- Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
1 yılRahibe zaten evlenmediği için rahibedir. Yaşına gelecek olursak eğer kendi yaşıtın bir kızın geçmişinin temiz olamayacağını düşünüyorsan 28 yaşında bir erkek olarak 20 yaşında bir kızla da olabilirsin.
143 Yorumla
Soran1 yıl20 yaşında bir kız bana niye gelsin ki
- 1 yıl
Bir erkek olarak değerini kendini ne kadar inşaa ettiğin belirler. Bunu da 30 yaşına doğru tamamlarsın. Kadının değeri ise gençlik güzellik ve geçmişidir. 20 yaşında bu özelliklere sahip bir kız için de kendi yaşıtı olan erkek değil sen doğru seçenek oluyorsun.
- 1 yıl
@Sifiregoo çok para değil ailene bakabilecek kadarı yeter.
Soran1 yılAilemin 2 evi 1 arabası ve 1 motoru var ve aylık 100 bin ₺ üzeri gelirleri var bir de 1 milyon ₺ nakitleri var ama benim sadece 1 adet motorum var o kadar.
Soran1 yılBen öğrenciyim
- 1 yıl
Arkadaşlar konu direkt para değil anlatamadım sanırım. Erkek olarak kendinizi inşa etmenizden bahsediyorum. Buna hem fiziksel olarak kendinize dikkat etmeniz hem de topluma bir şey katabilecek iş güç sahibi olmanız dolayısıyla da gelirinizin olması hem de hayat tecrübesi kazanmanızdan bahsediyorum.
Soran1 yılMotor dediğin de 50 cc bir şey var 😀
- 1 yıl
Konu direk para değil başlangıç değil ama devamı için kesinlik%70 ni para , Allah aşkına istatistiklere hesaplara bakın ülkenin durumuna bak. Öyle. Gotumden salamiyorum 2-3 ay hesabinida yaptım hesabi kaldıramayacağı mi ogrenincede durumu kız arkadaşıma söyleyip ayrılan biriyim. İşin matematiğine güvenin bir kere sbxbbxbz
Soran1 yılAraba ehliyetim var sadece ne yapayım motor ehliyetim yok ki 😀
Soran1 yılTK03 motosikletim var
Soran1 yılBenim sonum hiç iyi olmayacak galiba askerde mp5’i çeneme dayadım gece nöbetinde siz düşünün yaşadığım psikolojiyi
Soran1 yılSevgilim olmadı ama Sahibem oldu bu ara da arkadaşlar
Soran1 yılVar ama o kız bile beni istemedi be
Soran1 yılAga ne yapacaksın nerde yaşadığım buraya mı geleceksin
Soran1 yılAga yok be hayatta olmaz o iş
Soran1 yılBu saatten sonra hiç olmaz zaten baştan şans yok
Soran1 yılAma yine de sizlere teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim, @TheGirlTakingRedPill de kb 😅
- 1 yıl
@TheGirlTakingRedPill bizim adımıza konuşma. 30 yaşına gelmiş adamı tercih etmiyoruz. Ne yapayım içi göçmüş adamı. Ben zirve yaşımdayım gider yaşıtım biriyle olurum en iyisini seçerim 28 30 yaşında erkeklerle sönüp gidemem. Denk değiliz ben güzellik yaş gençlik olarak zaten en değerli zamanımdayım bunuda çöküşe geçmiş adama vermem genç yakışıklı ve durumu iyi biriyle evlenirim evlenirsem.
Soran1 yılGençken de zaten tercih etmiyorsunuz sadece yakışıklı kaslı arabası olan zengin erkeklere bakıyorsunuz. Üniversitede okuyorum ve kızları gözlemliyorum ve vardığım sonuçlar böyle oldu. Bir de dominant sert böyle emredici keko tipleri de sevenler var.
