Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yani karısı ile yaşadıklarını seninle de yaşıyor onun için demiş bu kadar net seni yargılamak değil senin gençliğin ve güzelliğin belki de ona iyi davranışın için yanında peki sonra senin geleceğin ne olacak bunları hiç düşünüyormusun bu ilişkiye devam ederken
04 Yorumla
Soran+1 yılVazgeçmeyi çok denedim de olmuyor
Soran+1 yılBana hiçbir şey harcamasına izin vermiyorum, hediyeler de dahil olmak üzere yediğimiz yemeği bile ben ödüyorum.
En İyi Cevaplar
Yani insan elbette sevebilir. Yani eşinden sıkılabilir. Bu iki taraf içinde geçerli. Ama bu senin durumunu değiştirmez. Yani bir şey olsa hiçbir şeyin yok. Bir hak iddia edeceğin bir durumda yok. Birde adamın eşi yerine koy kendini. Yani sende üzülürdün. Yanlış ilişkiler benim kanaatim. Yine de senin hayatın. Ama buraya yazdıysan eleştiriye de hazır olacaksın. Birde sevgi gerçekten sen olduğun için mi? Bir erkek güzelliğinden de etkilenir. Yani sadece sen olduğun için değil olay...
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim aldığım en güzel yorum bu galiba. Kibarlığınız için Allah razı olsun sizden.. 💕 öncelikle benim de çok fazla tasvip etmediğim bir ilişki türü. Haklısınız ama ben evli olduğunu öğrendiğim zaman gitmek istedim olmadi. Seviyorum çok seviyorum sevmesem bir dakika durmam. Güzellik konusuna gelecek olursak da ben öyle aşırı güzel bir kız değilim hatta çirkin bile denilebilir bakımsız biriyim. Ve karşımdaki şahıs Can Yaman'a benzeyen onun kadar yakışıklı biri. Kızlar çok gelip gecmis elinin altından yolda yürürken bile kızlar içine düşüyor öyle söyleyeyim.. eşinden sikilmiş mi bilemem ama ben eşini sevdigini biliyorum 20 senedir tanıyor eşini çocukluktan beri sevgililermiş. Bir kızı var dünyalar tatlısı kısacası boşanma durumu asla olamaz. Hak iddia ettiğim de yok zaten, haddimi sınırımı biliyorum onun varlığından başka bişey istemiyorum. Parasını bile inanın istemiyorum.
- +1 yıl
Yani bu tür ilişkiler bir yerde dediğiniz gibi olmuyor. Sizde bir süre sonra bir aşının olasını isteyebilirsiniz. Hani çok tasvip ettiğinden de değil ama madem böyle bir yoldasınız nikahlanın. Yani hayat boyunca kendinizi 2. Planda bir kadın olmaya reva görmeyin. Ayrıca dediğim gibi bu süreçte tam tersi olsaydı ne hissederdiniz. Yani böyle durumlarda, adamın eşi öğrenirse sıkıntı olabilir. Siz de çok üzülürürsünüz
Soran+1 yılNikahlanma konusunu hiç kendisine açmadım aklıma bile gelmedi açıkçası kabul edeceğini de düşünmüyorum. Çünkü ben en başından beri hep ona senden bişey beklemiyorum şeklinde yaklaştım. Şimdi aramız bozuk zaten.. öyle karım gibisin dediği zamanlarda birkaç hafta geride kaldı bir anda dedi zaten bir anda değişti sebebi galiba benim ölümden dönmem oldu ben ölümden döndüm diye.. hatalar yaptım yine eskiden olduğu haline döndü. Benim yaptığım yanlış karısı öğrense karısı biter cunku karısı gerçekten aşık eşine.
- +1 yıl
He ne kadar kabul etmek istemeseniz de sizin de beklentileriniz olduğu belli oluyor. Karım gibisin deyince sizin hoşunuza gitmiş. Ama bir anda bozulunca da siz kötü hissettiniz ister istemez. Yani Şimdi istemiyorum dediğinizi zaman içinde isteyebilirsiniz. Ayrıca sadece kendinizi de hatalı görmeyin. Buna size reva gören erkekte hatalıdır. Şimdi olmasa da zamanla daha çok canınız yanacak. Bu konularda üzüntünüz vs olduğu için sıkıntılı olduğu belli mesele zamanla bunun daha sıkıntılı hale gelmemesi.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKimseyi kınamak istemem. Ama Evli adamların bekar kadınlar ile olan bağlantısı kötü. Birde bunu bilip vazgeçmeyen kadınlar. Çoğunun altında psikolojik baskı yatıyor. Neyse. Boş yere umutlanıyorsun. Bu zaten berbat olan iç dünyanı daha da berbat hale getirecek. Bu kirden ruhunu kurtar. Asil bir yalnızlık daha gurur verici.
