Evlenmeyi düşünmeyebilir saygı duyarım ama bu evliliği hiç düşünmeyecek anlamı taşımaz, devam eden ilişki eğlenceli, huzurlu, mutlu, dinamik, saygılı devam ediyorsa sonuna kadar edebilir ve o evliliği istemeyen kişi bir bakmışız ki evlenmek için can atıyor, hayat bu, her şey, insanlarda dahil değişebiliyorlar, her zaman olduğu gibi aile kurumuna çok fazla değer veren bir yapım var.
Öncelikle bu soruyu kendinize sorun evlilik yaşamayı istiyor musunuz evlilik yaşamı istiyorsanız herhalde karşınızdaki kişinin de evliliği isteyen evlilik kurumuna bağlı olmak isteyen bir kişi mutlaka karşısına çıkacaktır evli düşünmüyorsanız kavşakta düşürmez herhangi bir sıkıntı yaşanmaz ha siz düşünüp de karşı taraf istemiyorsa o zaman yapılacak tek şey herkes yoluna demek o yüzden evlenme düşünme biriyle ilişki yaşarken ilişkilerini beklediğinize bağlı bir durum bu ucu açık bir soru
Hayır tabikide. Eğer benimle niyeti ciddi değilse hayatımda yeri yok. Ben ciddi ilişki insanıyım öyle flört edecek zamanım yok kimse ile. Eğer niyeti sadece takılmak ise benden başka birini bulsun onunla istediği gibi takılsın. Ben öyle biri değilim evlenilecek insanım kimsenin gönül eğlendireceği bir insan değilim. Ayrılırım eğer evlilik düşünmüyorsa.
Herkesin sevgili anlayışı farklı. O yüzden ilişkisinden beklentisine göre değişir. Benim gibi sevgi, güven, dürüstlük bekleyen biriyse ilişkime devam ederim. Sırf cinsellik bekliyorsa veya benim istediklerimi yapıp yine cinsellik de istiyorsa ayrılırım.
Evlilik düşünüyor olması, evleneceğimiz anlamına gelmiyor.. Düşünmüyor olması da ileride şartların değişmeyeceğini göstermez.. O yüzden spontane hareket etmeyi seçerim..
Evet evlenmeyi düşünmeyen biri ile ilişki yaşardım. sonuç olarak zaten sevgili olan ya da flört eden herkes yarın evlilik düşünmez. bazıları ön yargısı vardır bazıları için çok erkendir ya da bazıları düşünmüyorum der ama aşık oldukça ya da sevdiği kişi ile zaman geçirdikçe kararı da değişebilir. bu yüzden de ben evlilik düşünmeyen biriyle de sevgili olurum ve ilişki yaşarım. önemli olan diğer yarımı bulmak..
Ya surdurmesıne surdurulurde.. Bir sure sonra birbirimizi arzularız.. Bende evlenmeden ılıskı dusunmedıgım ıcın sıkıntı hem benım ıcın hem karsı taraf ıcın... Ben o konuda dogru insan olmam o kısı ıcın.. Cunku duzenlı bır cınsel ılıskı beklentisi vardır o kısının..
Yaşarım. Hem evliliği düşünüyor olsa bile kesin olarak evleneceği kişi ben olamam bunu anca zaman gösterebilir istekler değil. Evlilik düşünen birisi değilim şu yaşımda ve ilerleyen zamanlarda da böyle bir düşüncem olmayacak.
Bu kişinin yaşam tarzına göre değişir.. ben şahsen biriyle ilişki yaşarsam bunu evlilik ile sonuçlandırmak istediğim için o yönde bir tercihim olurdu. Karşımdaki bunu istemiyor ise ilişkiye başlamam bile
İlişkilerde bu ciddi bu geçici gözüyle bakmam insanları da bu anlamda kategorize etmem. Şahsen evlilik düşünüp aksini yapan çok insan gördüm ve tanıdım.
İstersen sözleşme al taahhüt yap olmayınca olmuyor bazı şeyler 😅
Hayatın ne getireceği ne götüreceği hiç belli olmuyor ki.. nasibin kadar yaşıyorsun bir yerden sonra.. hayatlarımız kumar gibi.. her ilişkinin dinamiği farklı her ilişkinin bahtı da farklı..
Bir gün gelecek konunun evlenmek olacağını düşününce ayrılmayla sonuçlanan fikirleri kaldırabilenler için ve hayatı vurdum duymaz yaşayabilenler için böyle şeyler olabiliyor.
Evlenmek istemiyor ama benimle bir ömür geçirmek istiyorsa olabilir. Ama eninde sonunda beraber yaslanacaksak evlenmek isterim. 90 yaşında evlenen bir çift vardı ya onlar gibi oluruz 😅
Vay be çoğu kız evlenmek istiyormuş yorumları okudum sjsjjsjsjs. Evlilik ciddi ilişki zamanımda değilim yaşım 21 şimdilik eğlencelik rahat modern kızları istiyorum sadece
Ya zaten evlenmek dediğimiz şey birlikte yaşamanın tescillenmiş hali yani çok takıntı yapmamak lazım nasıl mutluysanız oraya çevrilmesi lazım kafaları bence