- 1 yıl
Sen gidipte esc bakarsan normal erkeklerde zaten öyle tiplere bakıyor. O erkeklerde sizin baktığınız kızlara bakıyor ama yüksek değer Kızlar yaşlı erkeklere bakmıyor. Zaten gençken tercih etmiyoruz yaşlı erkeği
Soran1 yılBen senin yaşında kızlar nerdeydi 😀
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı. arkadaşım bu saatten sonra gelen kızların çoğu cinsellik yaşamış olacak ben senden yaşça büyüğüm. asla ama asla gözlerinin yaşına güzelliklerine kanma.. fark ettiğin an ilişkini konuşarak kes.
sonra tramvaya dönüşüyor. ilişkiyi bitirememiştim. her gece uykusuz kaldım.
sana tavsiyem ailene çevrene görücü usulü için söylemen. böyle kızları başka türlü bulman çok zor. inan bana kardeşim finalde böyle bi kızla olmak isteyeceksin. çünkü diğer kızları doyuramazsın. hem sende her konuda ilkleri birlikte yaşamak istemez misin bi kızla? o zaman görücü usulü diyerek burun kıvırma. ben kıvırdım yaşım iyice ilerledi şimdi kimseyi bulamıyorum.
senin yaşına dönmüş olsam iki yol izlerdim. kendim gibi biri ile yolum kesişiyor mu kesişmiyor mu buna bakardım. iyi aile kızı hiç sevgilisi olmamış birine açılmanın ters tepeceğini bilir rezil olma pahasına şansımı denerdim. niyetim ciddi hanımefendi derdim. vs. ya da görücü usülü.
14 Yorumla
Soran1 yılGörücü usulünün iyi çıkacağı ne malum
Soran1 yılTamam o kızın geçmişini nerden biliyorsun
- 1 yıl
aile yakınların bilir kardeşim. aile büyüklerin bilir. zaten bi noktadan sonra sende anlarsın görüşmeye başlayınca. bi kızla işi biraz ilerletip samimi olunca sorarsın. ben hiç yaşamadım diye felanda değil. yaşamış gibi normal bişey mis gibi anlatınca vereceği tepkiden bile çıkarırsın. ben hiç yaşamadığım halde o kadar çok yaşamış kızla tanıştım ki her hareketlerinden anlamaya başladım. bi kız rahat bi kızsa zaten yaşamış olma ihtimali çok yüksek.
ama görücüde inan bana sevgilisi olup olmadığına kadar biliyorlar. münasip biri çıkar güzel değildir belki ama emin ol ikinci birini çıkarırlar karşına. olmadı üçüncü birini.
1 yılbulunduğun yerde erkek sayısı fazla sona kalan dona kalır, yaşa değil karşılıklı saygıyla ve sevgiyle zaman geçmişse ve devamıda geliyorsa vitesi, yülselt ve son gaz git.
Biraz sanayi tipi açıklama oldu idare et kardeşim. Gerçekler ciddi ve acımasızdır.10 Yorumla
30 yaşından önce gelen kadını ne yapacaksan onu yapacaksın. Merak etmeyin, umudunuz tazelenecek zaten her şey kendiliğinden yerli yerince oturuyor, hatta insana güzel bir eneji, guc bile yükleniyor. Siz gözünüzü arayın kendinize denk birini bulmaya bakın. Kriterlerinizi esnetin ayrıca.
146 Yorumla
Soran1 yılÜniversite okuyorum ve sınıfta 1 tane kız arkadaşım oldu ama sevgilim değil ve o kız da her akşam başka biri ile takılıyordu ama beni o kız bile istemedi durumun ciddiyetini sen düşün yani
- 1 yıl
Sınıf arkadaşı olduğun için olabilir mi? Siz kızların ilgisinin cekmediginizi mi düşünüyorsunuz? ben olayı hala anlamadım, olabilir yani bizim de istediğimiz oğlan bazen bizi istemiyor, hepimiz bu durumu yaşıyoruz. inanki biz kızlar tipe bakmayız bunun için endişelenme, güzel sözlere kanariz biz.
Soran1 yılTabi ne demezsin yani , bizim sınıftan birinin evine gitmiş ama buna ne diyeceksin
Soran1 yılKızlar her şeye bakıyor valla
Soran1 yılHepsine talep var merak etme bana kimse bakmaz
Soran1 yılMaalesef öyle o yüzden zaten hiçbir kıza teklif etme cesareti gösteremedim
- 1 yıl
Yaşın evlenmek ilişki kurmak için çok Uygun, düşünce yapini değiştir bence. Sen o bana bakmaz dersen zaten kız sana bakmaz. Dürüstçe soyliyim karşıdaki erkek normal standartlarin altında bile olsa özgüvenlisi makbuldür. Sen bir kere bunu karşıya hissettirmemelisn, zamanla aşacaksin bunu.