02 Yorumla
Soran+1 yılDerdim yalnız kalmak değil ki ben hep yalnızdım zaten.. sevdim.
- +1 yıl
Sevmene itirazım yok. Ama bu acı verici yükten kurtulmalısın.
+1 yılSıfatın metres tatlım.
neyi açıklayarak mantığa oturtmaya çalışıyorun. Seviyorsa boşanır bi de böyle düşün.
Seni istediği gibi kullanıyor ve o kadar iyi davranıyor ki senin gözün bunu görmüyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim gözümü boyama gibi biseye ihtiyacı yok çünkü ben onu çok seviyorum o ne derse yapıyorum ölümden döndüm belki de ondan böyle oldu çünkü o durumdan sonra ilgili olmaya başladı seni sevdiğimi fark ettim falan dedi
- +1 yıl
ölümden dönmesen sevmeyecekti yani ahahahahha güzelmiş.
aynen devam tatlım o zaman
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Kafayı yiyeceğim ya anasını satayım o kadar bekar var gidip evli kişiler ile birlikte oluyordunuz çıldırıcammmmm
04 Yorumla
Soran+1 yılİlişkiye başladığımda evli olduğunu bilmiyordum evet haklısın ben de sevmesem onla olmam
Soran+1 yılAh onu bir görseniz :)
Gizli Üye(18-24)+1 yılmetresisin. Benimkide evli hemde yakinarkadaşiz şey diyor sen benim karimsin benim için farkın yok
29 Yorumla
Soran+1 yılSeninkinin evli olduğunu ne zaman öğrendin?
- +1 yıl
evlı erkekle yapamıyo genelde kadınlar cok mu asıksın
Soran+1 yılCanımı istesin veririm ya
Cevap sahibi+1 yılilk baştan beri biliyodum. Herşeyini açik açik
- +1 yıl
hımm yaslar kac kı
Soran+1 yılİlk baştan beri.. ben sonradan öğrendim. Keşke ilk baştan bilseydim yaklasmazdim çünkü çok zor. evli birini sevmek onun için deli oluyorum iki buçuk senedir birlikteyiz çok mutluyum onunla hatalarim oldu affetti çok büyük hatalar yaptım üstelik
Soran+1 yılİstek atayım
Cevap sahibi+1 yılyazdim ben
Soran+1 yılOrdayım 😹😹💕
Geçmiş olsun canum benim bakalım bu işin sonundaki ruhsal çöküntüden nasıl kurtulacaksın
01 Yorumla
Soran+1 yılRuhum şimdiden çöktü..
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Saçmalık, mide bulantısı, özentilikten başka bir şey değil. Ayrıca gözünü boyuyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılBak hiç böyle şeyler demezdi ben ölümden döndüm ondan sonra ilgili olmaya başladı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılkarisi kadar seninlede yapmis ondan 2. ci karisi olarak goruyor
02 Yorumla
Soran+1 yılKarısı kadar benimle yapmadı karısından fazla yaptı hatta hiç kimseyle yapmadığını yaptı uyuduk birlikte belki de ondan öyle demiştir
- +1 yıl
evet yani demek istedigim 1 2 kere degil karisiyla insan ne kadar yapiyorsa oyle yapmis seninle
ama seninle de ibirliktelik yaşıyor öyle mi? Evli gibimisiniz
08 Yorumla
Soran+1 yılBirliktelik var aramızda. Evli gibi ilişki yaşıyoruz htta bir defasında eşiyle yapmadığı şeyleri benimle yaptığını söyledi daha doğrusu kimseyle yapmadığı şeyleri benimle yaşıyormuş
Soran+1 yılİstek attım
- +1 yıl
Vay be ne hayatlar var:) nasıl bu seviyeye geliniyor bana da anlatır mısın
Soran+1 yılAşktan gözün kör oluyor sonrası yok
+1 yılHahahahahshshs herşeyden çok seni mi düşünüyor 😂😂😂 boşasın karısını seni alsın madem aşko
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. osspuu seni yuva yıkıyosun bide sorumu acıyon zilliii yarın bigün kocan senide boynuzlarr ahanda yaz buraya
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlara hakaret etmeden önce dönün kendinize bakın herkes namus bekçisi olmuş parayla kendimi satmıyorum ki o. r. sp olayım hem erkeğin de var öyle ruhu o.. olanlardan herhalde sen de öylesin de herkesi kendin gibi sanıyorsun kıyamam 🤣
üçlü deneyebiliriz uyumlusun işi öğrendin diyor.
