Her yerden engelleyen birine ulaşmalı mıyım konuşsak hallolur gibi sorunlar ama beni dinlemiyor ve engelledi napmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBu zor bir durum. Partnerinizle konuşmak isteyebilirsiniz, ancak sizi engellediği için bunu yapamıyorsanız, ne yapacağınızı bilmek zor olabilir. Partnerinizin sizi engellemesinin birkaç nedeni olabilir. Belki de incinmiş veya kızgındır ve sizinle konuşmak istemiyordur. Belki de ilişkiyi bitirmek istiyordur ve sizinle iletişim kurmak istemiyordur. Ya da belki de sadece biraz yalnız kalmak istiyordur. Nedenini bilmeseniz bile, partnerinizin isteklerine saygı duymak önemlidir. Eğer sizi engellemişse, ona ulaşmaya çalışmamalısınız. Bu, onu daha da rahatsız edebilir ve sorunu daha da kötüleştirebilir. Partnerinizle konuşmak istiyorsanız, bunun için ondan izin almalısınız. Ona bir mektup yazabilir veya bir e-posta gönderebilir ve onunla konuşmak istediğinizi söyleyebilirsiniz. Ona, onu rahatsız etmek istemediğinizi, sadece onunla konuşmak istediğinizi söyleyebilirsiniz. Partneriniz, sizinle konuşmak istemiyorsa, onu zorlamamalısınız. Onun için zaman verin ve o hazır olduğunda sizinle konuşmasını bekleyin. Bu zor bir durum olabilir, ancak sabırlı ve anlayışlı olmak önemlidir. Partnerinizin isteklerine saygı duyun ve onun için zaman verin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAradığınız kişiye ulaşamıyorsanız yapacağınız şey çok basit umursamayacaksınız sizde uzak durun bakın görün ondan sonra karşınızdaki bu sefer size koşar
11 Yorumla
Soran+1 yılAyy hadi inş😂
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇözülebilecek bir şey varsa ortada sürekli iletişime geçmeye çalışırsan iyice düğüm yaparsın o sorunu. Belki de ona zaman vermelisin yani. Yok hayır ben bekleyemem o esnada yeni bir flörte baslayabilirim, önce bu kişiyle yürümeyecegine emin olmam lazım diyorsan uğurlar olsun. Yürümez 😅
14 Yorumla
Soran+1 yılGeliceğine emin olsam ömür boyu da beklerim sorun degil
- +1 yıl
Çözülecek bir sorunsa onun da kalbi duruldugu zaman seni hatırlar bence. Ya biz aslında iyiydik bu sorunu çözeriz der gelir.
Soran+1 yılİnş dediğin gibi olur sorun buluşamamak işte büyük bir sorun değil bence
- +1 yıl
Umarım çözersiniz ama üstüne gitmemen lazım
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
17Cevap
+1 yılYa bu kadar gurursuz olmayın ya karşı tarafın psikolojisini bozmaya da rahatsız etmeye de hakkınız yok
211 Yorumla
Soran+1 yılBu ağır oldu biraz
Soran+1 yılSeviyorum sadece suçmu sevmek
- +1 yıl
Sevdiğin peki karşılığını alabildin mi? Sonuç
Soran+1 yılBelki konuşsak alabilirim bir umut işte hem ayrıca psikolojinin bozulduğunu zaanetmiyorum egosunu tatmin ediyorum onun herşeyin farkındayım ben ama sevince söz gecmiyor
- +1 yıl
Vallaha benimde peşimde bir kız stalkerlık yapıyordu ama öyle belli etmiyordu gizli stalkerlık yapıyordu beni sevdiğine dair twitter dan söz retweeetliyordu her taraftan engelledim
- +1 yıl
Kızın tipi hareketleri hoşuma gitmemişti
- +1 yıl
Hiç konuşmadım bile kızla ayrıca
- +1 yıl
Kız bana platonik olmuştu
Soran+1 yılNiye böyle bişey yaptın ki belki sevmiyordu bile
- +1 yıl
Sevmesini de istemiyordum Allah korusun
Soran+1 yıl😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılİstesen de şu anda dinlemez ki bırak kafasını toparlasın biraz sakin kafayla konuşun şu anda atacağın her adım onu daha da itecektir
011 Yorumla
Soran+1 yılÖyle oluyor zaten beklemekde zor oldu ya hiç affetmesse
- +1 yıl
Oda şansa artık
Soran+1 yılBuluşmadık diye ayrılmak ne kadar mantıklı ki
- +1 yıl
Onu bilmem sana mantıksız olan ona mantıklı gelebilir
Soran+1 yıl1 haftaya kadar kaldırır inş engeli konuşuruz 1 haftaya kaldırmazsa vazgecerim bende demi
- +1 yıl
Bir hafta çok az ya en az 15 gün
Soran+1 yılGaliba olabilir çok fazla sinirli birisi çünkü
- +1 yıl
O yüzden sen sakin kal bekle
Soran+1 yılTmmdır dediğin gibi 15 gün bekliycem inş bekleyebilirim
- +1 yıl
Beklemeyip napıcan sen rutin hayatına devam et askerde gibi şafak sayma
Soran+1 yılŞafak 1😂
Eğer her yerden engellemişse bil ki artık ona ulaşmanı istemiyordur, isteseydi eğer açık kapı bırakırdı.