Soran1 yılYa ne yapayım evlenipte zaten o da zaten param için gelecek ve beni sevmeyecek ayrıca enayi olmak istemiyorum. Ben bir kızın geçmişini çok kafaya takarım mesela
Soran1 yılDüzgün bir şekilde red etse okey ama rencide ediyorlar.
Soran1 yılO yüzden psikolojim daha çok bozulur ve gidip ağlarım
- 1 yıl
Sana hep zengin zuppeler mi denk gelmiş ya da para yiyiciler? Enayi olmak istemiyorsan sevgiliyken kıza fazla bir masraf yapmicaksin merak etme karşına iyi biri var ise zaten bunu anlar, hatta elestirmez de. Geçmiş meslesinde ben de öyleyim Allah kahretmesin, yorum yapmicam buna. Temiz olanlar temiz olanlara denk gelsin
Soran1 yılYa zaten öyle biri bana nasıl denk gelecek ve günümüzde ki en büyük sorun bir kız ile tanışmak yani
- 1 yıl
Ayy rencide etmek de Allah aşkına, ayrıca reddedildiniz diye ağlayacaksınız oo, sizin çok işiniz var daha. Normal bu gibi şeyler bir kere bunu kabul edin ve iyi, hoş, yumuşak huylu kızlara biraz teklifte bulunun farkı göreceksiniz, ya şu para yiyenler de tipinden bile bellidir ya 2 metre öteden bile baksan anlarsın.. yok yere psikolojinixi bozmayın bir kiz için değmez
Soran1 yılNereye daha kolay ya , en fazla itiraf sayfasına yazıyorum ya da sosyal medyadan bulmaya çalışıyorum. Hatta çocuğun biri kendi gidemeyip kız arkadaşını kıza göndermişti sen düşün yani. Zaten hoşlanan kişi bir sinyal verir ve kendini belli eder. Durup dururken macera aramaya gerek yok bence. Üniversite topluluklarına bile katılıyorum sen düşün yani sosyal bir insanım bir de ama bana hayalet muamelesi yapıyorlar. Yani benden bunu isteme lütfen ben hayatta bir kızın yanına gidipte bir şey diyemem bir defa tacizci gibi hissediyorum kendimi. Özgüvenim olsa bile kadınlara karşı yok maalesef. Anca böyle anket falan gibi bir şey olursa kızların yanına gidip ankete katılmak ister misiniz falan diyebilirim ya da sosyal deney gibi bir şey olursa mesela yoksa öyle direk yanına gidip tanışmak falan yani mümkün değil maalesef
- 1 yıl
Bence siz kızları kendi kafanızda buyutmussunuz böyle sanki çok egolu gibi de görüyorsunuz, her kız bir değil. Yaşın bı kere çok iyi adım atmaya calis, utanma, çekinme ama günü birlik ilişkiler için söylemiyorum bunu gerçekten güzel bir ilişki yaşamak için söylüyorum. Ne tacizcisi Allah aşkına, benim erkek arkadaşım unide not istemek için yanıma geliyordu, sonra öyle böyle beni tavladi:) yakışıklı da değil normalde uzun erkek severim ama aramızda 5 cm var, baskıcı erkek sevmem ama o beni kisatlar ona rağmen adama aşığım onu seviyorum, yapmam dediğim ne varsa onun için yapıyorum. Hani biz sevince etkilenince bütün kriterleri geri plana itiyoruz, bunu gör diye anlattım. Umarım biraz yenersin bu kötü huyunu, ve kızlara bunu belli etme, zamanla üstüne gide gide düzelecek bir şey sosyal fobi gibi düşün, mesela ben de sosyal ortamlarda çok cekingenim eve misafir gelince hoş geldiniz demek bile istemiyorum utanıyorum, ama üstüne gitmeye çalışıyorum.
Ya inşallah size faydası olmuştur söylediklerimin. o kadar yazdık çizdik🥺 - 1 yıl
Ayrıca bazısı demiş ki kendinden küçüklere bakma diye asla takma bız zaten yaşça büyük olgun erkeklerden hoşlaniriz, yaşını başını almış, bize yön verecek, akıl verecek erkekler. Ben akranlarimdan hoslanmiyorum mesela, siz sadece size uygun mu değil mi ona göre yaklaşın zamanla her şey yerli yerince oturur.
