Hayatiniza bugune kadar dogru bir insan girdi mi?
Peki ne kadar kiymet bildiniz?
Yoksa hala hayatinizda mi ❤️?

Hayatiniza bugune kadar dogru bir insan girdi mi?
Peki ne kadar kiymet bildiniz?
Yoksa hala hayatinizda mi ❤️?

Evet hayatıma doğru insan girmişti ama elimizde olmayan sebeplerden dolayı olmadı. Şimdi ise kafamı kurcalayan bir kız var. 3 sene önce bu siteden tanışmıştık ve onunla 2 defa buluşmuştum da. Beni özlediğini söyleyip duruyor keşke yine gelsen yine buluşsak diyor. Bazen diyorum ki doğru insan o öu acaba? Deli dolu enerjik bir kız ve aklım fena karışık.
Bence bir sans vermelisin, yoksa daha uzun sure kafami karistirmaya devam edecek gibi gorunuyor 😊
Mesafeler var aramızda. Aslında bir saatlik uçak yolculuğu yetiyor onun yanına gitmeye. Bi hafta sonu plan yapıp Cuma akşamından gidip, Pazar akşamı geri dönmeyi planlıyorum. Sanırım haklısın bir şans vermek lazım heralde.
👍🏻👍🏻😊❤️
Bizim buralarda bir söz var vardır!!! "Boyumca buldum, huyuma göre bulamadım!!! Huyuma göre buldum, Boyuma göre bulamadım!!!"
Ben kimsenin ikinci bir şansa hakkı olduğuna inanmıyorum zira!!!
Her hata bakiredir, ikincisi tecavüze girer!!!
Teşekkü
Rica ederim 😊👍🏻
Cevap
8Cevap
Benim için doğru insan yok maalesef. ama bir gün olabilir tabi ki de sadece o doğru kadının beni sevmesini bekliyorum oda eğer olursa :)
🙏🏻❤️
🙏 <3
Doğru kadını ayiramiyoruz. Destekli sütyen toplayıcı külot lens çıtçıt postiş
Dogru insan algin sadece dış gorunus ile sinirli sanirim 🤦🏻♀️😏
Belki de tersten gitmeyi denemelisin dostum 😉
Sacmalama yaw, ne alaka. Kadinlar guzel. gorunmek icin bicak altina bile yatar, destekli sutyen citcit dedigin nedir ki 🤣🤣
Dogru insan secimini bunlara gore yapiosan zaten soylim, dogal kimse kalmadi. Daha 18ini doldurmadan kucucuk kizlar botox dolgu molgu silikon yaptirmaya basladi 🤦🏻♀️
18 yaşında olup memeleri sarkanlarla dolu İstanbul. Bilinç altı manipülasyonum dur durak bilmiyor. Yapılan araştırmaya göre Küçük memeli kadınlar daha elitizm , bakımlı ve güzel kokuyorlarmis. Doğru kişiyi bulmak için önce fizikten başlanılması taraftarıyım. Diğer konular sonra gelir. Mesela emperyalizm ile büyüduklerinden paraya tapan Türk kızı mi? Vsvs vs aşama aşama gidilir ama mülakatta en büyük pay fizik -)))
E zaten sen de memeden yola cikip bu kafayla gidersen isin zor yaw 🤭🤣
Bak hala yanlis yoldasin dostum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sen bastan dogru insani aramamayi secmisin 😏
Ahh ahh, yanlis insani aradigin yetmezmis gibi birde yanlis yerde ariyorsun 🤣🤣
Hayır. Bir kişi öyle hissettirdi de lisede kaldı çocuk. Yazdım dayanamayıp lise eskidi gitti bende dedi. Olursa olur olmaz ise olmaz.
Doğru insanı boş ver yanlış olanı da bulamıyoruz ki kısmetim kapanmış 😅
Yanlis olani bulmaktansa yalnizlik daha iidir 👍🏻
Doğru ama insan bazen daralıyor, yanlışta olsa karşı cinsten birini istiyor
Evet belki hakli gibi gorunebilirsin Şu an icin ama inan bana o yanlis insana catip aci ve pismanlik hissetigin gun bunun haklilik olmaidigini anlarsin ☹️
Hayır bulamamışım 22 yıl sonunda güm
Hayır bulacağımızıda zannetmiyorum
Bazen evet bazen hayırr
Buldum sanırım
😊😊❤️
Güzel bir soru
Peki cvp?
Doğru insanı hissedersin diyorum böyle puzzle birleştiriyormuşsun gibi gelir anlarsın
😊😊👍🏻
Inaniyorum:)
Hayır
Kimse girmedi
Yokk
Hayir
Bilmiyorum ki..
Öyle biri yok 😊
Girmedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar