Arkadaşlar kızla buluştuk kız bana beni öpme falan demişti ben öomedim ama bugün kendisi öptü beni ve sonra bende karşılık verdim. Sonra kız pişman oldu bana trip atıyor niye dedim eve geçince konuşalım dedi ne diyim ben bu kıza? Ciddi düşünüyoruz ve 1 yıl oldu
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu kiz sana kafayi yedirir
Ya valla kafayi yiycem şimdi cevap olarak ne diyim bana hep kendine hakim olamiyon ben yapsamda sen yapma diyodu bende tamam dediydim ama öpünce karşılık verdim bu yani
Cvp falan boş ver yoluna bak karsilik vermisin suclu olmusun vermesen neden öpmedin sevmiyon mu diye darliyacakti
Ne diyim ben bu kıza şimdi sakince mi konusuyum napiyim
Lan ne sakini yaz kiza neyin kafasini yasiyon sen diye… bugün öpüsmekle sucladi yarin baska seyle suclar vaktin coksa ugras dur ama benim dengesizlere tahamülüm yok
Ya ciddi düşünüyorum kızla bana böyle yapması zoruma gidiyo ben yapmadım bide kendi öpmeye başladı sonra bende karşılık verdim bu yani
Kız bana dedi ki yok işte ben yapsam da sen karşılık verme falan dediydi tamam dedim ama yok yani olmuyo ki öyle de
Onu diyorum basit bir olay öpmüsün suc olmus öpmesen yine suclu olucaktin ama kiz dengesiz bu yüzden hep sen suclanirsin
Karsilik vermesen bu seferde beni sevmiyor musun neden karsilik vermedin diyecekti
Katılıyorum kafayı yersin
Valla nolacaksa olsun napiyim bahane ariyo gibi ayni muhabbet sürekli opmesem de dediğin gibi olacaktı bu sefer
Bos yere vaktini dengesiz insanlara harcama kurtul gitsin
Tam okkalı ağzıma geleni sayıyım o zaman ben buna sakin olmuycam artık gerçekten psikolojim bozuldu ya evlenince olur ger şey diyo tamam kabul de öptüm o kadar sadece o da ben değil kendi öptü karşılık verdim
Sen zaten bu kizla evlenirsen tümden b*ku yedin ozaman daha da asar hattini
Yok olm adam gibi ayrılıyorsan ayrıl ağırlığın olsun ayrılma da da emin ol tekrar gidip yazma
Tekrar gider yazarsa zaten tam sinema 40 yil bunun lafini yapar 😀
Yok ayrılmak istemiyorum ama haddini bilsin kendi yaptığına da beni suçluyor bana defalarca kez dedi öpme diye yalan yok ama bu sefer ben yapmadım
Harbi abi her yönden sıkıntı benim 1 yıllık ilişkim olsa ben komple yerim ısırırım öpme yetmez anasını satayım
Ya yok ben normalde hiç sözünü konusunu bile acmiyom bana yok ciddi düşünen bunu yapmaz bilmem ne seyine giriyo kafayi yiycem ya
Ya seviyorum kızı gerçekten ailemle falan da tanıştırdım işte ama noluyo anlamiyom bi öptüm sadece o kadar hatta o öptü ben karşılık verdim o yani
Bence biraz yürekli ol söyle güzelim benim ben sanki kötü bir şey mi yapıyorum sevdiğimden içimden gelen bir şeyi yapıyorum boş boş trip atmanın mantığı ne sevdiğimi öpüp koklamayacaksam ne anlamı var yarın öbürgün bir şey olsa Allah korusun birimize hasret kalırsak yapma gözünü seveyim yapma kurban olduğum
At bunu olay kapanır
Sen her seferinde bunu yapiyo diyip cikiyo sonra da
Kiz yaniyor ama evlenince yapariz kafasinda 🫠 madem böyle ozaman oda seni öpmiyecekti cidden bazilarini anlamiyorum ask ne güzel bir sey ama kimileri sevgiliyiz falan diye bir ton eziyet ediyor sanki sevgili olunca garantilemis eline almis gibi karsi tarafi
Tamamdır damardan girecez yani
Kız yaniyo zaten biraksa kendi de kurtulacak da ben bırakıp gidecem diye mi korkuyo neyse artık derdi bilmiyorum
Hazaraslanin dedigini yaparsan tepene si*car 🙃 kiz hem suclu hem tripli böyle mesaj atarsan suclu olmadigin halde sucunu kabullenmis gibi olursun
Kötü şeylere bulaşmak istemiyor belli senin böyle şeylerin kötü ol adığını anlatman lazım Allah bilir nasıl biliyo
Hangisni yapiyim kafam karıştı ya shaknsksks
Gidisata göre o nasıl konuşursa öyle konuscam o zaman
Sen kizla bir seyler yasamak istiyorsan kiz yanasinca biraz mesafe koyacaksin bu sefer elde etme ic güdüsü ortaya cikicak kendi kosucak sana
Hocam mantıklı konuşmaya her zaman devam düşün ilişkimiz var sen öpme diyon ama sen öpüyon laf yapıyon valla o ilişkinin ortasına biber sürerim ben kusura bakmayın ama
Senden ders alalım la biz bana da taktik versene mxlxmxlxmdömfdl
Ben mesafe koyduktan sonra yanaştı zaten gel şu arkaya gidek dedi geldi sarıldım falan sonra opmeye başladı beni öperken bende karşılık verdim titremeye başladı bosaldi heralde sonra trip atti bana
Valla hangisini yapacagin sana kalmis ben kiz kafasi ile yorum yaptim ve iliski koclugu yaptigim icim kizin düsüncelerini kestirebiliyorum
O zaman bi daha o yanasinca da opmeyim napiyim ilk basta opmedim zaten de o opmeye devam edince bende karşılık verdim o yani
Aynı taklikle devam et yanaşma sende bak doğru diyor ilişki koçu
Zaten son o olaydan sonra normal sarılma öpme işlerini bile azalttim o opuyodu ama ben opmuyodum
Kardesim kiz yaniyor ama bir seyler yasarsam adam terk ederse beni diye korkuyor ha diyecen öpüsmeden ne olcak kiz bunuda muhtemelen kirlendim derler ya öyle görüyor. Sen mesafe koyarsan elde etme ic güdüsü ortaya cikar cünkü insan hali olarak elimizde olan seyler degersizlesir ama elimizde olmayanlari elde etmek icin pesinden kosariz oyüzden sen mesafe koyunca diyecek hass. tir cocuk uzaklasiyor benden bunu tekrar kendime cekmem baglamam lazim diye kendi gelicek kucagina
Şöyle bir şey var ama sen soğuk yaparsan bu konu yüzünden o kendini zorunlu hissedecek ve istemeye istemeye öpecek ne bilim sarılacak
Kendi koydugu kurali cinemesi yangin oldugunu gösteriyor ama kuralini cignemesinide kendine yediremiyor basit sekilde sucu sana atip kendini temize cikartmaya calisiyor
Kur'an çarpsın bu kız haklı ben susuyorum bende bişi sorcam abi
Şimdi kıza soruyum mu niye soğuk yapiyon diye yoksa bende mi soğuk yapiyim
Kesinlikle öyle oluyo suçu bana atıp kendini temize çıkarmaya çalışıyor cevap da vermiyo mesajıma şimdi napiyim ben yani geç cevap veriyo bilerek bende mi soğuk yapiyim soruyum mu ya da noldu diye? Hani bu olaydan sonra böyle oldu bana demedi bişey ama belli bu olay yani
Kiz zaten yaniyor oyüzden hemen ilk etapta zorunlu hisseder diye bir sey yok ama soguk yapmasi uzun sürerse dedigin gibi bu sefer sirf kendine baglamak icin istemsizce yanasicak öpecek oyüzden soguk yap ama uzatma öpüsme sonrasida yakinlik göster sacini yanagini oksa falan ne güzeldi vs de sicaklik hissetsin
Her zaman öyle yapıyorum zaten saçını oksarim güzel şeyler soylerim öptükten sonra yüzü güler hatta ama aniden böyle yaptı sonra
Şimdi soruyum mu kıza yani noldu niye soğuk yapiyosun diye
Simdi sende trip at tek msjda dök icini biliyorum bu yüzden sinirli oldugunu fakat sucsuz yere suclaniyorum Şu an ve ben artik cok yoruldum bu durumdan vs yaz gönder o sana trip atmaya veya suclamaya devam ederse msjlarla görüldü at