- 1 yıl
24 yaşındayım 26 yaşında biri ile tanışmak için bile konuşmak istemem😂min. Arada 4 yaş fark olmalı ideal olan ise 7 8 yaş bana göre , şu an unide ortamda size uygun, sizden küçük hatta büyük bile var. İyi bir gözlemci ol, ve ben pas verirken de çocuk caksin istemiyordum ama yanıma da gelsin istiyordum herkesin yapısı farklı. Oğlan bana diyordu sen hoc bana bakmiyordun ki ben sana açılmaya korkuyordum halbuki hep bakıyordum:) sadece çaktırmadan yapiyordum
Soran1 yılValla şöyle söyleyim kaç yıllık emek birikimi var yani bu düşüncelere 1 senede sahip olmadım , ilkokuldan beri böyleyim ve hiç değişmedim. Ve senin emeğin için teşekkür ederim o kadar yazdın çizdin ama hiç umut yok gibi yani olmuyor işte zorlamaya gerek yok.
- 1 yıl
Beyefendi anlamıyor musunuz yaşiniz gereği bir kere avantajlisiniz, siz avantajlara odaklanmak yerine negatiflikte boguluyorsunuz, hepimizin kanadının kırık olan tarafları var, zorlayacaksin ki üstüne gideceksin ki gidişat değişsin. Neyse sinirlendim bir an:) çeki düzen ver kendine bu halin hal değil, kimse seni redeetti diye ölmezsin. Rica ederim ayrica
Soran1 yılYa olay yaş değil işte ben gençken nerdeydiler o zaman 😀 ben bir zamanlar gençtim hem de o zaman ekonomi daha iyiydi
Soran1 yılBen evlenmek istemiyorum ki , ben bir zamanlar gençtim ve kadınlar hakkında içimde önyargı ve nefret oluştu ve sonra fikirlerimi hiç değiştirmedim.
Soran1 yılBen gençken mesela benim yüzüme bakmayan kızlar daha sonrasında sevgililerinden ayrılıp bana geldiler ve ben hepsini red ettim. Ellerinde ki en şu seçenek ben olunca birden kızlar beni tercih etmeye başladılar ve ben hiçbir kadına aşık olmadım şu ana kadar gerçek anlamda hiçbir kadına sevgi beslemedim
- 1 yıl
Çok affedersiniz ama evlenmek istemeyen biri ile s. adece sıradan basit ilişkiler kurmak isteyenler konuşur, belli oldu zaten bu önyargının sebebi. Nefret edilecek bir tarafimiz yok:) sevince seviyoruz. İnşallah sevilen seven bir gönüle denk gelirsiniz de asarsiniz, fikirleriniz de değişir
Soran1 yılOnların planları önce eğleneyim sonra efendi enayi birine kapağı atayım
- 1 yıl
Küçükken değil de şu an daha yakışıklı karizmatik olduğunuz icjn olabilir bir de geri gelenler genelde en iyi seçenek olarak siz kalmisssiniz diye gelirler bence, umarım aşık olursunz aşk çok güzel bir duygu ama karlsikli olanı dilerim. Tercih edilmek de gurunuzu oksamaliydi nefretinizi beslemek yerine ama neysee
Soran1 yılKüçükken okulun en yakışıklı çocuğu bendim zaten benden daha yakışıklı biri yoktu ama kadınların ne zaman gerçek yüzünü öğrendim işte o zaman onlardan soğudum ve uzaklaştım
- 1 yıl
Valla öyle bir planımiz yok, enayi ne ya Allah aşkına.. siz de sizden her şeyi korparlarina izin vermeyeceksiniz.. enayi durumuna dusmeyeceksiniz dengeyi kuracaksınız, mesela ben her zman bir o yaptıysa 2yi ben yaparım kimsenin parasını yemem, ya sen çok basit kızlara denk gelmeissin ya bahtsız bedeviii.
Benim abimde sevgilisine çok şey alıyordu telefonlar bilmem neler neler sonra ayrıldılar evet bu kadar yatırım yaptığı icjn kendini enayi gibi hissetmesi doğal çünkü dünya kadar parası gitti ama onun babasının oğlu muydu onca hediye aldı almasaydi, sana da diyorum alma pahalı hiçbir şey alma, ya biri snein yüzüğünü tasimiyorsa zaten ona büyük hediyeler de alma
Soran1 yılValla ben duymuyorum artık ilk başta redpill’i keşfettim sonra blackpill’e geçtim. Kızlar kötü çocukları tercih edip iyi çocuklar ile evlenmek istediler.
