Aşk İlişkileri İlişkilerde melek misin yoksa şeytan mı? kırmızı_mercan Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Melek Şeytan Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İlişkilerde melek misin yoksa şeytan mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. İlişkim olmadı maalesef ama olsaydı da tabi ki de melek olurdum sevdiğim kadına karşı :) 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Hiç bir ilişkimi ya da evliliğimi saygısızlık derecesinde bitirmedigime ve kavga dövüş etmeden konuşarak sonlandırdığımıza göre. Nasıl bir insan olduğumu sen tahmin et bence 0 0 Yorumla
Üyeadıalmadım Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Karşımdaki şeytanlık yaparsa papucunu ters giydiririm ama melek gibi bir kadına asla şeytanlık yapmadım yapmam da 0 0 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ufak bir şeytanlık payı oluyor , zorlanırsa arada ortaya çıkıyor ama çoğunlukla melek yanım ağır basar. 0 0 Yorumla
HayaldeGüzel Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Ben başta şeytan olmasını tercih ederim başta melek olup sonra şeytana dönüşmesindense 1 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Neyse o kalsın isterim sonradan değişmesini istmezdim o yüzden şeytansa göstersin kendini derim 0 0 Yorumla
Zat-ıakrep Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Şeytan mıyım melek miyim karşımdaki belirler 0 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İlişkim olmadı ama olsaydı normal insan gibi olurdum. 0 0 Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Melek iken şeytana dönüştüm. Buna beni o zorladı. 😌 0 0 Yorumla
Samaranınintikamı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Şeytanda bir melektir o yüzden meleğim. 1 0 Yorumla
İzmirli2735 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Melek kalbim şeytanın ne olduğunu bile bilmez..😅 1 1 Yorumla AlmanPrens +1 yıl +1 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Efendiligimi asla bozmam. 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Melek tabikide aslında cocuk ruhluyum. 0 0 Yorumla
cursedplatoon Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 75% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı. Melekten şeytana döndürüyorlar genellikle.. 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Cinim 😃 0 1 Yorumla Zat-ıakrep +1 yıl Ndjdjfjkskz Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Melek 0 0 Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İnsan 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. melek 0 0 Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Enayi :D 0 1 Yorumla iSooo1 +1 yıl Ne melek ne şeytan daha çok enayi demek istedim yanlış anlaşılmaya mahal vermeyeyim. Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Melek gibiyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
İlişkim olmadı maalesef ama olsaydı da tabi ki de melek olurdum sevdiğim kadına karşı :)
Hiç bir ilişkimi ya da evliliğimi saygısızlık derecesinde bitirmedigime ve kavga dövüş etmeden konuşarak sonlandırdığımıza göre. Nasıl bir insan olduğumu sen tahmin et bence
Karşımdaki şeytanlık yaparsa papucunu ters giydiririm ama melek gibi bir kadına asla şeytanlık yapmadım yapmam da
Ufak bir şeytanlık payı oluyor , zorlanırsa arada ortaya çıkıyor ama çoğunlukla melek yanım ağır basar.
Ben başta şeytan olmasını tercih ederim başta melek olup sonra şeytana dönüşmesindense
Neyse o kalsın isterim sonradan değişmesini istmezdim o yüzden şeytansa göstersin kendini derim
Şeytan mıyım melek miyim karşımdaki belirler
İlişkim olmadı ama olsaydı normal insan gibi olurdum.
Melek iken şeytana dönüştüm. Buna beni o zorladı. 😌
Her zaman melek olmayı tercih ettim
Şeytanda bir melektir o yüzden meleğim.
Melek kalbim şeytanın ne olduğunu bile bilmez..😅
+1
Melek görünümlü şeytan
Efendiligimi asla bozmam.
ikiside şeytan farketmiyor
ikisini birden yaşıyorum
Kadınlar genelde şeytan
Melek tabikide aslında cocuk ruhluyum.
Nasıl bana davranırsa bende öyleyim
Melekten şeytana döndürüyorlar genellikle..
Cinim 😃
Ndjdjfjkskz
Sıkışınca suçu şeytanın üzerine atan
Melek
İnsan
İkisi bir arada olmuyor mu
melek
Şeytan gibi şeytanı zekaya sahip olacaksın
Melek
Enayi :D
Ne melek ne şeytan daha çok enayi demek istedim yanlış anlaşılmaya mahal vermeyeyim.
Melek gibiyim
😈😈
Hangi yip ilişkide
her ikiside yerine göre
CİNİM