor tabi ki ama arrik seni arzulamiyor sonucta sevmek başka sey seks başka şey bunlar normal seylwr klasik evlilik ayeica artik sen onun icin bir kadin degil annesin
Sıkma bacım canını vardır bir derdi hem hamilesin diye yaklaşmıyordur belki sen kendine bak bakımlı ol yinede sayma kendini
Erkekler eşi hamile olduğu dönemlerde istemedikleri halde önlemler alırlar.
Doğumdan sonraya sakla her şeyi ve eşin için bile olsa hem kendinin hem bebeğinin psikolojisini bozma
Çok normal. Evlilik kısa bir süre içinde monoton bir hal alır ve sıkıcı olur.
Olmamasi icin elimden geleni yaptim hayir kavga da etmiyorum güleryüzlüyüm neden böyle yapiyo
Evliliginiz rutine bağlamış galiba
Allah yardımcın olsun
Ah be senin icin yaktim bugun de
Aşk bitmiş. Kaçınılmaz sonuç
Bence hamilelik seni çok etkilemiş olabilir
Yatakta rahatça uyuyabil diye bnce
😂😂😂😂eğitimsizlik ne kötü yaaa
çirkinleştinmi
Büyü yap😂
İşin zor görünüyor
Tuhafmış
Bakım önemli