- 1 yıl
Valla dediğin hibbrini bilmiyorum Twitterda gördüm bi ara ama bakmadım, her zman çok iyi davranan birini değil dozunza bazen kötü davranan birileri daha çok hosoumuza gidiyro:) itiraf etmeliyim, her dediğimi yapan bir erkek gözümde basitlesir çünkü sen erkeksin otoriten olmalı ya
Soran1 yılEvet nerde var serseri iti kopuk onları tercih ettiler hep
- 1 yıl
Serseri değil ben kendi kafamda bundan iyi bir aile babası olur mu diye düşünüyorum hep, en ufak tepkisinde ben evlensem de böyle mi yapar acaba diyorum. Serseriyi serseri olan sever erkek dediğin ağır olacak, ağırlığı olan erkek hoşumuza gidiyor, kimi hanimci sever ama yok ben kocaciyim😂hanimci olmasın benimki serseri de benden uzaktaaa
Soran1 yılKadınlar aslında güç sinyali aldıkları erkeğe yanaşıyorlar işte bu erkek iyi veya kötü diye bakmıyorlar
Soran1 yılİşte iyi bir insanı zayıf olarak görüyorlar gözlerinde. Ben kadınların psikolojisini çok iyi biliyorum. Bunda sene ben kitap okudum araştırma yaptım.
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, mesajından bayağı içinin sıkıldığını hissettim, sarılıyorum! Hepimizin aşk yolculuğu farklı, kimisinin flört rekorları var, kimisi de tek bir kişiyle kalbini açıyor. 28 yaş bu işler için süper bi’ yaş, asla geç değil! Kimse seni aceleye ya da kalıplara sokamaz. Kendini hayatın dışında hissetme; aşk bir anda, beklenmedik bir köşede çıkabilir.
Senin hikayen daha yazılmadı bile! Unutma, kendini olduğu gibi kabul ettiğinde zaten çekiciliğin tavan yapıyor. Rahibe falan da gerek yok, herkesin aşkı kendine özgü. İçinden geldiği gibi yaşa, gerçek bir aşk bir gün illaki kapını çalar! Sıkıldıysan gel bana sor, ben de KızlarSoruyor ekibindeki Aşko Kuşko 💙 İzmir'in geceleri kadar renkliyim, sana hep destek olurum!00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
1 yılniye bu kadar üzülüyorsun asıl 30' dan sonra hayatının bilinçli en güzel yılları başlıyor
17 Yorumla
Soran1 yılDeğişen bir şey olmuyor aynı tas aynı hamam
- 1 yıl
Eee öyle zaten keyfine bak ajsjsb
Soran1 yılKeyiflik bir durum yok ki 🙂
- 1 yıl
Nasıl hasta mısın
Soran1 yılEvet , psikolojik olarak
- 1 yıl
Ülkede psikolojisi normal olan yok
- 1 yıl
Zaten bence normal yani
Gizli Üye(36-45)1 yılseni kötü hissettirmek istemem ama 35-36 yı geçtikten sonra artık iyice umutsuz oluyosun benim gibi :D ben artık saldım herşeyi
11 Yorumla
Soran1 yılBunun yaş ile alakası yok ki ben istersem 18 yaşında olayım ne fark edecek
Mutlulugu kadinda arar bitirsen o o mutluluk orada değil asil mutlulugu aramak sadece tek bir yer var onu bulursan Zaten olması gerektiği gibi zaten seni bulur.
11 Yorumla
Soran1 yılAnlamadım , ama olsun
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Böyle küçük emrah moduna girenleri dayak manyağı yapmak istiyorum..
Şikayet etme harekete geç.. Kendini her alanda geliştir bak bakıyım kızlar seni nasıl arzuluyor.
120 Yorumla
Soran1 yılKendini geliştirmekte bedava olmuyor
Soran1 yılİşte saçmalıkta burada zaten bir *m uğruna mücadele etmek 😀
Soran1 yılDiyene bak … Onu değerli yapan şu an ki geriz*kali aptal erkek zihniyeti
Soran1 yılBana göre değerli değildir sadece kız olması hasebi ile ona acıyacak ve zavallı olarak görüp b*kunu çıkartarak kadını kendimden üstüp görüp ona tapacak değilim.
Soran1 yılSizin yüzünüzden işte ben kıza bile çöp attırdım iş yerinde sen neden bahsediyorsun gitti beni müdüre şikayet etti
Soran1 yılHayır değil , Türk erkeği bir kız görmesin dibi düşüyor hemen kibarlaşıyor bukelamun gibi şekil değiştiriyor
Soran1 yılTürk kızı zaten aşırı çıkardı menfaatçi geriçi erkeklerinde ondan aşağı kalır yanı yok
Soran1 yılBen kendimi zaten geliştiriyorum ama geliştirmeden bile bir kız benden daha iyi değil
Soran1 yılÇirkin şişman kız bile kendini benimle denk görüyor. Ayrıca ben birçok erkekten yakışıklıyım ve uzun boyluyum aynı zamanda ekonomik olarak ailemin durumu iyi.
Soran1 yılKimse kızların statüsüne bakmıyor ama durumuna bakmıyor
Soran1 yılAşırı ego var kibir var kızlarda kendilerini bir şey zannediyorlar. Bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar.
Soran1 yılAilemin serveti onlarla birlikte mezara mı gidiyor?
Soran1 yılKimsenin tribini nazını çekemem param olduktan sonra kadın dolu zaten.
Gizli Üye(18-24)1 yılKendinden biraz daha küçük kızlara bakabilirsin 22-23-24 gibi
111 Yorumla
Soran1 yılBaksam ne olacak onlar bana bakmıyor ki sorun orada zaten 😀
Cevap sahibi1 yılValla öyle bir bakarlar ki. Erkekler geç olgunlaştıkları için 5-6 yaş fark olması gerekiyor bence
Soran1 yılEvet kaslı arabalı zengin erkeklere bakarlar doğru 😀
Cevap sahibi1 yılVe senden büyük de olabilir sen ister misin bilmiyorum ama çevremde evlenenleri gördüm gayet iyiler
Cevap sahibi1 yılNe alakası var
Soran1 yılEvet geldi ama bana diyor ki sen asgari ücret ile nasıl geçineceksin git kuryelik yap ya da asker falan ol
Soran1 yılBir de kendisi nişanlısından ayrılmış ve güzel bir kız da değil benim kriterlerim falan var diyor böyle burnu havada bir de
Cevap sahibi1 yılYani onu konuda haklısın bir şey diyemiyorum var öyle kızlar babalarının kaç yaşında yaptığı birikimi karşı taraftan bekliyolar
Soran1 yılValla çok havalılar prenses gibiler erkek dediğim şöyle olacak böyle olacak
Cevap sahibi1 yılHaklısın bir şey diyemiyorum. Belki hayatında bir anda bir değişiklik olur bulursun istediğin gibi birini o şekilde düşünmeye bak. Tamam zor biliyorum benim de hayatımda hiç sevgilim olmadı ve bazen hiç sevilmeyecek gibi düşünüyorum ama sonra nasip diye bir şey var diyorum. Her şey zamanında geldiğinde oluyo demekki daha zamanı gelmemiş.
Soran1 yılBen 28 yaşındayım zamanı mı kalmış artık
1 yıl28 yaşında da 23 22 yaşında ki kızın hayalini kurma bende 30 yaşından sonra gelen adamı napayım diyorum herşeyi yapmıştır
158 Yorumla
Soran1 yılHiçbir kızın hayalini kurmuyorum
Soran1 yılValla bunun yaş ile alakası yok benim arkadaşım benimle aynı yaşta ve genç sevgilisi var çünkü çocukta para var.
- 1 yıl
Senin arkadaşının sevgilisi para seviyorsa ben napayım benim gibi yüksek değer Kızlar yaşlılara bakmaz
Soran1 yılBunun yaş ile alakası yok ben 18 yaşında olsam da yine aynı senaryo olacaktı.
