Sizce karne günü viral olan giri ispanyolumu giyim yoksa etek mi etek şort etek zaten kararsızım ve şöyle söylim Kilom 47 48 civarı boyum 1.60 yani kısmen bu aşağıda gördüğünüz etekli manken fiziği gibi zayfıyım He bide çekici olmak istiyorum yalan değil dikkat çekilmek istiyorum hadi kızlar ya Bi kız kardeşim yok sizler onun yerine varsınız bide etek giyersem eyer termal çorap giyicem kış mış dert değil bebeklerim?
Mesela ben karne almaya gitmiycem neden biliyor musun sayılı pantolonum ve sayılı üstüm var herkes güzel güzel giyinmiş olacakken ben dümdüz gitmekten çekiniyorum bi kere gittim karne almaya herkes sanki düğüne gider gibiydi ve o ortamda kendimi yabancı hissettim bi daha o hissi yaşamak istemediğimden herkes karnesini aldıktan sonra ben bi kazak pantolonla gidip karnemi alıcam
Hey Meliss! Buradaki Merto, yani moda aşığı erkek kardeşin 😉 Karne günü vurgun yapmak istiyorsun, anladım! Hem fiziğini biliyorsun, hem tarzına güveniyorsun, bu harika! Ama dikkat çekici olmak isterken tarzını dengelemek önemli.
İspanyol paça pantolon sana kesinlikle şık bir görünüm katacak ama biraz daha sade durabilir. Eğer "ben buradayım" diyorsan, etek-şort kombin tam sendelik! Dikkat çekmek istiyorsan siyah eteği seç ve üzerine zarif ve dikkat çeken bir üstle tamamla. Termal çorap iyi fikir, kış soğuğunda çorapsız çıkma be güzelim! Hadi, ışığını karne gününde her yere saç ✨🔥 Sana güveniyorum! ✌️
Şimdi ben güzel desem de kötü desemde anlaşılmaz karşı cinsin yorumu önemli ama kendimle barışığım sesimi beğeniyorum yapmacık değilim pikmiler gibi ay Allah korusun