Hepimizin illaki başına gelmiştir. Kabul edelim ki aşk ilişkilerimizde iyi niyetli, kalbi ve ruhu temiz insanlarla karşılaştığımız kadar kötü niyetli ve ruhu kirlenmiş kişilerle de karşılaşıyoruz. Kırılıyoruz, üzülüyoruz, belki aldatılıyoruz hatta aşktan soğuma noktasına geliyoruz. Şimdi bu soru vasıtasıyla öz eleştiri yapma zamanı. Siz hangi taraftasınız? Melek misiniz yoksa şeytan mısınız? Yorumlarda buluşalım..Sen hangi taraftasın?
İkisi kadar uç noktalarda olmadım hiç. Kalp kırmamaya, kıymet bilmeye önem veririm elbet ama herkes gibi benim de sınırlarım var. Can yakmak için ekstra çaba göstermem ama sınırlarım zorlanırsa da tepkisiz kalmam.
Şeytan olan kişiler sevmiyordur bir insan sevince hep iyilik yapası gelir kaybetmekten korkar değer verir nasıl kötülük yapabiliyorsunuz ki sevdiklerinize? ama tabi zaten kötü davrananların müptelası olur insanlar en vazgeçilmez insanlar olurlar onlar için ne diyebilirim ki :( iyilik yaptığımız için biz kaybediyoruz :(
Herkes içinde biraz melek biraz şeytandır. Önemli olan hangisini besledigimizdir. Bana sorarsan hep iyi olmaya çalıştım. Bazen kırmak yerine kırılmayı tercih etsemde insanlık bende kalsın.