Marabalar 🌚
Ailenizin onaylamadığı bir evliliği gerçekleştirir misiniz?

Marabalar 🌚
Ailenizin onaylamadığı bir evliliği gerçekleştirir misiniz?

Ailem istese bile bu zamandaki kadınların isteklerini, altın veya ev gibi şeyleri gerçekleştirmeye gücüm olmadığı için evlenmiyorum zaten
30 yıldır elimle evliyim 😂
Evet gerçekleştiririm benim kararım önemli ben karar verdiysem güvendiysem zaten en iyisini kendim için ben biliyorumdur. hata bile yapacak olsam kendi seçimimle hata yaparım zaten.. ve aşkımdan da vaz geçmem kimse için.
Ailem kararlarıma güvenir ama eğer onaylamazlarsa onları ikna ederim diye düşünüyorum. Eğer ikna olmazlarsa da evlenmem artık. Ailemin onayını da almam gerekir.
Cevap
17Cevap
Ailemin onaylamadığı bir evliliği yapmazdım.
Evettt ben onay ediyorsam tamamdır kdkfk
yaparım demek cahillik ya evlenince düğün derneğin olunca kimi davet etcen annen baban senin varlık sebebin diilmi? ona sormadan evlenmek evliliği bilmemektir evlilik ve aile güvendir aidiyat duygusu olur.
Büyük konuşmak istemem ama yapmam. Ailem İstemiyorsa mutlaka bir şey görmüşlerdir.
Yani emin değilim cok zor ihtimal ama olursada evlenirim galiba ya da evlenmem bilemedim yav.
Hayır. Hüsranla sonuçlanması yüksek ihtimal.
Ailemin getirdiği kızla evlenmem ama ailen birbirinizle uyumlu olup olmadığınızı görür.
Ailem onaylanıyor ben onaylıyorsam sıkıntı büyük, elin kızı içinde aileden geçilirmi bilemedim
Ben gerçekleştiremedim ama isterdim karşı taraftaki kişi eğer arkamda dursaydi gerçeklestirmeyi çok isterdim.
Ailemin onaylamadığı bir evlilik yapmam diye dusunuyorum.
Hayır ailemi ikna ederim ben. Onların onayı önemli benim için.
Ailemin onayından geçmeyen kumseyle asla evlenmem.
büyük konuşmak istemiyorum şimdi , neye yapmam desem başrolünde görüyorum kendimi itina ile!
Maraba evet tabiki ailem ne diyebilir ki he belki dönme falan olsa onu istemezler ki ben de istemem
Evlilikten çekiniyorum benim istediğim kişiyle bile olsa
Gerçekleştirdim zaten 😂
Buyuk konusmak istemiyorum ama hayir
Bilemiyorum oraya kadar var
Evlenmeye niyetim yok
Gerçekleştirmem.
Hayır..
Ailenin rızası duası önemli
Gerçekleştirmem
Hayir omaz
Gerçeklestirmem
Evet