AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
Bence suç sende alttan alıp herşeyi kendin yapıyorsun biraz işleri onada yaptır. Şurayı süpürür müsün de mesela bulaşıkları yerleştir de vb
Üzülme zamanla düzelir inşallah kardeşim sabrın sonu selamet tır ya sabır ya Allah de rabbim mükâfatını verir sana
Senin huzurun varsa boş ver baskalarinin hayatini sen evine sahip cik yuvana sahip cik mutluluğuna sahip cikk.
Bir ata sözü geldi aklıma komşunun tavuğu komşuya kaz görünürsün, kimbilir gizlediği başka neleri vardır
Esinde sana yardım etmelidir. Cunki çalışan hanımların işi zor
Kimide kocası tarafından baş tacı edilir ama kıymet bilmez, neden, hangi konuda eşin senin mesleğin için evli olsun?
Guncellemeden sonra farkkettim kocanın yerinde olsam direk bosanirim...
Bence evde iş paylaşımı gibi bişe yapılmalı yani öyle sen yapcam ben yapcam değilde herkes bi işin ucundan tutmalı bence
Merhaba. Sizinle meslek garantisi için evlenmiş olabilir. Sevse böyle yapmazdı. İşin ucundan tutardı.
Koca dediğin böyle değil ilgili olur şefkatli olur sevecen olur yani kadına kadınlığını hissettiriyor hem yatakta hem de normalde umarım beni anlamışsındır anlamadıysan yaz bana detaylıca anlatayım sana
erkeklerın hepsı migde bulandırıcı oğlum haric tek pısman olmadıgım sey oğlum.
Her şeyi sen aldığın için böyle rahat biraz sorumluluk ver
Kız, kocan var en azından ona şükret, onu bulamayanlar da var 😒
Koca her yerde var hayatim turkiye burasi hele bu siteden 10 kisiden 8iyle evleniriz bile. Deger vermeyen koca hic olmasa daha iyi
Aman zengin olsun da gerisi çok önemli değil
Hajahzjahs olaysin hayatim
Öyle ama yani 😌💅
Ne kadar çok verici olursan o kadar değersiz olursun sistem bu şekilde ilerliyor
mesleğinle ne alakası var ya adamın karakteri bu demek ki
Bu arkadaşınla ilgili bir durum değil kocasinin karakteriyle alakalı.
Statü önemli ama her şey meslek değildir, evlenmeden önce evde iş bölümü yapmayı konuşmanız lazımdı.
Kusura bakma ama ben hic kocamdan baskasina imrenmedim. Gercekten cok zor bir kisiligi vardı kısacası naristti ama yinede bir baskasinin ballana ballana anlattigi evliliğine imrenmedim. Cünkü her insan farklıdır ve farklı sever
Yorumlardaki erkekleri dinleme lütfen, saçmalamışlar. Kocan sana değer verip önemseseydi bu kadar yükü senin üstüne yığmazdı. Seven insan sevdiğinin bu kadar çok yorulmasına göz yummaz. Bence bu konuda bir şeyler yapmalısın.
Polisler subaylar odun ve ruhsuz oluyor biraz. Normal yani, yanlış seçim yapmışsın.
"Ayrıca kocam yetimhanede büyümüş" kişisel gelişim veya yaşam koçunna başvurun
eşine her konuda destek olmak eşinle eş olabilmek mesele üzüldüm senin adına
Sen ibiraz öncellemeli. Sana gereke nönemi vermeli. Kocalık öyle değil tabiki
Başkasının mutluluğu sana cazip gelebilir ama bilemediğin belki başka şeyler de olabilir.
Adam özel harekatçı.
Çok kibar olmasını beklemen hata...
Polisler her zaman hemsirelere yüksekler. Onun haricinde ise meslekten dolayı evlenmiş olma ihtimali yüksek olmakla beraber, sizin de hatanız istemediğiniz bir şeyi yapmış olmanız çocuk istemiyorum ama oldu diye bir şey yok müsamaha göstermissiniz ve siz bazı şeylere müsamaha gösterdiğiniz sürece bu olaylar böyle devam edecek ve ilgisiz bırakılan her kadın hayata küstürülüp, soldurulan bir çiçektir.