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok sinirli birisiydi ama
Soran+1 yılÇok uzun süre nasıl bekliycem ki ama haklısın 3 gün beklemeliyim
+1 yılUlasmani istemiyor ki engellemiş.. gerek yok bence h
013 Yorumla
Soran+1 yılSeviyordu ama beni yani hissediyorum sevdiğini
- +1 yıl
Seviyorsa neden bunu yapma ihtiyacı hissediyor.. onu bu hale getirecek ne yapmış olabilisin.. ben beni çok kirarlarsa bunu yapavak hale gelirim. sahsen
Soran+1 yılBuluşamıyorduk o İstanbul'a gitti 1 a
Hafta iş için sonra annem hastalandı derken 3 aydır buluşamıyorduk söz vermiştim pazar geleyim diye gitmedim oda sürekli bahanen var dedi açıklama yapmama bile izin vermedi engelledi- +1 yıl
Buna uzulebilir ama bu tepki çok fazla geldi bana göre.. sanırım düşündüğünden de çok fazla istiyormuş seninde hep bahanen olduğunu istemediğini düşünmüş.. tamamen engelleyip her anlamda umudunu kesmiş gibi hissettim.. haklı
Soran+1 yılAyn istemiyorum diye düşündüm ama 3 ayrı telefondan aradım hepsinden engelledi ağlayarak onu aradım yüzüme kapattıp engelledi bir insan da düşünmez mi bu kadar cabalıyorsa beni seviyordur demez mi
- +1 yıl
Çok kırılmış demek ki.. aramadan yaz mesaj at öncesi biraz okusun bu dinlemeye itebilir belki seni
Soran+1 yılEngelledi beni nasıl yazayım evine mi gideyim
- +1 yıl
Başka bir mimardan yazsan... ya da en iyisi evine git biliyorsan.. anlatamak istediklerini yaz bir kağıda eline ver
Soran+1 yılDirek konuşurum ama evine gitmek mantıksız geldi belkide başka birini buldu sürekli cevrimici oluyor
- +1 yıl
Engelliysen çevrimiçi olduğunu nasıl görüyorsun 🤨
Soran+1 yılUygulamadan 🤭
- +1 yıl
Mmm.. bunda fransiizm. bilemiyorum
Soran+1 yılTşklerrr
Ya her yerden engellemiş seni bitmiş bence uzatma
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyordu ama benj
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Bence biraz bekle, seviyorsa zaten sana kapı açacaktır
014 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar beklemeliyim sevdiğine inanıyorum ben onun
Soran+1 yılBu süreç içerisinde nasıl dayancam ki ben
Soran+1 yılBuluşmadık diye ayrıldı 6 aydır konuşuyorduk 3 aydır buluşamadık ama sırf istedi diye 5 dk olsa buluşmaya geldim söz vermiştim pazar buluşalım diye gitmedim ona sürekli bir bahane var dedi bitti olay bu
Soran+1 yılŞimdi napmalıyım
Soran+1 yılAynı mahallede oturuyoruz 2 sokak var sadece
Soran+1 yılÇok zor beklemek:(
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim içim rahatladı konuşmaya ihtiyacım varmış
+1 yılKarşıdakini iyi tartıp o seviyeye gelmeden konuşmak lazımdı
04 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi napabilirim.
