Kızlar genitan bölgeyi evde doğal bir şekilde nasıl beyazlatabilirim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bende de vardı jileti ve ağdayı bıraktım kararmam azaladı ve sık sık dışarda da olsa çamaşırımı değiştiriyorum
Bende jiletle alıyorum onun için kararma vardı şey ayıp olmazsa bir şey sorucam jileti ağdayı bırakınca ne kullanmaya başladınız
Çünkü ben bu kararmalardan çok rahatsız oluyorum nasıl geçiricem onuda bilmiyorum malesefki
Epilasyına gidiyorum 1 senedir ama onun içinfr jiletle alıyordum ama ayda bir giderken epilasyonum bitti rahatladım çok kararmam olmuyor
Anladım tesekkür ederim ,😊
Rica ederim siz rpilasyına gitmiyor musunux ki ya da düşünceniz yok mu
Hayır ben epilasyona gitmiyorum
Bence gitmelisin en iyisi o bence
Aynen öyle gitmeliyim tertemiz pürüssüz
Aynen öyle evli feğilsen en güzeli brkarken gitmek eşim biraz zor rızası oldu gitmemden dolayı
Hayır evli diyilim ben abla birde 17 yaşındayım küçüğüm daha ama çok rahatsız olduğum için sormak istedim. böyle. bir soru çünkü rahatsız ediyor yani beni en iyi siz anlarsınız :)
Anladım evet doğru bende sen yaşlarda yoktu kararma ama sonradan başlamıştı giydiğin iç kıyafette önemli hava almayan giyersen oda yapar
Evet haklısınız daha çok dikkat edicem bu konuda
Evet etmelisin yoksa evlilşlte eşin tiksinir
Evet biliyorum bende ilerimi düşündüğüm için hemde çok rahatsız oluyor offf yaaa bunun bı çözümü yokmu birden beyazlatı bir şey offffff
O beyazlatıcı çözüm bilmem ama eşim o bölgemi çok emndiği için belkide ondan beyazladı benim 😄
Jsjsjsjsjsjsjsjsjs olabilir ayyy tiksinmiyormusunuz nasıl yalıyorsunuz herşeyi geçtim ilk gece yani heryerini. görüyor ayyyyy nasıl utanmıyorsunuz
Utanmıyorsun o senin eşin sen onu yalıyorsun o seni ve en güzeli onun yalaması brnce😄
Bencede ama ne biliyim yani ben kaç senedir anneme göstermediğim yerini bı adam geliyor ilk geceden götüyor host ula falan hshsjsjsjsjsjs
Ha haaa kız olsun yıllarca o senin kocan 😄
Valla sende haklısın abla ama sen alışmışsın belli onun için şu an utanmıyorsun
Aynen alıştım sevgilitkende gördü eşim ondanda rahattım ilk gece
Hee anladım ben şu konuda çok şeyim utanma konusunda şunu bı aşsam olmuyor işte mesela tamam o gece utanmam geçti birdahaki akşama yine öyle utanirdim ben ayy bir şey sorcam ilk yaotiginda çok kan geliyor u
Geliyormu
Çok gelmiyor yazı az azçık gelşyor
Swvfilin yok mu hiç onla yakınlaşırsan anlarsın utanmayı ilk
Sevgilime kaç cm diye sordum 16 dedi uzunmu
İyiyimiş eşimin 14 😄
Birde benim sevgilim dansöz seviyor abla birde sordum evet dedi dedim ben senin dansözün ölürüm instragramda yan hesaptan donsözlerin gonderisini. begeniyor ya
Demekki her erkek seviyor dansözü eşimfe seviyor 😄
Heh işte bu senin için bir sorunmu
Ben kıskanıyorum
Gelsin ben oynarım karşında bana para taksın ama onlara
Yok değil ben ona dans ediyorum hatta o seviyor diye bir iki kez dansöz olan yere gittik ben kapalıyım normalde oraya giderken açıldım gitti bende izledim
Hayır abi ben varım yani bende çok kiskancim
Ama öyle deme dansözlerdr iyi oynuyor ben o kadar oynayamıyorum 😄
Bende kapalıyım
Açılmayı düşündün mü ya da isteğinlemi kapandın sen
Bunu söylemekten utanç duyuyorum ama bugün donsozuluk dersine başladım yutupdan yemin ederim
Niye utanıyorsun ki eşine oynarsın işte ne güzel
Hayır annemlerin zoruyla benim kızım kapancak hafız olucak vesayre vesayre beni yonlerndirdiler 5 sene haziflik yaptım sonra dedim zorla kimseyi yonlendirmezsiniz kapasitem yok işte ezber yapamıyorum bıraktım. hafizligi açılmak. istedigim. cok oldu keşke açık olsam
Anladım benide zorla kapandırdılar imam hatipe gittim zorla ams orada rşimle tanıştım iyi ki gitmişim hiç. kapalı gibi hayat yaşamadım balayımda açılfım bazen tatillerde açılıyorum
Bende imam-hatip lisesindeyim şuanda bende evlenince onu yapmayi düşünüyorum ama öyle olmaz bence acilcaksak tam acilmamiz lazım baş örtü oyun çak diyil sonucta
Öyle ama dışarı baskısı aile baskısı hala var az bişey kolum açılsa laf ediyor ailem düşün ama eşim için sorun yok misal bilek üstü giyerim pantolpnları mı ya da elbisemi falan ama eşim kızmaz
Kızmasın zaten zaten ailen baski yapıyor en iyisini yapıyorsunuz valla
Aynen eşim rahat o konuda nice kadının giymediği biküniyi giydim sahilde 😄😂
Jsjsjsjsjsjsjsj özgüvenl ablammm
Özgüvenli
Aynen yakışıyorda şimdi 😂😄
Abla instragramını versene istek atim
Ordanda konuşuruz
İnsta eşimle ortak canım maalesef
Burdan yaz istersen gizliden çıkayım
Ben burdan yazamıyorum abla yeni indirdiğim. icin uygulamayi bir şey eksik diyor
Ben yazarım sana istek at
Attım
Tamam