Kocamın en yakın arkadaşından hoşlanıyorum napıcam ben?

Kocamla 3 yıllık evliyiz çocuğu da 3 yıldır tanıyorum ama nedense son 1 aydır ona karşı duygularım oluştu yani bugüne kadar bir şey yoktu çünkü kocama deli gibi aşığım onu çok seviyorum ama kocam aylardır bana ilgisiz kötü davranıyor Değersiz hissettiriyo sevgiye ilgiye güzel sözlere aç bıraktı yani eski yok artık onun da yakın arkadaşı son 1 aydır bize çok sık gelmeye başladı eskiden de çok gelirdi hatta içten içten sinirlendirdim geliyor diye gıcık oluyordum hep geliyor diye sevmiyordum o arkadaşını hiç geleceğini duyduğumda canım sıkılıyordu ama nolduysa son 1 aydır ona karşı duygularım başladı sık sık da eşim bize davet ediyor onu üçümüz film seyrediyoruz falan filan o da benimle ilgileniyor büyük ihtimalle bakışlarını yakaladım tavırları da güzel bana karşı yarın da bir iş var arabayla ilgili kocam işte olacak kocam bana dedi ki yarın birlikte halledin araba işini dedi çocuk yarın gelecek beni evimden alacak buna bile mutlu oldum ama tabi asla söylemem ondan hoşlandığımı ama belli etmek istiyorum nasil belli ederim?
Kocamın en yakın arkadaşından hoşlanıyorum napıcam ben?