- +1 yıl
Karşısına çık diz çök
Soran+1 yılEvlilik teklifini de edeyim hazır çökmüşken
- +1 yıl
Olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenzer bir şey yaşıyorum
Tek mesaj yazıp elveda demiş
Yazdım içimi döktüm
Dönse de bir dönmese de
025 Yorumla
Soran+1 yılVazmıgeçtin yani
Cevap sahibi+1 yılYapacak başka bir şey yok ki
Bir hatam kusurum yok
Buna rağmen bende kusur bulup ben kusursuz birini hak ediyorum demiş
Allah yolunu açık etsin demek düşer bu durumda ne yapacağım başka
Çok seviyorum ama çok kırıldım
Soran+1 yılOha aynısı yaşadım gercekten bende bişey yapmadım kendisinin hiçbir hatası yok gibi davrandı bana bende çokk kırıldım ama çok seviyorum
Cevap sahibi+1 yılYapacak hiç bir şey yok bu durumda
Yazdıklarımı bile okumuyor
Emeğime üzülüyorum, karşılığında nankörlük gördüğüm için üzülüyorum
Özetle ben içimde zor da olsa kapatacağım
Hayat devam ediyor nasılsa
Soran+1 yılBenimki de o kadar şey dedim görüldü bile atmadı buluşamamak sorun aldatmışım gibi davranıyor bana keşke bende kapatabilsem senin gibi
Cevap sahibi+1 yılKapattım demedim ki
Çalışıyorum ama zor gibi
Karşı taraftan anlayış bekle ama çok da özletmemek iyidir
Fazla naz aşık usandırır misali
Soran+1 yılNe zamandır engellesin
Cevap sahibi+1 yılBi kaç gündür
Soran+1 yılBende dünden beri
Cevap sahibi+1 yılAlışırsın yavaş yavaş
Başka şeylerle meşgul etmeye bak kendini
Müzik dinleme
Müzik yarayı azdırıyor resmen
Soran+1 yılKesinlikle öyle engeli kaldırsa sen yazar mısın
Cevap sahibi+1 yılBen yazacağımı yazdım aslında
Söylediği şeyler çok kırdı beni
Veda ederken çok sevdiğini söylüyor ama veda ediyor
Sevmiyorum dese kapatacağım hiç umurumda olmayack
Ama bu şekilde ayrılmak insana çok koyuyor
Farklı şehirlerdeyiz, bundan dolayı da gidip karşısına çıkacağım, en azından içimdekileri dökeceğim
Yoksa bu şekilde zor gibi
Soran+1 yılKesinlikle çok zor beklemek bu sekilde biz ayni mahallede sayılırız 10 dk mesafe acaba ben gitsem mi
Soran+1 yılAyn sevmiyorum dese benim de hic umrumda olmaz ben seni uzaktan sevmek istiyorum dedi bana
Cevap sahibi+1 yılKarşısına çık ve en azından bu acıdan kurtulursun en kötü ihtimalle
Seni reddedeceğini hesaba kat ama önceden
Soran+1 yılAradan biraz zaman gecse daha mı iyi olur daha
dün oldu olay
Soran+1 yılÇoook zor ya
Cevap sahibi+1 yılZor bence de
Onun için başka şeylerle meşgul olmaya çalış
Biraz zaman geçsin bence de 1 hafta falan
Soran+1 yılİnsta varsa konuşabilirix eger senden istersen tabi
Cevap sahibi+1 yılPc başında değildim olur
Cevap sahibi+1 yılMesaj atamıyorum sana takip isteği attım sen bana yazsana
Soran+1 yılBen yenjyim pek anlamadım bilmiyorum burayı ama fake hesabım var Instagram oraya yazarsan orjinal hesabına gecebiliriz irem_gms2 hesap oraa yazarsan çok sevinirim
Cevap sahibi+1 yılyazdım dm den
Soran+1 yılİstek atan sizmisiniz
Cevap sahibi+1 yılevet
+1 yılBence cokta ustune dusme kacan kovalanir misali yapiyor ama sen derdini anlatman icin sana acik kapi birakmasi gerekirdi. Demekki sana o kadar bile deger vermemis bence yol ver gitsin deger verseydi senin ona ulasman icin bi açık kapi birakirdi
017 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsunuz
Soran+1 yılseviyordum ama ya böyle daha kötüyüm sanki buluşmadık diye bitirdi zaten hep bir bahanem varmış
- +1 yıl
Bulusmadin diye terketmekde cok sacma eger hakli bi bahanen varsa idare etmeliydi. Ama sende bahane uydurup bulusmadiysan farkina vardiysa terketmesi normal.
