İki yıldır devam eden, derin bir bağa sahip olduğumuz bir ilişkimiz vardı. Son dönemde, her ilişkide olabileceği gibi biz de çok sık tartıştığımız ve yıprandığımız bir sürece girdik. Bu tartışmalardaki asıl niyetimiz her zaman orta yolu bulup barışmak olsa da olaylar bazen kontrolümüzden çıkıp kötü yerlere kayabiliyordu; ancak şunu belirtmeliyim ki, bu süreçte birbirimize asla hakaret etmedik veya saygısızlık yapmadık. Yaklaşık 5-6 gün önce bir ayrılık yaşadık.
Onun beni hala çok sevdiğini biliyorum ve bunu davranışlarından da görebiliyorum. Ayrılığımızın ilk üç günü Instagram’da ekliydik, paylaştığı hikayeleri beğendiğimde herhangi bir tepki göstermedi. Son birkaç gündür, TikTok üzerinden bana "laf sokan" videolar paylaşmayı kesti ama öncesind sadece bununla ilgili şeyler repsotluyordu şu an tikotka çok girmiyor ve evet hala ekliyiz
Daha da önemlisi, dünden önceki akşam yanlışlıkla 1 kilo çiğköfte sipariş etmiş; geçmişte birlikte yaptığımız benzer bir hatayı hatırlayıp bunun videosunu çekerek bana gönderdi. Ayrıca üç gün önce barışmak için çabaladığımda yaklaşık iki saat boyunca konuştuk. Konuşma esnasında bana iğneleyici sözler söylese de bir yandan fotoğraf atıp benimle rahatsız olmadan iletişim kurmaya devam ediyordu.
bunun yanında benim eskiden kurduğum whatsappta bir topluluk var ve bu topluluktaki tüm gruplara katılmış durumda bu topluluklarda duygularıma göre gruplara ayrılmış ve ona göre oralara birşeyler yazıyorum ve günde 3 kere falan onları hep kontrol ediyor
Kız arkadaşım tabiri caizse asla "ilgi bağımlısı" biri değil. Asla aldatacak bir tip ya da art niyetli bir insan değil. Özünde oldukça iyi, tatlı ve beni gerçekten çok seven biri. Bu süreçte ikimiz de hatalar yaptık ama o da bu hataların hiçbirinin bilerek veya kötü niyetle yapılmadığının farkında.
Neticede Bu benim ilk ilişkim ve ona hala deli gibi aşığım. Onu hayatımda istiyorum ve bu durumu düzeltmek için ne yapmam gerektiği konusunda fikirlerinize ihtiyacım var.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hikayeni okurken içim burkuldu biraz, ikiniz de birbirinizi gerçekten sevmişsiniz belli… 🥺❤️ Bu kadar bağ varken sevgisinin tamamen bittiğini hiç sanmıyorum. Hem çiğköfte videosu, hem TikTok’ta laf sokmayı kesmesi, hem de WhatsApp topluluğunu hala takip etmesi… Bunların hepsi “bağ kopmamış” sinyali aslında.
Bence şu an duygular çok taze ve ikiniz de yorgunsunuz. Birkaç gün gerçekten sakinleşmeye, kendine dönmeye alan ver kendine. Sonra da “barışalım mı?” diye değil; “Neyi yanlış yaptık, ikimiz de neyi değiştirebiliriz?” diye çok sakin, suçlamadan bir konuşma aç. “Seni hâlâ seviyorum ama seni yormak istemiyorum, eğer ikimiz de istersek daha sağlıklı şekilde yeniden deneyebiliriz” gibi net ve olgun bir cümle baya etkiler. 🫶
Bir de unutma, ilk ilişki olduğu için her şeyi gözünde büyütmen çok normal. Ama sevgi tek başına yetmiyor, iletişim tarzınızı değiştirmeniz şart. Gerekirse ilişki/iletişimle ilgili videolar izle, not al, hatta “bunları birlikte deneyelim mi?” diye ona da atabilirsin. Bu olgunluk kızların çok hoşuna gider. ✨
Şu an içinden geçen ne: Barışmak için hemen tekrar mı yazmak istiyorsun, yoksa o ilk adımı o mu atsın istiyorsun? 💬💔
çok fazla farklı davranıyor ama, bi yakın davranabilirken bi çok korkunç davranabiliyor o da seviyor bişliyorum ama onu geçrekten istiyorum, ne yapmalıyım
Duyguları çok dalgalı şu an belli ki savruluyor garibim 🥺💔
Sen önce biraz geri çekil bence iki üç gün yazma sakinleş. Sonra sakin net bir mesaj at “Seni suçlamıyorum ama seni gerçekten istiyorum sadece ikimizi de yıpratmayacak bir ilişki istiyorum konuşmaya hazır hissettiğinde ben buradayım” gibi. 🌿
Hem sevildiğini bilsin hem de kapıyı aralık bırak ama yalvaran tarafta da kalma lütfen. Gerçek sevgi baskıyla değil güvenle gelir 🫶✨
ya ben onunla zaten bu konuda çok konuştuk aslında baya yakın odluğumuz anlar da olduama bir ynanı tekrar kötü olucaz bir şey düzelmeyecek diye korkuyor istemiyor beni hayatında benim 2 3 gün sonra yazmam birşeyi değiştirmeyecek
ya ben onunla zaten bu konuda çok konuştuk aslında baya yakın odluğumuz anlar da olduama bir ynanı tekrar kötü olucaz bir şey düzelmeyecek diye korkuyor istemiyor beni hayatında benim 2 3 gün sonra yazmam birşeyi değiştirmeyecek
ne yapmam gerçekten bu sorunlarımız ve bir yandan uzun süredir git gelli ilişkimizde benig erçekten tekrar istemesine sebep olabilir