İnsanların samimiyetine inanıyor musunuz?
Artık kimsenin samimiyetine inanmıyorum. Herkese şüpheyle yaklaşmaya başladım.
Artık kimsenin samimiyetine inanmıyorum. Herkese şüpheyle yaklaşmaya başladım.
Herkes belirli bazı menfaatlerin peşinde olduğundan birbirleriyle karşı samimiyetsiz bir tavır içerisine girerler tabii ki bu durum tek taraflı değil karşılıklıdır her iki taraf da birbirini kullanarak birbirinden en fazla şekilde faydalanmaya çalışmaktadır böyle bir ortamda güven diye bir kavram kalmaz dolayısıyla bazı menfaatlerin peşinde olduğundan birbirlerine karşı samimiyetsiz bir tavır içerisine girerler yani bulursak öyle içten inanacaz ki ve bir o kadar da ihtiyacımız var ki tabiri caizse bizler samimiyete açız hemde yürek dolusu
Cevap
16Cevap
Samimi olana samimi oluyorum. Herkese inanmam gerektiği kadar inanıyorum o kadar
Hepsinin değil, küçük bir kısmının samimiyetine inanıyorum.
Senin gibi prenseslerin samimiyetine inanıyorum da bazı çakallarınkine inanmam
Rica ederiiiin
🌺🌺🌺
Şizofreniye dogru gidiyorsun haklisin bende herkese güvenmem ama kimsenin samimiyetine güvenmem diyince olay baskalasiyor
Bu işler böyle başlar herkese güvenmiyorum herkesten tiksiniyorum sonra depresyon vs
Anladim insallah karşına güvenebileceğin birisi çıkar o zaman güvenini fazla zedelemisler sanirim
Ahahah tabii ki de inanmıyorum asla, insanlara oldum olası güvenmeyi ve samimiyetine inanmayı seçmiyorum.
İnsanlardan kim samimi kim degil ayirt edebiliyorum
Agzımı bozmuycam burdan ama hepsi çıkarının samimiyetinde birinde ufak bişey yapsan aglarlar kadın erkek fark etmez istisnalar kaideyi degiştirmek net 🤙🤙
İnanırım, aksi bile olsa bana zarar veremezler 💪🤫 Samimi olsun veya arkamdan konussun , bana ne ki bundan.
Hiç kimseye güvenim yok artık paranaoyak olmasam iyi
ben daha çok kendi samimiyetime inanıyorum
Zamanına göre değişiyor.
cut.
samimi miyim saf mıyım çözemiyorum
Bazı insanların samimiyetine inanıyorum sadece.
İnanmıyorum değil inanamıyorum
İnanmadım inanmayacagim
Ben herkesi kendim gibi görmeye devam ediyorum 😅
İnanmam
Hayır.
Hayır
İnanmıyorum
Artık inanmıyorum.
Genel olarak hayır..
Hayır
Aslaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?