Aşk İlişkileri Bu yaz ayrılık rüzgarları esti... En çok hangi çiftin ayrılığına şaşırdınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor çiftler Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu Dilan Çiçek Deniz-Mert Yazıcıoğlu Alina Boz-Mithatcan Özer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu yaz ayrılık rüzgarları esti... En çok hangi çiftin ayrılığına şaşırdınız? Cevapla Ayrılık Soruları Çift Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Hiç birine şaşırmadım ben 0 0 Yorumla
AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 35 +1 yıl Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak hatta birlikte reklamlarda oynamışlardı. 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hiçbirine şaşırmadım. Bunların dünyasında çok normal. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Bunların ayrılmasına ben neden şaşırayım ki 🧐 isterlerse birbirlerini vursunlar banaNE 0 0 Yorumla
BilgiBağımlısı Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 84% +1 yıl Hiç birine üzülmedim anlasamiyorlar artik ki ayrilmislar rahatlamislar 0 0 Yorumla
Kayanfil Takip Et Xper 4 Yaş: 39 , eic 55% +1 yıl Hiçbiri ünlü olmak topluma bir faydası olur bunların alayı toplumu yozlastiran masonlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hiç birine şaşırmadım ben
Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak hatta birlikte reklamlarda oynamışlardı.
Hiçbirine şaşırmadım. Bunların dünyasında çok normal.
Bunların ayrılmasına ben neden şaşırayım ki 🧐 isterlerse birbirlerini vursunlar banaNE
Hiç birine üzülmedim anlasamiyorlar artik ki ayrilmislar rahatlamislar
Hiçbiri ünlü olmak topluma bir faydası olur bunların alayı toplumu yozlastiran masonlar
hiçbirini tanımıyorum :d
Kendi ayrılığıma 😃