Yok sorma ne oldu diye sorarsan yine tripli msjlar gelir sormadan emince yaz bu yüzden soguk yapiyorsun biliyorum diye
İşe yarar mı daha fazla soğur mu ya da işini gördü böyle yaptı demez de mi gerci benim için bişey olmadı hani o kız halletmis oldu işini ama bilmiyorum
Bende sorayım mı
Hocam sen o tek masajı yapıştır arkana yaslan gelen açıklama cümlelerini gör
Sen ne isini gördün kardesim? Kiz azmis seni öptü sen anca suclanip trip yedin.. sen böyle altdan aldikca simartiyon kizi kiz seni affedersin köpegi gibi görüyor
Hazaraslan sen ne sorucaktin
Şu anda kısa kısa cevap veriyo komik bişey yazdiydim random atmış da olayın üstünü kapatıyım mı sabaha duzelmezse ben o zaman yazacam senin dedigini
Hatta bana bi yazar mısın mesaj örneği bunu kesip atıyım ben kıza etkili olur hemde öğrenirim nasıl olacağını
Hocam bi kız var bahanem bitti dedi sevgilim Olcan demiştim öyle diyince bende yol verdim ama sıkı bir şekilde beni Instagram'dan felan takip ediyor 1.5 seneden fazla konuştuk bu arada
Peki öyle yap fazla üzerine düsmeden sonlandir konusmayi ama unutma tribinde dozu vardir ve sen bir kizin köpegi degilsin
Hazaraslan Senin konuyu tam anlamdim
Tamam o zaman ben uyuycam diyip yatiyim direk şey diyim senin konuşacağın yok herhalde bugün iyi geceler yazıp gonderiyim
Evet süper bir mesaj aynen böyle yaz
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim yarın düzelirse iyi yoksa kendi bilir napiyim vercem ayarı bide şey diyo bana ben temas sevmiyorum falan sonra kendi sarılıyor öpüyor bişey yok ben yapınca suç
Rica ederim sinir stresle kendini tüketmek istemiyorsan ayar vermelisin… neden böyle dediginide az önce cevapladim sana
Hocam bir kız var ben bununla 1.5 yıldan fazla süre konuştum. Ben dedim sen benim sevgilim Olcan kaçarım yok dedim ama teklif etmiyordum onunda işine geliyordu bir ara konusu açıldı dedi ki benim bahanem bitti sevgili olma konusunda bende eyw dedim konuşmayı bıraktım ve 3 aydır felan konuşmuyoruz ama instadan sıkı takip ediyor beni ne atsam anında bakıyor
Anladım hocam şey yazdım sen yorgunsun bugün konuşmaya niyetin yok heralde iyi geceler Allah rahatlık versin dedim interneti de kapattım
Teşekkür ederim sanada yazmış hocam tepeden bildirimden yazmış bide görüldü attım bende
Nerden öptün
Dudaktan
O beni öpmeye başladı sonra bende karşılık verdim o kadar yani kendi baslatti ben bişey yapmadım
Tamam normal bu utanmis olabilir yaslar kac
24 ikimizde tamam utanmış olabilir de niye bana soğuk yapiyo onu anlamadım
ya da ne diyim bu kıza bana sanki benim niyetim oymus gibi davraniyo kız ben hiçbir şey yapmadım kendi öpmeye başladı sonra bende karşılık verdim
Ne zaman oldu olay
30 40 dk falan önce
Tamam eve vardin mi diye yaz
Konusuruz falan yaptı niye surat salliyon dedim de
Haber eder o eve varınca da soğuk yapiyo soruyum mu nedenini yoksa o yazana kadar normal mi takiliyim
Olm dedigimi yapp
Yaz sor eve vardin mi diye
Tamam sonra cevap verince ne yapiyim yani amaç ne onu söyle
Amac yok devam et konusmayi kapatmaya calis konuyu
Cevap vermedi de arayim mi
Ara knk naptin vardin mi seni merk ettim de simdi ara
Aradım da eve gecince arayim sarjim yok dedi
Ne ddin
Dedim canım cicim işte naptın vardin mi eve merak ettim falan dedim ara beni inince otobüsten falan dedim işte
Ok