Herkes kocasını bilecek. Sus otur, canımı sıkma.
Soru cümlene özet cevap vereyim.
Nasil alıştırırsan öyledir aslında.
Asla böyle düşünmeyin ve kendinizi değerli hissedin
Çok karıştırma huzurunu bozma derim ben sana biraz kuruntu yapıyorsun boş ver başkasını
Huzurunu bozuyosun ahahha siz kafayi mi yediniz evdeki huzur bozulmasin diye kadin niye ezilicek o cocugu kendisi yapmadi degil mi bu evlilik her sey ortak olmali ayrixa sizin dar zihniyetine gore zaten huzur bozulucak bi sure sonra kadin soguycak o adamdan
Konuşmana dikkat edersen sevinirim, düşüncemi söyledim , keşke söylemeseydim bu nasıl tavır
@Eziksevmezz bir de soeu sahibi sen değilsin gelmiş maydonoz oluyosun arkadaş , ben soru sahibi yazdı diye cevap verdim
Bende bi kadin olarak cevap verdim sana ve dediklerimde kotu bir sey yok amacim seni ya da baska birisini asagilamak degil bu hayatta herkesin bi hayati oldugunu gostermek
Senin verdiğin bilgilere ihtiyacım yok benim herkesin görüşü kendine , neyin ne olduğunu senden öğrenicek değilim
Ogrenmen gerek anladigim kadariyla
Kardeşim sana iyi akşamlar
Olur mu sana değer vermesi mutlu hissettirmesi lazım köle gibi kullanması degil
Beterin beteri var knk. Belki değişir zamanla
Evde herkes çalışıyorsa ev işleri de ortak olmalı. Değilse iletişim ya da sevgi eksiklği vrdır
Bunun meslekle ne ilgidi var nasl basardin onu birbirne karistirmayi
Ben de aynı şüpheyi taşıyorum eşime karşı haklısın bence
E bunu evlenip çoluk çocuk sahibi olduğunda yıllar geçtiğinde mi farkettin ne saçma..
Hiç bir surette kendinden ödün verme yoksa hep mutsuz olursun zaten hep kendinden ödün vermeyip kendini düşünenler mutlu o yüzden bu hayatta mutlu olmak istiyorsan kendini ön planda tutacaksın
Kıyaslamayla eksiklik düşünürsen 5/6 koca veya daha fazla eksitirsin.
Kaç yaşındasınız profildeki gibi ise çok erken yaşta sorumluluk yüklemişsiniz kendinize.
23 yasindayim
Benimle yaşıtsınız, şöyle anlatayım evlilik basit bir durum değil, bu hayattaki en büyük tercihlerden biri evlilik tercihi, sırf eşinizi kırmamak için çocuk sahibi olmanız cidden sıkıntılı evlilik bence hayattaki yükü tek başına yüklemek ağır geldiği için yükünü paylaşacağınız biriyle yola çıkmak mottosuyla olmalı, eşinize bu durumu belirtin yani size yardım etmeli her konuda, hayat bu şekilde devam etmiyor ne yazık ki ikiniz de çalışıyorsunuz en azından ev işlerini veya çocuklara bakmak konusunda yardımcı olmalı ev işi ve çocuk bakımı sadece kadına ait bir şey değil. Umarım bu durumu halledersiniz.
Aile nedir nasıl olmalı bilmeyen biriyle evlenirsen olacağı bu ayrıca sen onun işi ve maaşı üçin onunla evlenmiş olmayasın
Herkesi birbiri ile kıyaslamak doğru olmaz. O kişinin de senin hoşuna gitmeyen bir huyu vardır. Ve arkadaşın bundan bahsetmemiş olabilir. Bir insanın huyu uzun süre birlikte olmadan anlaşılamaz. Tarifle anlatmakla hep yarım kalır.
Merhaba kardeşim bir erkek olarak söyleyim 5 parmağın 5 i bir değilken hepsi nasıl davransın sen o adamı neden sevdiysen o haliyle kabul et bence emin ol her iyi görünen şeyin altından bilmediğin bişey çıkar
bence sizin yükünüz baya ağır.
ben çalışıyorum eşim ev hanımı, evde çoğu şeye yardımcı oluyorum, yemeği de benim yaptığım, hazırladığım zamanlar oluyor, evdeyken de çocuklarla çoğunlukla ben ilgilenirim.
Seni kullanıyor bence, onunda sana yardım etmesi lazım evde
Aman be kocanin kiymetini bil seni rahatsiz eden konuda tavrini koy onlarin da vardir eminim sprunlari ama kotu gozukmemek icin dememistir
Evdeki eşini başkaları i
le kıyaslarsan hiç mutlu olamazsın. Eşin seni başkası ile kıyaslarsa peki?
Ablacım yorum yapan kişilerin yaşlarina bakıyorum gerçekten insanlar yaşadıkça olgunlasiyor empati kurabiliyo umarım herkes senin gibi olur (bu arada adamın yaptığı mantıklı demiyorum)
Kocan gayet normal
Haksızlık ediyorsun
Eşin aile sevgisi gormediyse ona göre tartman lazım canım ayrıca onun her istediğini yapma arada sırada kendi istediğini de yaptır biraz kadınlık zekani kullanarak yapabilirsin bunu
bunlar yetişme ile ilgili mesele bende evlenirsem eşim çalışıyor olursa her konuda yardımcı olurum ama çalışmıyorsa yapabileceğim şeyler kısıtlı olur.
Bunun cvbini sadece senle aynı pozisyonda olanlar vermeli. Bizlerinki kendi hayat uyarlamalarımızdan öteye gitmez oda seni yanıltıp yanlış basamağa götürmesin
Ablacım ben alt jenerasyon olarak çok deneyimsizim sizden tabi ki fakat bu durumu kocanıza anlatmak bence daha mantıklı olacaktır. Belki de eşiniz farkında değildir.
Sende çalışıyorsun yardım etmesi gerek, ev iş zor açıkçası
Niye kocandan bu kadar şikayet ettin ki! Arkadaşın belki üzerine düşen görevleri yapmıyor
Peki ters açıdan düşünelim. Sen onunla ne için evlendin?
Kocan biraz öküz galiba ama her ne olursa olsun bütün yük ortak olmalı çocukları tek mi yaptın
Hem yetimhanede hemde polis olması ağır başlı olmasının sebebidir bence dışına vuramasada içten içe seni seviyordur
E herkesin eşi aynı huylara sahip değildir tabikide partnerinizi iyi tanıyıp hayatınızı öyle ona adamalısınız
O meslegi geregi soguktur, kimsesiz büyümeninde etkisi vardir eminim. Ama bence onunla konus, cözülemicek bisey degil bu.
Koca dedigin asla boyle olmaz sana saygi deger vermeyen biri icin kendinden asla ödün verme tavrını koy sonra çok üzülürsün
Arkadas çevrenin sözlerini kulak asma dedi kodu yüzün den evini yuvanı bozma gözün le görmeden inanma herkes kaderini yaşar sabret
Ne kadar saçma bir öneri sunuyorsun onerini doğru bulmuyorum kadın hep kocasının yaptıklarına göz ardı etmemeli
Yuvasınımı dağıtsın bu daha mı iyi olucak bi yuva kolaymı kuruluyor iki cocukla sen cok iyi biliyorsun
Mesleğinin verdiği bir piskoleji bence zamanla onu güldürmeyin noktalarini bulman lazım ya da biraz fazla dişilik yapman lazım
Kocan özel harekatci bunu bilerek evlendn bunların farkında olmalıydin birazda kocanı düşün özel harekat kolay değil