Benden büyük güzel kadın görünce elim ayağıma dolaşıyor domine edilesim geliyor biliyorum biraz erkekliğe aykırı gibi ama düşüncesi çok haz veriyor var mı kadınlardan bu şekilde kendisinden küçük erkek seven
Bunun için yapacağın hicbişey yok sadece belki internetten uzun boylu kadınları açıp beni yonetse keşke diye hayallerde yaşarsın. Sana tavsiyem bu düşüncelerden kurtul ve spora başla güzel bi vücut yap dominant sen ol ve o an aynaya baktığında artık eski sen olmayacaksın sadece ayna karşısında o görüntüyü ver kendine.
Bende geçen karıya gitcektim bekaretten kurtulim diye sonra vazgeçtim dayanamadım 31 çektim ama gitmem lazım gerçekten bakir kadınsız hayat çekilmiyor, hele bir de tipin yerindeyse
Anladım diyeyim peki 😅 benim tecrübelerimde kadını tatmin etmeye uğraştığım için genelde uzun sürüyor. Kadın çok yorulup tatmin olunca ise gelmem kısa sürüyor. Ama dolu dolu geliyorum o zaman da 🥲
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bunun için yapacağın hicbişey yok sadece belki internetten uzun boylu kadınları açıp beni yonetse keşke diye hayallerde yaşarsın. Sana tavsiyem bu düşüncelerden kurtul ve spora başla güzel bi vücut yap dominant sen ol ve o an aynaya baktığında artık eski sen olmayacaksın sadece ayna karşısında o görüntüyü ver kendine.
Bende geçen karıya gitcektim bekaretten kurtulim diye sonra vazgeçtim dayanamadım 31 çektim ama gitmem lazım gerçekten bakir kadınsız hayat çekilmiyor, hele bir de tipin yerindeyse
Kaç yaş üstü lazım
Farketmez 🤭
29 keser mi
Hmm hoşuma gitti
Olgun değilim pek ama kendinden küçük erkekler daha çok zevk veriyor
Ben de böylesini istiyorum.
Ulaş bana..
orada mısın? İstek at bana yazayım
Tecrübe ettin mi merak ettim. İlk kez genç erkek seven kadın gördüm
Evet 19 yaşında biriyle olmuştum bir de ilk ilişkisiydi zevkten delirmişti çocuk daha hoşuma gidiyor tecrübelilerden daha cok zevk alıyorlar
Zevk vermeyi seviyorsunuz yani o yüzden tercih ediyorsunuz. Anladım ben de bu sebeple kendimden 18 yaş büyük biriyle yatmıştım
Evet öyle doğru özetlediniz. Büyükle de oldum ama tatmin olamadım pek bilmiyorum. Yaşıtımı daha denemedim onu da deneyeceğim bir gün ahaha
Yaşım 29 bu arada 😂😂😂 yani benim de odak noktam zevk vermektir
Ahaha benzer iki kisi bir araya gelse nolur acabaa?
Bilmem 😅 aklımda bazı şeyler var da diyemiyorum burada
Ne varr
Yaa soruya salça olmuş gibi oldum 😅 gizli kalmaya devam etme de sohbet edelim işte açık benim profil 😂
Anladım diyeyim peki 😅 benim tecrübelerimde kadını tatmin etmeye uğraştığım için genelde uzun sürüyor. Kadın çok yorulup tatmin olunca ise gelmem kısa sürüyor. Ama dolu dolu geliyorum o zaman da 🥲
Ben hiç ilişkiye girmedim tecrübeli birinin eli değsin istiyorum 🥺
Anatomiye de hakimim 😅 inanmazsın ama
Ben daha çok bana hakim olacak birini istiyorum
😅 ne drama yaptın kardeşim tamam zaten yazmıyor kimseye goygoyda belli ki 😅 buradan reel de olmaz zaten. Kendini kaptırma
Yaa ne goygoyu
Vallaha bunaldım be kuzum 😅 seks iyi kafa dağıtıyoe laflayayım deidm oralı olmadın
Niye uyumadınız be
Ben de hiç yaşıtımla sevişmedim hep büyükle yatmışım yalnız
Evet oyun oynuyorum o yüzden çıktım siteden 😂 harbi mi kaç yaş
29 yaşındayım. Benden 2 yaş ve 18 yaş büyükle oldu hep 🥲
Lol mu oynuyorsun
Cs mi ne oynuyorsun beee
Günaydınn ne oynuyorsun ben de geleyim. Seninle tanışmak istiyorum
Call of duty oynuyorm
Bana mesaj atar mısın artık 😂
Online mi oynuyorsun