Mesela reddettiniz hiç aklınıza gelir mi ya da acaba beni seviyor mu halen diye düşünür müsünüz
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Reddeden biride acaba hala beni düşünüyor mu diye düşünmez açıkçası. Reddeddiğiniz kişi Max 1-2 hafta aklında tutar.
Sonra aklına gelmez miyim peki aynı siniftaysak. boyle bi düşünceye girermi
Aynı sınıftaysanız sürekli sorgular niye reddetti diye. Ama çekingenlik olduğu için iş orada biter gider daha da sana ilgi göstermekten çekinir ama hala içinde ilgi kalır başka birini bulup tanışana kadar.
Ya reddedilen kişi benim ama seviyorum halen:( acaba aklıma geliyo muyim diye düşünüyorum
Hee ben tam tersi zannettim, %85 sevdiği başka kız var ondan reddetti.
Ama başlığa öyle bir yazmissin ki sen reddetmişsin gibi
Ya bana da öyle geldi çünkü ortalama bi güzelliğim var sence fikri değişir mi
Sevdiğinden ayrılırsa sana dönme ihtimali olabilir. Onun haricinde reddetmiş yani karşısındakini seviyor. Çocuk delikanlıymış en azından seni de kabul edip 2-3 kız birden idare edebilirdi öyle karaktersiz değilmiş.
Haklısın ya çocuk sanırım çok kız işleriyle uğraşmiyo bide zamanında. bi kız üzmüş bunu acaba ondan da olabilirmi
Gelin ata binmiş ya nasip demişler ne kadar koşarsan koş ulaşabildiğin yalnızca nasibindir bunu unutma. Bide büyük ihtimal lisedesiniz bence lisede aşk meşk çok erken yaşınız 25 26 ya gelsin hele bi.
Bi kız uzduyse dertleşmeyi sever seninle de derleşirdi yalnızlık hissiyatını azaltmak için. Büyük ihtimal sevdiği var. ya da diyelim ki sevdiği yok o zaman yalnız kalmak onun tercihidir. Bazı efsane erkekler yalnız kalmayı tercih ederler öylelerini taktir ederim. Dediğim gibi sevdiği vardır gir sor bence ne kaybedersin cesaretini topla senin sevdiğin falan var mı da beni reddettin diye sor bundan bi zarar gelmez.
Beni engelledi ama direkt bana o gözle bakmadığını söyledi sonrasında yazdığımda engellemişti şu anda öyle iletişimimiz yok rahatsız olmasını istemem benden soğur diye korkuyorum
Engellediyse kesin sevgilisi var. Bence boş ver gitsin olmayacak duaya amin denmezmiş. Umarım senin seven biri karşına çıkar daha yaşın erken bekle bence acele etme.
Haklısın sevgilisi var mı bilmiyorum belkide umut vermemek içindir çünkü sınav senemiz.. ama cidden çok seviyorum uzun zaman sonra ilk kez birini sevdim
Aşık olmuşsun hemde takıntılı aşık. Geçer gider bu aşk. Daha önüne neler neler çıkar bu senin ilk imtihanın. Belki kötü bir huyu vardır hoşuna gitmeyecek kavgalar edeceksiniz oda var. Duygularına yenik düşme güçlü ol Allah'tan hayırlısını dile.
Oda doğru ya gerçekten seviyorum ama bağlı kalmamaya çalışıyorum zaten çokta aklımda değil ama gerçekten seviyorum gibi de belki biseyler değişir bilemem ama hayırlısı olsun gerçekten
Bağlı kalmamaya çalıştıkça kendini kandırır daha çok bağlanırsın daha çok düşünürsün. Aynı sınıfta olman da kötü olmuş. Psikolojik olarak yen bunu çünkü onu başka bir kızla gördüğünde daha çok üzülürsün. Psikolojik açıdan yenecek bir yorum yapayım sana. Çocuğun seni kabul ettiğini düşün ve çocuğun kötü bir huyunu gördün sana hiç ilgi göstermediğini ve mesajlarına bile geç cevap verdiğini tanımadığını düşün. Böyle olduğu zaman bunalıma girip çok ağlayacaktın bir yandan aşık olduğun içinde ayrılık korkusuyla yaşayıp bir yandan da kendini üzüntülü bir şekilde hergün yatağında yalnız bir şekilde hüngür hüngür ağlayacaktın. Ama bunları yaşamaman için seni reddetmiş iyi ki de bunu yapmış.
Hem reddedip hem de niye merak edeyim ki
Ya ne blim hani bazen en basitinden şu mal acaba beni seviyo mu gibisinden düşünce olmaz mı sevmese bile bazen bunu takıntı yapanlar da oluyo
Düşünürüm aklıma gelir 😄
Acaba erkeklerde de oluyo mu ya , açılmıştım çocuğa wp den engelledi instada falan takiplesmiyoriz ama hatirliyo mudur ki şu an yaz tatili oldu için 😔
Düşünürüm
Düşünmem
Mesela aynı sinuftasiniz gözün kayar mıydı hani acaba bakiyo mu gibisinden
Mantıken reddetmişim gözüm kayacak olsa kabul ederdim zaten
Hım anladım teşekkür ederim, peki zey sormak istiyorum mesela sürekli bakması ne anlama gelir
Utanıyordur veya çekiniyordur
Anladım teşekkürler