00 YorumlaAdamın IQ'su iki basamaklı gibi geldi lol...
00 Yorumlahemen g*tüne tekmeyi basman gerektiğinin en güçlü sinyali
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSenden soğumaya başlayacağım ifadesini taşıyan bir söz bence bu
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Seni karımla eş statüde görüyorum demek istemiş.
00 Yorumla
+1 yılMadalya takabilirsin artık.. bu da avunma sözleri işte...
00 Yorumla
+1 yılBu tarz iliskilerin sonu hüsran bitiyor haberin olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Karisini seviyo ve seninoemi biraz tezatlik var bu 8wte
00 YorumlaHayatım en güzelini yapıyorsun ya devam allahım benim de kadın olmam lazımdı ya
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı.
+1 yılyaw işte snein gönlünüde hoş tutmak için atıp tutuyo :)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. dost hayatı yaşıyorsun yani sonra peçete gibi atacinca bakalım ne diyecek 😂😂😂
01 Yorumla
+1 yılSen biraz bile bile lades demişsin. Arkadaşlık ederken arastirsaydin evli olduğunu ogrenirdin. Evli olduğunu anlayınca ilişkini sonlandirabilirdin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. olmaması gereken bır durumun içine düşmüşsünüz daha da kötüsü duygusal olarak bir bağ kuruluyor gibi , kontrolden çıkmadan bir önlem alınmalı
01 Yorumla
Soran+1 yılBen onu çok seviyordum ama o hep sınırlar çizdi benim için kendine, yani çok sevdiğim için ilgisini belli etmedi hiçbir zaman ama ölümden döndüm ondan sonra bana dedi ki ben sevdiğimi fark ettim hatta daha öncesinde birlikte uyuyalım diye resmen yalvarirken şimdi kendisi benimle uyudu sabaha karşı gözlerimi açtığımda beni izlerken buldum.
Karısı da onunla bununla yatıyor demekki evli mi bakmadan.
00 YorumlaYanı kendiniz e nasıl yakıştırıyosunuz anlamıyorum bir kere mide meselesi bir gün karısıyla yatar öbür gün senle sen evli olsan eşin böyle bir şey yapsa nasıl hissedersn ee hesabını ona göre yap
02 Yorumla
Soran+1 yılKarısıyla s. KS yaşadığını düşünmüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe demesini bekliyorsun, adam hem karısını hemde seni düzüuor o yüzden öyle demiş işte
02 Yorumla
Soran+1 yılYa bunu hiç demezdi
- +1 yıl
Epeydir yaptığı için artık öyle görünüyor sun
+1 yılYani diyor ki bi tane karım vardı bide sen geldin artık ikiniz de karım gibisiniz. Canım kimi isterse ona giderim. Siz s*alaklar da sizi seviyorum sanar devam edersiniz demek istemiş. Başka soru?
11 Yorumla- +1 yıl
bence karım gıbı huysuz oldun snn de suyun ısındı demek ıstemıs
Metres oldun demis her istedigini yapiyor sana keyfi yerinde demekki adamin
00 Yorumla
+1 yılEvli olduğunda kocan sana bunu yapsa kadın hakkında ne düşünürsün merak konusu! İçinden geçenlerin aynısını ''sen'' olarak tanımla.
00 Yorumla
+1 yılkarımla mutlu degıldım senı buldum sende onun gıbı oldun demıs
03 Yorumla
Soran+1 yılBaşımdan kötü bişey geçti ölümden döndüm ondan sonra ilgili ve kocam gibi davranmaya başladı.