Soran+1 yılBuluşuyorduk aslında ama 3 aydır pek buluşamadık sırf istedi diye 5 dk olsa da gittim yanına sözümü tutmadım diye ayrıldı haklı mı sence
- +1 yıl
3 aydir nie bulusmadin yani 3 ayda cok. uzun bi süre ben sevgilimi 3 ay degil 3 gun görmesem ozlemekten beter olurdum. Sende abartmissin biraz bence biraz hakli yani var.
Soran+1 yılAyn işte benim ona ulaşmam lazım napabilirim.
Soran+1 yılAynı mahallede oturuyoruz 10 dk mesafe var
- +1 yıl
Heryerden mi engellemis
- +1 yıl
Evinin orada pusida bekle ozaman eve giris cikis saatleri. belliyse yakalarsin
Soran+1 yılCiddi misin😂
- +1 yıl
Tabiki ciddiyim ne var bunda ben olsam oyle yapardım
Soran+1 yılUtandım şu an bi
- +1 yıl
Aşk utanmaktir zaten :)
Soran+1 yılBeni gaza getiriyorsun ama bak kızım ben sen erkeksin yani beklemek falan ayıp olmaz mı
- +1 yıl
Sacmalama lutfen ya. Seven insan gurur murur tanımaz bole yaparsan kaybedersin sansini dene eger ışık goremezsen zaten yol ver gitsin. Benim icin bi kiz bunu yapsa varya onu o kadar severdim ki icime sigdiramazdim
Soran+1 yılUmarım senin gibi düşünür
- +1 yıl
Umarim bol sanslar dilerim sana :) sonucunu yaz bana ama
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Ulas ona anlat anlamassa bos koy
01 Yorumla
Soran+1 yılŞey yapcam konferans arkadaşımdan rica ettim engellediği için olur demi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz zaman ver boşta bırakma
05 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar bir zaman
- +1 yıl
Siz e kalmış yanında olduğunu bilmesi önemli
Soran+1 yılEngelledi beni nasıl olucak o iş
- +1 yıl
Ortak arkadaşlarınız yokmu
Soran+1 yılYok
Hatalı olan sen isen çabala.
015 Yorumla
Soran+1 yılYapabilir her yerden engelliyim
Soran+1 yılNe yapabilirim her yerden engelliyim
Soran+1 yılAilemin tel yazdım engelledi
Soran+1 yılHyr söz verdim buluşmaya gelmedim o yüzden sürekli bir bahanen var dedi bitirdi
Soran+1 yılAçıklamama yapmama izin vermedi vardı aslında
Soran+1 yılE maili bilmiyorum 3 telefondan yazdım ayrıldığımız gün aglıyordum yüzüme kapattı hiç oralı olmadı bile napcam bilmiyorum
Soran+1 yılSeviyorum elimde olan bişey değil bende hoşnut değilim bu durumumdan dün kavga ettik o kadar zaman geçmedi aradan aslında
Soran+1 yılteşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bırak ne hali varsa görsün
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır gurursuzluk olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDinlemeyen birisi ile nasıl konuşacaksın
04 Yorumla
Soran+1 yılYüz yüze kırmaz belki ya da siniri geçmiştir 1 günde de olsa
Cevap sahibi+1 yılO şu an bir rahatlama içinde 3 4 aydan önce sana dönmez
Soran+1 yılEmin misin
Cevap sahibi+1 yılYes
+1 yılsıkılmıştır senden :D
05 Yorumla
Soran+1 yılDeme öyle
- +1 yıl
öyle ama kabul et konuscak kadar bile değerin yok hala burada millete onu anlatıyosun ezme bu kadar kendini
Soran+1 yılEzmek bu mu size anlatıyorum gidip ona yazmıyorum akıl danışıyorum bu kendini ezmek değil
- +1 yıl
bunu aklına getirmen bile yeterince kötü
Soran+1 yılSeviyorum yapacak bir şey yok
Salla gitsin
05 Yorumla
Soran+1 yılSallamasak
Soran+1 yılGururun engel oluyor zaten ama seviyordum ya
Soran+1 yılHaklısın diycek bişeyim yok 6 aydır konuşuyorduk zaten 3 ay çok iyiydi ben o 3 ayın etkisinde kaldım galiba buluşmuyoruz diye bitti zaten hep bir bahanem varmış
Önüne bak cabalama
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
Soran+1 yılBende hata var ama
+1 yılboş ver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşısına çık onu etkile
01 Yorumla
Soran+1 yılEvinde pusuya mı yatayım
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi etmiş
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbende engelliycem seni 😅🤣
Soran+1 yılNeden ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılNaptın ona
01 Yorumla
Soran+1 yılBuluşmaya gelmedim diye bitirdi sürekli bahanem varmış
Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Neden ulasasinki
00 Yorumla
+1 yılMalmisin ne ulascan
027 Yorumla
Soran+1 yılEvet malım😂
- +1 yıl
Olma olum sal gotsin
Soran+1 yılSeviyorum oda seviyor sadece çok sinirli birisi ki olayda ben daha fazla hatalıyım yani öyle geliyor
- +1 yıl
Seni bıraktığına göre okadar sevmiyor bence engellemek ne yaa ergen mi
Soran+1 yıl21 yaşında kendisi
Soran+1 yılKendini yetiştirememiş demekki insan gibi konuşalım ayrılmanın bile bir adabı olur yani bilmiyorum napayım
- +1 yıl
Uzak dur nasıl olsa gelecek hala ergen modunda bence
Soran+1 yılKesinlikle öyle
- +1 yıl
Bence hiç uğraşma gelirse sen engelle hatta gör peşinde köpek olur sen istiyorsun diye TripAdvisor atıyor sana
Soran+1 yılÖyle diyorsun yani bilmiyorum ki napcam o kadar karışık ki kafam bir diyorum bitti işte sil herşeyi at engellemiş seni diyorum diger yandan seviyordu 6 ay konuştuk sevmeyen insan 6 ay konuşur buluşur mu bekleyin diyorum
- +1 yıl
Sevmeyen insan 6 konusur buluşur seven insan çocuk gibi engellemez sanki kız o erkek sen gibi davranıyorsun suanda
Soran+1 yılKesinlikle öylede o kadar haklısınn ki
- +1 yıl
Seni üzmek değil amacım geniş açıdan bakman fotoya gerek yok seni üzen insanları hayatından çıkar gitsin
Soran+1 yılÇok zor oluyor ama basarıcam inş
- +1 yıl
Zor olacak bsiey yok kafanı dağıt cik gez eğlen seni engelleyen değer vermeyen birini neden düşünürsün ki
Soran+1 yılDemi ya engelledi insan yerine koyup konuşabilirdi hata bende bile olsa ki aldatma gibi büyük bir hata da yapmadım sadece buluşmaya gelmedim
- +1 yıl
Bak aldatma bile olsa sen konuşalım çözelim olmazsa da bunu Medeni bir şekilde halledelim diyorsun ama o engelliyor sence bu adamla hayat geçermi aldat san seni dövecek evden atacak ozman
- +1 yıl
Bukadar basit biseyi. Bile buyuturyorsa
Soran+1 yılKaldımı senin gibi düşünen ince biri ya herkes sen gibi olsa keşke
Soran+1 yılKonuşmak istiyorum dedim ben ona barısalım da demedim bak 3 ayrı telefondan aradım ağlıyorum hic umursamadan yüzüme kapattı engel bastı heryerden
- +1 yıl
Yanlışı insanlık yaparak yapmışsın sen yaramaz böylelerine şimdi vbi kişi için bir damla göz yaşı dökersen seni döverim valla
Soran+1 yılTanımadığım insanların bu sekilde davranması çok hoş bir duygu ya söylediklerin çok iyi geldi ne kadar teşekkür etsem azdır sana
- +1 yıl
Herzamn ihtiyacın olursa yazabilirsin konuşabiliriz
- +1 yıl
Hayat sacma insanlar için üzülecek kadar uzun değil biri için ağlayacaksan bu ailen olsun ya da göz yaşına değecek biri olsun gereksiz şeyleri takma kafana
Soran+1 yılKesinlikle öyle annem babam yaşıyorsa her şey düzelir işte olay daha dün oldu çok yeni olunca bide çok sevince mantığımla değil duygularımla harekat ettim ben
- +1 yıl
Mantıklı düşün
- +1 yıl
Omzan asla uzulmezsij
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Konuşsak sorunlarımız çözülecek ama her yerden engelledi. Ulaşmaya çalışmalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler