Güncellemeler
+1 yıl
Ben 19 yaşındayım o erkek 20 yaşında falan. Hatta yaşımız aynı. Bana evlenme teklifi ederse nasıl cevap vereceğim diye düşünüyorum
Güncellemeler
+1 yıl
o erkek bana evlenme teklifi ederse ne yapmalıyım? Bizim mahalle de yaşıyor aynı apartman
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dur daha erken yasn kac basin kac once oku olgunlas ondan sonra evlilik düşün
Lise mezunuyum okul okuyorum o erkekte okul okuyor
Okulunuz bi bitsin universiteye gidersiniz daha kimler kimler cikar karşınıza su anda cok erken bu düşünceler icin evlilik cocuk oyuncagi değil
Peki bir soru sormak istiyorum. evlilik çocuk oyuncağı değil demiştiniz. ne anlatmak istediniz yanlış anlamayın merak ettim. bana her an evlenme teklifi edebilir o erkek bende o yüzden soru sordum.
Yani 1 kere evleniyorsunuz dogru insanı bulmak cok zor belki su an iyi anlasiyorsunuz ama 4 duvar arasına girince herkesin gercek yuzu ortaya çıkıyor
Cekilmez bi insan olabilir her iki tarafta. O yuzden dogru insani bulmak dogru kararlar almak gerek. Evlenmek ole hadi evlenelim mutlu mesut yasayalim tarzinda degil. Asil sorumluluk evlenince başlıyor. Birbirinize karsi sorumluluklariniz var ustesinden gelebilmek icin biraz daha olgun olmalısıniz ikinizde.
Eskiden bana bağırmıştı yanından kovdu neden beni tersledi onu bile bilmiyorum. şimdi ise beni kovmuyor sürekli bana bakıyor. neden bakıyorsun demek istiyorum fakat cesaret edemiyorum çünkü korkuyorum o erkek den. Neden korkuyorum bana yine bağırır diye o yüzden
Ayrıca evleneceğin kisiyi cok cok iyi tanıman lazim. Ben evlilik yaptım bosandim cunku bizim frekanslarimiz uymadi maalesef. anlasamadik halbuki sevgiliyken anlaşıyoduk aynı eve girmek bambaska bi olay cok cok zaman gecirip huyunu suyunu iyice ogrenip ölçüp tartman lazim. Sana gercekten bi es olabilir mi o sorumluluk var mı cocuklarna baba olabilir mi? Ki zaten yaşınız genc 3. 4 sene daha bekleyin bu surecte de bol bol vakit geçirin iyice tanıyin birbirinizi. Sonra dogru karar verirsiniz
Bak sana bağırmış mesela neden bagirdigini bile bilmiyorsun yarin evlendiginde daha ileri giderde siddet uygularsa eywah ben naptim diyeceksin o yüzden su an teklif alsanda ben henuz evlenmeyi düşünmüyorum daha gencim okulum var universiten sonra düşüncem filan dersin zaten istiyorsa bekler seni
Zaten şiddet uygulayacak gibi bakışı var. onu kırmadan insan gibi konuşmak istiyorum. evlenmeyi pek düşünmüyorum birde bu durum var dediğin gibi şiddet uygular beni döver. konuşmaya cesaret edemiyor annesi geldi benimle konuştu annesi karışmadı bana. o erkeğin kan grubu B RH POZİTİF (+) diye biliyorum annesinin kan grubu da aynı. Onunla konuşmaya hiç cesaret edemiyorum bana yine bağırır diye düşünüyorum geçen gün birisi o erkeğin beni sevdiğini söyledi inanmak istemedim çünkü sevmiyorum seni demişti. Şimdi ise sevmiyorum demiyor. tam da anlattığın gibi önce tanışmak gerekiyor tanışmak konuşmak isterse onunla konuşuruz
Kesinlikle konusmaktan oteye gitmeyin. Ileride zaten taniyinca anlarsin sana uygun olup olmadigini
Çok affedersin ama dayakçı erkek tipi var
Ee o zaman derdin ne dayak hosuna mi gidiyo psikopat misin 😀 birak yol ver gitsin
Psikopat değilim belkide o erkek ruh hastası falandır
Olabilir o yüzden uzak dur
Resimdeki sen misin hic 19 gibi durmuyorsun
Kaç yaşında duruyorum peki?
25. 30 arasi
Ne yaptın reis yok artık. 2005 doğumluyum ben
Allah allah heralde resimden oyle görünüyor kusura bakma 😀
Sanırım fotoğraftaki yaptığın makyaj seni biraz daha olgun gösteriyor o yüzden büyük sanıyorlar
@MafyaYenge makyaj yapmadığım da bile olgun gösteriyorum aslında 20 yaşındayım
Bence de 😀
Sen hoşlanıyormusun ondan
Eskiden onu seviyordum şimdi de seviyorum birde bu durum söz konusu onunla konuşmaya cesaret edemiyorum çünkü eskiden bana bağırdı. Şimdi bana bağırmıyor beni kovmuyor. Evlenme teklifi edersen insan gibi nasıl düzgün şekilde cevap verebilirim diye düşünüyorum çünkü onu üzmek ona kötü laf söylemek istemiyorum
Evlenme teklifine onu üzmemek kötü laf söylememek istemiyorum diyorsun bu reddetmek gibi hem seviyorsun kafa karıştırıcı zamana bıraksan mı
Ne cevap verebilirim ki her türlü korkuyorum o erkek den. sessiz görünümü olsa da aslında dayakçı erkek. tipinden bile belli oluyor o erkeğin dayakçı olduğu beni her an dövebilir konuşmaya cesaret edemiyorum fakat bana bağırmıyor artık
Cesaretli ol korkak olma kim nereye dövüyor at şu pısırıklığı üzerinden korkak olaylara ses çıkarmayan biriysen herkes ezer kişiyi ona göre değerlendir