Arada bir konuşuyoruz ama bi ilerleme yok?

2018den beri konuştuğum biri vardı ama o zamanlar bana baya kötü davranıyordu bundan kastım şu mesaj atıyordu whatsapptan konuşuyorduk sonra herkesten sil yapıp siliyordu, telefonla konuştuğumuz zaman birden tersleyip kapatıyordu yakın zamanlarda ilişkisi bittiği için aldatılmıştı onun etkisi hala üzerindeydi bana da bundan dolayı güvenmiyordu. Biz o zamanlar konuşmayı kestik ve 2 yıl sonra tekrardan telegramda karşılaştık. Ben telegrama katıldım o kullanıyormuş ona bildirim gitmiş katıldığıma dair. Mesaj attı ben onun olduğunu unutmuşum oda beni konuştuk ettik sonra tekrar konuşmayı kestik ve bazı zamanlar yine konuştuk. Geçtiğimiz yıl ise bana çok zor zamanlar geçirdiğini söyledi ailevi sorunlarmış ama anlatmıyordu. Bu yıl anlattı ve bu evlenmeyi istemiyordu babası sen bu gidişle evlenmezsin benim yakın çocukluk arkadaşımın kızı var temiz güzel aileler onunla evlen demiş ve bunu sevmediği biriyle evlendirmiş 2 ay evli kalıp kızın ailesi gelip eşyaları alıp götürmüş Buda evde uyuyormuş (kendisi pöh) bunu kandırıp kızda altın alıp kaçmış. Kız boşanma davası açmış Buda açmış. Ve evli olduğu zamanlar konuşmuyorduk ama ayrıldıktan sonra yazmaya başladı ve her geçen yıl daha iyi birisi oluyordu telefonla konuştuğumuz zaman beni annesi ve ablasına söylediğini fotoğraflarımı gösterdiğini söylemişti. Bilmiyorum arkadaşlar fikirlerinizi merak ettim
Arada bir konuşuyoruz ama bi ilerleme yok?