AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
Polis özel harekatçı olmak kolay mı sanıyorsun adam kim bilir ne kadar yoruluyordur ülkenin serserisiyle uğraşıyordur ikinci sende onun mesleğini bilerek evlenmedin yapacak bir şey yok yani. Yine de eşine söyleyebilirsin bazı işleri paylaşalım diye
Sen de çalışıyorsan ev işlerinin yarısı eşinin görevidir. Seni seven biri değerini bilir yıpratmak yormak istemez ben sana karşı ne saygısı ne sevgisi olduğunu düşünmüyorum
Yardım isteyebilirsin zorlandığın yerde. Kendi değerini bu şekilde ölçersen mutsuz olursun.
böyle olmaz değer vermeden saygı gostermeden ilişki yürümez
Iyide hemsirelerdw cok yogun cakisir gece gunduz nobet olmaz mi
bu büyük bir sorun sorunu karşılıklı konuşarak çözebilirsiniz bence
Kocana zorlandığını ve yardım etmesini söylesen çözülecek bir problem
Hızlı karar ve ön yargılı olmadan önce birbiriniz şartlarınızı ve sorunlarınızı uzun uzun konuşun
Bence yanlış soruyorsun soruyu, evlenirken bu kişiyi seçme sebebin neydi?
Bu çoğu erkekde var bence eşin çok yoruldugu için boyle yapiyor ama sen bunu en iyi eşine sor
Bahsettiğin konu meslekle ilgili değil kocanın karakteri ve kişiliği ile ilgili bence
Kadın olarak kocanızdan ilgi görmek istiyorsunuz ama baştan evlenmeseydin madem böyle biriyse? Bilmiyorum istemiyorsan boşan bence
eh birçok tayincide aynı mantık vardir
öküz birine denk gelmişsin yerinde olsam boşardım
Sen çok mu mükemmel bir erkeğe denk geldin
@ALFA159QV evet mükemmel bir nişanlım var kavga etsek bile ortak bi noktada konuşuyoruz ve sonra barışıyoruz sen kendine bak önce
Ben sana soru sordum sadece şahsına değil sadece bu şekilde düşünmeni yadırgadım. Her bireyin kişiliği karakteri değerleri kendine özgüdür biz bunu bilerek insanları kabullenmiyormuyuz onların ufak tefek kusurlarinda başımızdan atmamizmi gerekiyor. Bugun mutlu olabiliriz peki bunun yarın garantisi var mı tanımadığın insanlar hakkında sert ve kırıcı bir yaklaşımın sana bişey kazandırmaz.
@ALFA159QV senin ufak tefek dediğin kusur, sürekli büyüyünce hataya dönüşüyor anladın mı? onun yerinde olsam ayrılırım bu tip erkeklerden bi b0k olmaz genelde
Zor bir kız olduğunu anladım. Ama merak ettiğim bişey var nişanlınin mükemmel olduğunu söyledin bu kişiyle evlilik yapacaksın Allah nasip ederse, bu kişi evlendikten sonra değişirse senin beklentilerinin altında kalırsa ya da herhangi bir sebeple seni üzerse ondan hemen ayrilirmiydin
@ALFA159QV evet ayrılırdım hiçbir şey benim mutluluğumdan ve huzurumdan daha önemli değil
Elbette Bir erkeğin eşine karşı en büyük görev ve sorumluluğu onun Allah'ın emaneti olarak bilmesi ve onu mutlu etmesidir. Eşinin rızasını kazanan Allah'ın rizasinida kazanmış olur. Benim evlilik prensibim budur. Bu hepimizin kırmızı çizgisi olmalı bence. Ama ne yazık ki herkes eşten yana şanslı olmuyor kadınlarımızdan çok mağduriyet yaşayan var bu kişiler ya hayatlarına aldıkları kişiyi taniyamiyorlar ya da tanıdığını sanıyorlar kimse sıfır sıkıntı ile bir evliliğe yürütemez. Oysa sevgi saygı şefkat empati ve anlayışla bir evliliği kurtarabilir. Benim düşüncem sadece şiddet, saygısızlık, aldatma gibi iğrenç davranışlar olmadığı sürece evliliğin kurtarılması yönünde lakin kurtarilamayacak duruma geldiysede ayrılığın en doğru karar olduğu konusunda hemfikirim
Benim eşimde hemşire ve evde her işimiz ortak iki kişi de çalışıyorsa bu şart
Senin ki koca değil sana firavun 😂😂
Tabiki yardımcı olmalı
Sen bu adami tanimadan mi evlendin
Evet cift maaş aşkı sizinki
Maalesef böyle olmamalı
Geçmiş olsun bi vaka daha
Merhaba cok guzel bir konu
Çocuk olmasa ayrıl derdim
Çocuk olsada ayrılmalı
Sanırım duygusal ve romantik bir adam değil
Bende oleyim esime kiyamm
Evet polisler hemşireleri seviyor
Herşeye inanmamanı tercih ederim
Knk kiytirik hemşiresin sanki prof haa
Çok pardon senin daha yüksek bir vasfın var mı acaba ki konuşuyorsun
Varr
Belki daha yüksek bir vasfın var ama karşıyi aşağılama hakkın asla yok
Şaka şaka aşkım 218 puan 2.200 sıralama bir yer gelir mi? Rezilliğe bak
Açıktan yazmak mantıklı olur
Ösym puanınla açıktan bir bölüm tutturursan ( İnşallah dört yıllık tabi) sınavsız ikinci üniversite programıyla belki iki üniversite açıktan okur aynı anda iki diploma alırsın
Knk 2 yıllık hiç mi tutmaz
Tutar ama İstanbul'da okumak istiyorsan ıs imkânı olan bölümler biraz zor başka şehirlere bakmalısın
Knk sen ne kadar iyi birisin sana kötü bir şekilde yaklaştığım halde iyilikle yaklaştın bana
Ayrilin
Öyle kolay mı
O kadar kolay ki, anlatamam
Ortada çoluk çocuk var birşeyleri düzeltmek oturup konuşmak daha mantıklı bence
İnceldiği yerden kopsun...
Pekii
bence de kocanla konuş ve yardımını iste
Niye Baytar mısın?
Evlenmeden önce nasıl davrandığına bağlı.
evlenmeden önce nasıldı
Takıl ma bunlara abartıyor sun bence
Hanfendinin anlattığı heriften farkın yok
Bayan çok bilmiş kadını pofpofluyorsunuz adamın kazma olduğunun farkındayım ama kadını pofpofluyorsunuz ve ilişkiyi direk bitirmeye yönelik eleştirilerde bulunuyor sunuz yeterince olayın farkındayım ama hepiniz neredeyse git hemen mahkemeye başvur diyeceksiniz benim açtığım mesaj da sizinkilere eş değer bekara boşanmak kolay derler ben evli değilim ama çözüm yolu aranmadan da sizin gibi infaz kararı verecek kadar da katı değilim
Özelden yazar mısın
Kotu durum
Olabilir
Olabilir
Normal
Şansına küs... üzücü bir durum gerçekten
Aile yapınızı ve çift uyumunuzu inceleyelim mi
Tabiki
Sizi sevmiş
Çok saçma yazı hem hemsiresiniz hem polis
Olabilir
Geceleri seni mutlu ediyor mu
Ne iş yapıyorsunuz?
hemşire demiş
Sonradan gördüm onu, neyse kocan mesleğin için evlenmiş seninle arkadaşım.
ben sormadım
ŞĞQWLĞQWĞŞKQWSDHWKŞĞQWLĞQWĞŞKQWSDHWKŞĞQWLĞQWĞŞKQWSDHWK
Uuu muhabbet baya iyi yere gidiyor 😂😂😂
O sormadı ben cevapladım. Biri katıldı, güldü güzel eğlendik. 😁
Evet