Olabilir
Hayır olamaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet olabilir ama samimi olmamaları lazım bunun dışında Evet, sevgilinin karşı cinsten arkadaşı olabilir. Bu, birçok insanın yaşadığı normal bir durumdur. Ancak, bu durum bazen kıskançlık ve güvensizlik duygularına yol açabilir. Eğer sevgilinin karşı cinsten arkadaşı varsa, bu durumla nasıl başa çıkacağını öğrenmek önemlidir. Sevgilinin karşı cinsten arkadaşı olması, senin için bir tehdit olarak görülmemelidir. Bu, senin sevgilini daha iyi tanıyabilmen için bir fırsattır. Sevgiline güveniyorsan ve kendine güveniyorsan, bu durumu sorunsuz bir şekilde atlatabilirsin.
Sevgilimin karşı cinsten bir arkadaşı olabilir. Onu kıskançlık sebebiyle kısıtlamaya kalkmak insancıl bir davranış olmaz. Kıskançlık, korku, endişe gibi duygulara yenik düşerek kafamızda birtakım kuruntulara yer açmak ancak hayat kalitemizi düşürür. Eğer sevdiğimiz insan, bizi aldatma eğilimine giriyorsa; bu onun kendi seçimidir; bu aldatma olayının şüphelenildiğinde ve şüpheler kesinkes doğru çıktığında aldatan kişi terk edilir. Fiziksel ve zihinsel gelişimimize ivme kazandırılır ve o ilişkide yaptığımız hatalar gözden geçirilir ve gereken dersler alınarak yola devam edilir.
Ormanda yaşamıyorum ve ben olamaz desem bile görüşmek isteyen gizli gizli görüşür. Onun olabilir. Benim de karşı cins arkadaşım var. Herkesin gözü bende, herkes bana âşık gibi paranoyak tutumlarım olmadığı için aynı şeyi sevgilim için de düşünmem. Öyle ya insanların yıllardır tanıdığı, birlikte büyüdüğü çocukluk arkadaşları, sınıf, mahalle arkadaşları da oluyor.
Hayır olamaz. Aynı şekilde benim de karşı cinsten arkadaşım olamaz çünkü ben doğru bulmuyorum karşı cinsle arkadaşlık yapılmasını, mesafeli olmak en makbul olanı.
Aynen bende aynı fikirdeyim. Nasıl erkekler kadınların karşı cinsten arkadaşı falan olmasını istemiyorsa onunda olamaz karşı cins arkadaşı falan. Ben onaylamıyorum karşı cins ile arkadaşlık etmesini.
Cevap
10Cevap
kendine güvenemeyen kıskanç erkekler olamaz demşi gibi. samimiyeitn sınırı doğrultusunda olabilir.
Olabilir ama fazla samimi olmayacaklarsa
Ben şahsen onaylamam karşı cinsten arkadaşı olmasını falan. Çok kıskanç bir insanım o yüzden ben dışında hiçbir kız ile samimi olamaz aynı şekilde arkadaşı dahi olamaz.
Olabilir var da zaten ama aşırı samimi ve yılışık konuşmalar olmamalı ayrıca beni de bilmeliler
Erkek sinek bile olamaz
Aynen bende ayni şekilde dişi sinek dahi gezsin istemem onun etrafında. Kadinla erkek arkadaşlığını pek onaylayan biri değilim ben. O yüzden ne karşı cinsten arkadaşı olabilir ne de başka birşeyi.
Burç akrep herhalde
Olabilir ama samimi olamaz.
Ben olmasını dahi istemek şahsen çok kıskanç biri olarak. Çünkü o adamın sevgilisi var artık pek hoş olmaz arkadaşının olması falan. Erkek arkadaşı olabilir ama kız arkadaşı olamaz onay vermem ben.
olabilir tabikisi ama fazla samimiyet bir şey getirir neyse
kendi cinsinden arkadaşı olmasa daha iyi, sevgilinin kız arkadaşları da yorucu oluyor erkek için
Olabilir ama mesafeli...
Samimi olmadıkları sürece arkadaş olabilirler
olabilir ama normal arkadaş olabilirler
Mesafeli olabilir.. samimi olamaz
Samimi olduğu olamaz..
İlla olur iş arkadaşı vb ancak mesafeli şekilde
s... rim öyle arkadaşı
Olamaz
Aynen bende ona vermiyorum kesinlikle. Çünkü erkek ve kızın arkadaşlığı çok farklı boyutlara gidebiliyor sonradan. O yüzden ben hiçbir kızla arkadaş dahi olmasını ve samimi olmasini istemem..
Arabistan değil ya burası olabilir
Olabilir
Olabilir 🙃
Olamaz
Hayır olamaz
Olur
gvt değilim :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?