Benimle gerçekten evlenmek istiyor mu?

Merheba. Ben Azerbaycan türküyüm ve baküde yaşıyorum. Burada aile ve toplum baskısı oldukça etkin. İlk evliliğimi 18 yaşımda yaptım ve daha hamileyken boşandım. Oğlum 4 aylıkken çalıştığım hastanede bir askerle tanıştım, Karabağ savaşında yaralanmıştı, aramızda çok güzel bir bağ oluştu ve kısa sürede sevgili olduk, 1 yıl teskeresini bekledim, her gün konuşuyoduk. Şu an 4 yıldır beraberiz, fakat ailesine benden bahsetmiyor, tanıştırmıyor, tanıştırırsa, karşı geleceklerini , evlenmemize izin vermeyeceklerini 100% biliyoruz. Beni nasıl sevdiğini her hareketinden anlıyorum, her zaman bana destek oluyor, oğlumla çok iyi anlaşıyorlar, sık-sık görüşüyoruz, yani aile gibiyiz ama evli değiliz. Ben çalışıyorum, o uzun zamandır iş arıyor (benden asla maddi destek kabul etmiyor), bu yüzden bunalıma giriyor bazen. Ben şu an evlenelim demiyorum, en azından 1 tanışma yemeği bekliyorum, kendisi benim ailemle daha ilk haftada tanıştı. Gerçekten bu konuda nasıl bir tutum sergilemem lazım, bilmiyorum. Şu an ben 24, sevgilim 25 yaşında, ikimizin ortak zevkleri, benzer ilgi alanları var, her zaman aramızdaki saygı ve sevgiyi koruruz, asla küfür etmez, şiddete el atmayız, görgülü bireyleriz. İkimizin de ailesi öğretmen. Lütfen, bana karar vermem için yardımcı olun, önceden teşekkür ederim.

Benimle gerçekten evlenmek istiyor mu?