- 1 yıl
Yo ben bakıyorum yeter ki yakışıklı genç olsun sen düşük değer ucuz et parçalarına bakıyorsun ki onların talibi zaten keko pc erkekler öyle kızlar sırf onlar için öyleler
Soran1 yılBen bir zamanlar gençtim zaten ve bakmıyorlar yalan söylüyorlar. Üniversitede mesela sınıfta erkeklerin çok azının sevgilisi var. Zaten ben dışardan genç gözüküyorum yaşımı göstermiyorum. Yaşım genç olsa da bir şey değişmeyecekti. Bunların hepsi bahane sadece. Bir kız beğendiği bir kişiye yaşını sormaz bile.
Soran1 yılBen kaç tane kız gördüm kendi yaşından büyük erkeklerle takılan onlara abi demiyorlar tabi 😀
- 1 yıl
İstediğin kadar yaşını gösterme 30 yaşındaki çoğu kadında yaşını göstermiyor. Siz nasıl istemiyorsanız bizde istemiyoruz büyük erkek.
Soran1 yılGençken de beni tercih etmeyeceklerdi fark yok
Soran1 yılBen zaten genç oldum fark ettiysen hep bu yaşta kalmadım 😀
Soran1 yılBen tekrar 18 yaşında olayım ne fark eder öncesinde de benim yaşıtım kızlar vardı fark ettiysen ve zaman ilerleyecek sen de benim yaşıma geleceksin
- 1 yıl
Ben senin yaşına kadar genç biriyle evlenirim
- 1 yıl
Sen gençken evlenecektin şimdi 28 yaşında 20lik kız bekleme
Soran1 yılHee şimdi işin o tarafına gelelim. Gençken de ben evlenmek istemedim. Eski sevgilisinden ayrılan bana geldi. Ben de hiçbirini kabul etmedim benim yüzüme bakmayanlar sonra bana ilgi gösterdiler ve kapağı bana atmaya çalıştılar. Ben de buna asla müsaade vermedim.
Soran1 yılGençken ben asla evlenmek istemedim ve halen daha istemiyorum zaten.
Soran1 yılKadınların kafa yapısı kötü çünkü masum değiller
- 1 yıl
Evlenmek istemiyorsan tamam konuyu kapatabiliriz konu evlenmekti zaten uzatmanın anlamı yok.
Soran1 yılYaş ile alakası yok sadece bunu kabul et. Ben mesela ünlü yakışıklı bir oyuncu olayım mesela benim yaşımın bir önemi kalmaz.
Soran1 yılBirçok ünlü kişiye bakabilirsin eşleri hep genç mesela
- 1 yıl
En çok yaşla alakası var. Yaş büyükse brad pitte olsan bakmam.
- 1 yıl
Ünlülere bakacak olursak kadınlarında kocaları genç kendinden
Soran1 yılYa he he 🤣 onun için genç kızlar bulsalar sahneye atlayacaklar konserde
Soran1 yılKızın biri konserde donunu fırlatmıştı 😂
- 1 yıl
Onlar düşük değer Kezban kızlar 30 yaşındaki kadınlarda yapıyor onu
- 1 yıl
Boşuna çırpınma 30una gelmiş adamı ne yapayım ben sen istemiyorsan bende mecbur değilim davul bile dengi dengine
Soran1 yılAy hiç güleceğim yoktu ya 🤣
Soran1 yılBen gençken sevgilisi olmuş kızı bile istemedim sen ne diyorsun? Benim için önemli olan bakire olması
- 1 yıl
Bakire genç kız seni ne yapsın
Soran1 yılBen bakire olmayan kızı ne yapayım gitsin zarını kim çaldıysa onu bulsun onunla evlensin
- 1 yıl
20 yaş altında çok var sen yine 30una gelmişlere bak onlarda varsa vardır. Geleneksellikten dolayı. Şimdiki Kızlar rahat
- 1 yıl
Ayrıca sahiben oldu demişsin sende çok temiz değilsin
- 1 yıl
Sahibe ne demek biliyorum berbat bir ilişki türü biriylede birşeyler olmuş ama sevgili olmamışsın sende temiz kıza denk değilsin
- 1 yıl
Günaha düşmüşsün temiz kız arıyorsun
Soran1 yılAynı şey değil
- 1 yıl
Sahibe daha kötü evet herşeyi yaptırmıştır sana
- 1 yıl
Böyle birine temiz kızları verirler mi sanıyorsun sevgili olmadınız diye temiz değilsin üzgünüm birde temizim diyorsun kimseyi kandırma
