Valla ben kızlardan uzaklaştım 5 yıl gençleştim resmen bu kadar mı fark eder.
Oh be dünya varmış, size de tavsiye ederim beyler çok iyi geliyor.
Oh be dünya varmış, size de tavsiye ederim beyler çok iyi geliyor.
Bence bu durum ikili ilişkilerdeki erkek ve kızın davranışlarına bağlı. Aynı şekilde bazıları için de erkekler böyle olabilir. O yüzden doğru insan seçmenin önemi burada belli oluyor.
Çok fazla dengesiz davranıyorlar, kızın ne isteyip ne istemediği hiç belli değil
@MaviSever1108 bunu biraz ilerleyince anlayabiliyorsun. Erkek arkadaşım benim nereye baktığımdan ne istediğimi anlayabiliyor fkfkfk bu biraz ilişki içerisindeki uyumla alakalı. Bence iki tarafta birbirini sıkmamalı…
ortada bir ilişki falan yok ki, ohooo sen konuyu çok yanlış anlamışsın
@MaviSever1108 erkeklerle mi sevgili oluyorsun?
üfff konuyu neresinden anlıyorsun merak ediyorum. Kızla sevgili olmadım diyorum. Dengesiz dengesiz hareketleri var. Ne yaptığı belli değil
@MaviSever1108 daha fazla sana cevap yazmak istemiyorum. Önce konuşmasını bil. Gerçekten kızlardan uzak dur sen.
Ben zaten sizin meraklınız değilim. Soruyu doğru algılayamadığın için gelip burada bana çatma. Eyvallah 🫡
Ben arkadaşın üslubunda bir kusur göremedim. Ortam neden gerildi anlayamadın öncelikle sakin olun. Arkadaşın demeye çalıştığı illa bir ilişki içerisinde değil, genel olarakta kadınların çelişkili ve tuhaf davrandıkları.
Anlayamadım*
Ben de soruya ilişki anlamında baktım. Doğru algıladım fakat olaya farklı bir pencereden bakmak istedim. Arkadaşınız”üff konuyu nerenden algılıyorsun” diyerek lafa giriş yapıyor. Kendi arkadaşın olduğu için bir şeyi savunmak zorunda değilsin. Ayrıca cevap yazmak istemedim bunu da belirttim.
İlişki konusuna geldiğimizde, ben aşka inanmıyorum açıkçası. Ben daha hayatımda ömürlük bir ilişki görmedim, kadın ve erkeğin dünyaları çok farklı. Gerçekçi düşünmek gerekirse kadın ve erkeği birbirine bağlayan tek şey cinsellik, o olduktan ya da olamadıktan bir süre sonra uyuşmazlık oluyor ve ilişki her türlü bitiyor. Duyguymuş romantizimmiş falan bunlar hikaye. Hani doğa böyle yani, örneğin bizim dışımızda hiç bir canlıda romantizim diye bir şey yoktur, üreme görevlerini yerine getirdikten sonra yavruya kendi ayakları üzerinde durana kadar bakıp sonra yollarını ayırırlar. Yani iki farklı cinsiyet bulunmasının tek sebebi üreme.
Cevap
2Cevap
Çok fazla dengesiz davranıyorlar, kızın ne isteyip ne istemediği hiç belli değil 🙂
Aynen çekilmiyor çoğu
Aynen öyle
En iyisi yalnızlık, kafana göre hareket etmek
Aynen kendi hayatını yaşayacaksın kendini mutlu etmeye ve geliştiremeye odaklanacaksın. Karşı cins uğraşmak falan dikkat dağıtmaktan başka bir şey katmaz insana, zaman kaybı.
Kimin başını yaktınız hadi itiraf edin😂😂😂😂
?
No women no cry
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?