- +1 yıl
gecmıs olsun ıyı bırısı o zmn
Soran+1 yılBeni kaybetmekle yüzleştigini beni sevdiğini fark ettiğini söyledi
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli olduğunu bilmiyorum diyorsun geç o ayakları bilince ne değişti sanki karısını kocasını aldatanlara da ayrı bir ayar oluyorum her şey müstahaktır haberlerde gördükçe midem bulanıyor
00 Yorumla
+1 yılkarısını sevdiğini söylüyo sana ve sen hala onunla birliktesin?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılBenle de birlikte olabilirsin, karım gibi olursunn
00 Yorumla
+1 yılKarısını seviyorsa neden seninle birlikte
11 Yorumla
Soran+1 yılSence niye
+1 yılAranızda cinsenlik varsa normal değil mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik var ama uzun zamandır vardı ve normal bir şekilde davranırdı öyle kafasına estiğini yapardı ilgi sıfırdı falan ama öyle dediğinde şaşırdım
- +1 yıl
Yokluyor seni anla gitme diye tepkini merak etmiştir
Soran+1 yılBaşımdan bişey geçti.. bi kötü durum. Ondan sonra böyle olmaya başladı, ölümden döndüm.
- +1 yıl
Geçmiş olsun uzak kalmanı tavsiye ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılSeni etkileyip sürekli el altında tutmak istiyor.
010 Yorumla
Soran+1 yılEtkilemesine gerek yok ki sırılsıklam aşık olduğumu biliyor
- +1 yıl
Sizin yaşlar kaç?
Soran+1 yılBen 25 o 36
- +1 yıl
Ikinci karısı gibi görüyor işte. Ondan boşanmaz seninle böyle devam eder
Soran+1 yılBaşımdan geçen bir olaydan sonra böyle oldu ben ölümden döndüm.. bunun da etkisi var mıdır sizce? Karısından boşanmasını istemem zaten çünkü tanışıyoruz aileler tanışıyor sıkıntılı durumlar yani istesek de evlenemeyiz boşanmak istedi zaten bi ara ama olmadı yani karısından dolayı
- +1 yıl
Karısı seninle beraber olduğunu biliyor mu
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Öğrenmesinden Korkmuyor musun
Soran+1 yılKorkuyorum ama kendim için değil sevdiğim adam üzülür yuvası dağılır diye
- +1 yıl
Ne yapacaksın peki böyle gidecek mi
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Manevi eşi olmuşsun
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani döller derken
Soran+1 yılVar Boyle Bir durum bu son da oldu
El altında yedek olarak kalmanı istiyor
10 Yorumla
+1 yılAranızdaki muhabbet ne
00 Yorumla
+1 yılsizi , eşiyle seviyede görüyor
00 Yorumla
+1 yılyargılamıyayım başıma gelmesin
00 Yorumla
+1 yılderhal uzaklaş saçmalama
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYani karısı ile yaşadıklarını senle yaşadığı için
00 Yorumla
+1 yılAman kaçma bir yere bir o bir sen iyi böyle 😉
00 Yorumla
+1 yıl2. Karımsın diyor işte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMetresi olmuşsun, öyle diyecek hâli yok.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendine verdiğin değere bak
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu ilişkinin sonunda sen üzülürsün seni kullanıyor yaşın geçicek aklına gelmiyor şu an
Soran+1 yılBen onu çok seviyorum
Cevap sahibi+1 yılO seni sevmiyor kullanıyor
Cevap sahibi+1 yılHayat senin bir gün pişman olursun ama yaşın yılların geçmiş olur
Cevap sahibi+1 yılBirde aşağıda yazmışsın büyük hatalar yapmışsın affetmis YAHU ADAM SENİ KULLANIYOR gözünde bir değerin yok affetmis felan umrunda mı bir gün silecek kalacaksin öyle igrendim ya kafalar bak off
Soran+1 yılBişey sorabilir miyim bu konuyla ilgili?
Cevap sahibi+1 yılSorabilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 29,6b cevap paylaştı.
+1 yılkarısı gibi dikiyor demekki
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
demekki karı koca gibi yaşıtyonuz
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyi pompaliyorsa dewamke.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılE olesinnn beceriyo takiliyo ne bekliyosunn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarısı belli sen ötekisin yedek lastik gibi düşün
00 Yorumlabişiler mi yaşandı
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Mide bulandırıcı
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılsenin amacın ne?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Garip
00 YorumlaKaraktersizliğinizi ilan etmeniz hoş
00 Yorumlatrolüne sokim
00 YorumlaSenin gibi slk buldum demek istemiş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. artık sen de aldatılabilirsin
00 Yorumlakendine saygın yok
00 YorumlaBana mesaj at
11 Yorumla
Soran+1 yılDenedim olmuyor sen yaz
+1 yılKaç kez oldu bu
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt