Engel listemi temizlediğim için kaldırdım diyen erkek doğru mu söylüyordur?

Merhaba eski erkek arkadasimla dort ay once aramizdaki yas ve yasanmislik farki nedeniyle (10 yas ben buyugum ve 2 kizim var😔) benim istemememden de dolayi ikimiz de severek ayrıldık. Ve beni engellemesini ben istedim. Ben de onu engelledim. Ayrildigimda cok uzuldum hatta ilaca basladim. Aradan 4ay gecti ilk once instagramdan engeli kaldirmis iş hesabindan. Ben de o hesabi herkese açık olduğu icin inceledim. Antrenör oldugu için herkesi takip etmiyordu. Ama sadece ozel olarak bir kizi takip ediyor ve ve kiz da onu takip ediyordu. Kiz da genc ve guzel😔Gorunce yuregim sizladi aralarinda birsey oldugunu hissettim. Engeli kaldirdiktan 6gun sonra da WhatsApptaki engeli kaldirmis ve ben de dayanamayip bir sure sonra mesaj attim. Engellememi istememe ragmen bilerek mi engelleri kaldırdığını sordum. O da engelli listelerini temizledigini numarami sildigini soyledi hem instagramdan hem WhatsApp'tan. Ben de o zaman sadece beni engelli birakabilir misin bunu senden rica etmistim dedim. Tamam dedi. Hic cabalamadan normalde de boyle egoisttir zaten😔Engelledi yine beni ben de onu. Ama boyle umutlanip yine cabalamamasini gorunce cok pisman oldum yazdigima ve cok utandim. Sizce ne yapmaya calisti? Doğru mu soyledi

Güncellemeler
+1 yıl
İcimde sürekli mesaj atma istegi geliyor şu an istemsizce ama yine zavalli, gurursuz durumuna düşmek istemiyorum. Bir de ters bir tepki alirsam ya da takiplestigi kiz ya flortuyse diye de korkuyorum. Normalde hic bir erkegin bu zamana kadar pesinden kosmadim bu sekilde ama maalesef insan olmayacagini bilse bile kalbine söz geciremiyor. Bu hislerden nasil kurtulacagim, nasil unutacagim? Canim cok yaniyor Şu an . Keske gorup sabredip iletişim kurmasaydim😔
Güncellemeler
+1 yıl
İnstagramdan bana mesaj attı ve bulustuk. Dusuncelerim doğruymuş gercekten de o genc ogretmenle birlikteymis ama fikir ayriliklari nedeniyle ayrilmislar. Tabi bu da boşta kalınca bana döndü bunu da ona soyledim zaten.2 kez daha bulustuk bu sekilde ben onun tam ne istedigini anlamaya çalıştım. Ve bana karsi hal hareketleri hala ayniydi hala egoist ve bencilceydi. Ben de yol verdim artik ugrasamam senin gibi coluk cocukla dedim🙈Zaten Agri'yi kazanmis gidecekti. Yani olmuyorsa zorlammk gerkyrms
Engel listemi temizlediğim için kaldırdım diyen erkek doğru mu söylüyordur?