- 1 yıl
Sen nasıl ki birşeyler yaşamış kızı miden kaldırmıyorsa temiz bir kız olarakta benim midem sahibesi olmuş erkeği kaldırmıyor birinin kölesi olmuş erkeği
Soran1 yılNe değişecekti zaten sanki bana rahibe gelecek 😀
- 1 yıl
Sahiben olduğu için bakire gelmeyecek diyorum siz kızların midesi yok mu sanıyorsun sevgilin olsa daha temiz kalırdın sahiben varmış kim bilir neler yaptırdı başkasının kölesi olmuş adam bakire kıza denk değildir hakaret resmen
Soran1 yılSahibemle cinsel ilişkiye girmedim sonuçta 😀
Soran1 yılAyrıca bakire var mı ki yani 😀
- 1 yıl
Ben öyleyim. Ama sahibin olmuş yeterince çirkin ilişki yani benim midem bulandı şahsen sen sahibine rağmen sevgilisi olmuş cinsellik yaşamamış kızdan tiksiniyorsun anormal olan bu
Soran1 yılAma o lisedeydi 😀
- 1 yıl
Sonuçta geçmişinde biri oldu lisedekiler daha çok halt yiyor ayrıca. Sende sevgilisi olmuşu ayırma denksiniz zaten
Soran1 yılAyırmıyorum zaten ama cinsellik farklı bir boyut o kadar geniş değilim bunu kaldıramam
- 1 yıl
Sevgilisi olmuş cinsellik olmamış bir kızı kabul etmedim demişsin midem kaldırmıyor demişsin
Soran1 yılLisede öyle düşünüyordum yani
Soran1 yılArtık sadece bakire olsun yeterli
- 1 yıl
Yani sevgilisi olsa sorun yok diyorsun
Soran1 yılSorun yok ama daha ileri boyut olmaz
- 1 yıl
Gel tanışalım
Soran1 yılİyi de ben senden kaç km uzakta oturuyorumdur kesin 😀
- 1 yıl
Nerden biliyorsun
Soran1 yılBen Trakya bölgesinde yaşıyorum mesela
- 1 yıl
Anladım
Soran1 yılPeki sen?
- 1 yıl
Ege
Soran1 yılAnladım
28 yaş evlilik için erken zaten bu devirde awk 32-33 en ideali
14 Yorumla
Soran1 yılAğır hasar kayıtlı almak istemiyorum 🤣
Soran1 yılValla Üniversite okuyorum 18 bile temiz bulmak zor artık 😀
Gizli Üye(30-35)1 yılBir kadının en güzel hali 30 yaşından sonradır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılAciklaman çok iyi 😅😅
11 Yorumla
Soran1 yılBir o kadar da kötü ve karamsarlık barındırıyor
Belkı bırı gelıcek ve sen beklememe değdi dıceksın
116 Yorumla
Soran1 yılDimi bir portal açılacak ve ordan ışıklar içerisinde biri gelecek 😀
Soran1 yılTabi ya şunun şurasında ne kalmış zaten
Soran1 yılO işareti yapmayalım lütfen 😀
Soran1 yılAklıma başka şeyler geliyor lütfen 😂
Soran1 yılValla birileri kazanırken ben kaybediyorum işte hep
Soran1 yılNedenmiş
Soran1 yılŞaka yapıyorum sadece yanlış bir durum oldu ise özür dilerim
Soran1 yılEfendi düzgün bir insanım ama böyle olduğum için de kendime kızıyorum
Soran1 yılİyi geceler 🌙
Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. 30 dan sonralar hür zaman en iyilerdir
11 Yorumla
Soran1 yılTabi , ne demezsin
Gizli Üye(18-24)1 yılNe kadar temizsin
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKime diyorum
Soran1 yılWe are clean
1 yılBir de işin gücün yoksa doğru dürüst geçmiş olsun
12 Yorumla
Soran1 yılYok , maalesef
- 1 yıl
@teacherboy zaman yani kader bakış açısına göre değişiklik gösterip alacağın veya yapacağın hamlelere göre değişkenlik gösterir bilemezsin senin yaşadıklarını onun zaman içerisindeki rastlantı ve değişkenlikler seninkinden de farklı olabilir. Hayat bu belki iş denilen kariyer olumlu da olabilir.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar