Evet olur. Kızlar için ilk dokunuş zordur. Aslında erkekler için de zordur.. Ama kızlar için daha zordur. Böyle bir kaç deneyimim oldu. Yani kıza ilk dokunan erkek oldum. Ama yüzeysel bir ilişkiyidi. Kızın daha önce bir ilişkisi olduğu için ileri gitmedim. İlk dokunuşlar çok heyecanlandırıyor onları. Ama şunu söyleyebilirim ki yıllardır hayal ettiklerine benzer bir şey bulamıyorlar... hayal kırıklığı yaşayan da oluyor. Bu nedenle bir kıza ilk kez dokunacak bir erkeğin bir kaç özel ayrıntıya dikkat etmesi gerekir. Aksi halde kızın erkeklere karşı antipatisi doğabilir...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılya bu çok zor bişeymiş kız bana dokuncak dokuncak habire öpesim gelir valla tabiki saygısızlık yapcak halim yok tutarım kendmi asla belli etmem ama içimde fırtına kopar :D
11 Yorumla
Soran+1 yılhmm anlıyorum
+1 yılAnlıyorum seni çünkü bende de istemsizce oluyor :) özellikle gülerken arkadaşımın/arkadaşlarımın koluna dokunurum.
12 Yorumla
Soran+1 yılevet yaa o zaman cook fena oluyo sariliyorum bile ben
- +1 yıl
Doğaldır :) Yabancı ise garip olur ama arkadaşlarsa sorun değil. Ben sevdiğim arkadaşlarıma karşı yapıyorum yani istemsizce.
Enteresan :D:D Hiç sevmem öyle konuşurken koluma omzuma dokunanı çarpasım gelir :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Dokunmak vücut dilinde samimiyet ve sevgi göstergesidir. Arkadaşlarına temasın bu yüzden.. Doğal olarak sevgilin olunca ona da rahatça dokunursun...
13 Yorumla
Soran+1 yıldokunma degil sorunum zaten sevgilime dokunurum no problem ama opusmede sikintim
Soran+1 yılyuh diyorum oylelerine
+1 yılDokunmanin şiddetine göre sevilmenin Şiddeti de belli olur. Şiddet her zaman kotu cümleler kurmak icin kullanılmaz yani.
10 Yorumlabazı insanların kalpleri kollarındadır, NLP uzmanları, konuşurken kollara dokunmanın, hislerini karşı tarafa daha net bir şekilde iletildiğini ortaya koymuşlardır. hafızaya ve düşünceleri değiştirmeye etkisi vardır. kısaca dokunmak iyidir :)
10 YorumlaBende senin gibiyim biraz elim rahat durmaz ama kötü şekilde değil bence güzel ya eski sevgilimde şikayetçi değil hatta onla ilgilenmem hoşuna gidiyordu :))
10 YorumlaBaslik cok komik ve sempatik ya , kackeredir goruyorum hep gûldüm.
11 Yorumla
Soran+1 yılthank you :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBodytouch 😎👍
Bende zaman zaman birsey anlatirken istemsiz yapiyorum bodytouch, cok abartmadigin surece sıkinti degil10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılDokundur..!
https://www.youtube.com/watch?v=9ywMT3WVwFQ00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 18 yaşıma kadar hiö bir kızla öpüşmedim 😃 çekiniyorum utanıyorum böylesi daha iyi ama bazen insanın canı çekiyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de yanımda oturan erkeğin bacağına dokunmadan duramıyorum cinsel bir dürtü olarak yapmıyorum bunu ama karşımdakini tahrik ediyor sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yılaaa bu kadar kolay mi oluyolar
+1 yılHerşeyi akışına bırak, kendini kasarsan zaten beceremezsin bu işi :) relaksss
06 Yorumla
Soran+1 yılkasma demek kolay tabi ordan bide bana onu sor yapabilirmiyim diye :D
- +1 yıl
Yaparsın çok kolay :) öğretim dicemde mesafeler :D internetten videolar izle birazcık ;)
Soran+1 yılheee heee kolay
- +1 yıl
Ahh be güzelim ne desem artık bilemedim :) video izlemen şart, bir bak öğren sonra deneyimlersin :):)
Soran+1 yılaslında dürüst olmak gerekirse medcezirde bir bölümde yamanla mirayı izledim orda anladım tam olarak ama biraz özgüven eksikliği olduğu için korkuyorum :D
- +1 yıl
Anafikri kaptıysan tamamdır :D
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=xuXwB_fE3e4:)))))))))))))))))))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanımın istediği kişiye rahatlıkla dokunuyorum ben...
06 Yorumla
Soran+1 yıldokunmada değil sorun öpüşmede canım
Cevap sahibi+1 yılBen yine kendi adıma söyleyım tatlım bende pek sıkıntı olmadı öpüşüyorum ne zaman istersem hoşuma gidiyor..
Soran+1 yılhmm ne guzel :D
Cevap sahibi+1 yılGerçi biz daha ilerisinede ilerledikte neyse.. :D
Cevap sahibi+1 yılKaybol l*n herşeye atlama sanane
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok sadece dokundugun bölgeler değişicek merak etme
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani?
Cevap sahibi+1 yılArkadaşlarının ozmzuna dokunursun sevghilinin bel altîna
Soran+1 yılmal
Cevap sahibi+1 yılHepiniz safaınız masumsunuz böyle ama işte işler değişiyo sevgili olunca dert etme güzelim bişey olmaz o dokunur sana çok güzel :D
+1 yılMerak etme o seni yönlendiricek zaten ordan da kopartır gidersin hertürlü :D
110 Yorumla
Soran+1 yılhahahha :D
- +1 yıl
Sadece biraz yavaş ol ağırdan al yeter gerisine karışma ama cidden ağır başla yoksa senden tiksine bilir dişlerini fırçala ama sakın naneli bişeyler yeme dahada kötü süreceğin ruj abartılı ve koyu olmasın mümkünse aroması olsun sana doyamicaktır emin ol :D
Soran+1 yılnaneli sakız çok severim yaa çiğnemeyeyim mi yani artık :D
- +1 yıl
Eğer öpüşüceksen çiğneme çok itici oluyo bende mesela daha çok Çilek Ahududu meyve aromalı olması daha iyi kendimden biliyorum
NOT:konuşan Tecrübe :D
Soran+1 yılhahaha tamam :D çok sağol tecrübelerin için :D
- +1 yıl
Rica ederim övünmek gibi olmasın bir çok kıza öpüşme tarihini öğrettim gerek frnsız öpücüğü gerek Rus öpücüğü gerek ingiliz
Teşekkürler bol şanslarrr :D
Soran+1 yılmasallah :D
- +1 yıl
Ders bile veririm o derece yani :D
Soran+1 yılrus ingiliz opusmesi nasil oluyo yaa :D
- +1 yıl
Onlarda dilini kullanarak yapıyosun farklı Çeşitleri var dudak hareketleri var öğretiyim istersen :D
+1 yıloyyy kıyamam, dokunmak hoş tabiki ama zorluk çekersin diye düşünüyorum oda biraz sana kalmış öpüşmek sence nasıl bişey? hayallerinde?
014 Yorumla
Soran+1 yılyaaa şimdi nasıl desem bilemiyorum dudak akrobasi gibi bişi işte yaa :D
- +1 yıl
ahahha :D Güzel tespit hosuma gitti, büyük ihtimalle yani tahminim % 85 zorlanırsın ve bu kimisinin hoşuna gidebilir :)
Soran+1 yıl%5in hoşuna gider erkeklerde kimse sorduysam neredeyse hepsi kezbanmısın diyo direk ilk bir şaşırıyolar zaten kimseyle çıkmadığımı öğrendiklerinde çünkü bir kaç kez okuldakiler güzel bir kız olduğumu söylemişlerdi ama işte durum bu bide 20 yaşındayım
- +1 yıl
hangi şehirde yaşıyorsun peki
Soran+1 yılİstanbul
- +1 yıl
bak varsa böyle çok güvendiğin seni yanlış anlamıyacak bir arkadaşın git onunla öpüş gerçekten çok geç kalmışsın bende 20 yaşındayım ve kaç kere öpüştüğümü ben bilmiyorum bunu öğrenmek için yapmalısın bu kötü bişey değildir
Soran+1 yılhayır böyle bişi yapamam duygusallık olmaz sevmedğim insanı nasıl öpiyim :D
- +1 yıl
duygusallık için değil zaten öğrenmek için anadolu yakasında mısın avrupa mı :D
Soran+1 yılavrupa
- +1 yıl
anladım bende istanbuldayım dediğim gibi yaparsan öğrenmiş olursun :D
Soran+1 yılsevmediğim bir erkeği öpemem
- +1 yıl
Bana mesaj atsana seninle biraz konuşalım
Soran+1 yılmaalesef atamıyorum xper seviyem mi ne yeterli değilmiş
- +1 yıl
ben sana atiyim kendini gizliden çıkart veya faceden mesaj atabilir misin?
Konuşurken samimiyetle temas kuran kız, candır.
12 Yorumla
Soran+1 yılne guzel sorun cikarmiyosun bazi insanlar yanlis anliyolar sinir oluyorum :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende son zamanlarda sen gibi dusunmeye basladim ya hic opusmedim nassil opusulur:/
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. Sevgilin olunca konu onun tercihi ama normal yani dinle beni maksadında ufajk durtmeler dikkat çeker
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılNe yani, sevgili buluncaya kadar önüne geleni öpenler de mi var?
00 Yorumla
+1 yılOyle bir arkadasim var konusurken omzuma koluma dokunup duruyow cok sinir oluyorum :D
02 Yorumla
Soran+1 yılniye :D
- +1 yıl
Hos bir durum degil belki huylaniyorum niye dokunuyosun ben dokunuyomuyum :) dokunuyosun
Ben dokunulmamış sinir olurum ama sevgilim olursa o iş değişir ama sevgilimiz olmadı :)
01 Yorumla
+1 yılBak ben ayrimciliga karsiyim vucut bir butundur kol omuz neyse p eniste aynidir...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılbenim de sevdiklerime illa dokunamam lazım
10 Yorumla Dokuna dokuna insanda enerji birakmiorsunz be :)
10 YorumlaZamanla acilirsin, merak etme. Sabir işidir.
10 Yorumla
+1 yılSelam kız versiyonum
18 Yorumla
Soran+1 yılhahaha canım yaa sende benim gibi misin :D yazık bize :D
- +1 yıl
Benim tek sıkıntım dokunmak zaten :) sen kız olduğun için pek sıkıntı olmuyodur
Soran+1 yılbenim için dokunmakta sıkınmtı yok dokunmayı seviyorum dokunmadığım zaman rahatsız oluyorum yani konuştuğum kişiyi yanımda olduğunu hissetmek için sadece bakmak yetmiyo ben dokunmalıyım
- +1 yıl
Omuz ve çıplak kol tek favorileri :)
Soran+1 yılanlamadım?
- +1 yıl
Dokunma yerleri yani
Soran+1 yılheee ok :D
- +1 yıl
:))
+1 yılkesinlikle dokunulmalıksınnnn :))
00 Yorumla
+1 yılallah allah garip miş :D. dD:dD:d
11 Yorumlaselam bacı versiyonum aynıymışık ha
10 YorumlaNo problem gayetde hoş olur
10 Yorumlayoo güzel :) samimiyet önemli :)
10 Yorumla
+1 yılhe olur kaşar olarak görür seni
00 Yorumla
+1 yılDolmusta filan bnmde hosuma gdyo :)
02 Yorumla
Soran+1 yılhahahahahahaaa dolmusta demek hosuna gidiyo oda guzelmis
- +1 yıl
Buyuk kartla biniyosun ya dolmus degilmi adi
hiçbısey olmaz eminol
00 Yorumla
+1 yılBence insanlarla fazla ten teması kurma.
10 Yorumla
+1 yılsevgiliyi bırak
kocana kadar dayan20 Yorumlaolmaz olmaz hemencecik alisirsin
00 YorumlaSkinti yok relax ol :))
00 YorumlaDokunma dokunmak hoşlanma belirtisidir
00 Yorumla
+1 yılÖyle yerlerime dokun dokunmadığı kimsenin asdasd
00 YorumlaBenimle sevgili olabilir sin :)
00 Yorumla
+1 yılallah dokundurmasn. d
00 Yorumla
+1 yılhmmmmmmmmm opusmeyı bılmıyen kız ^^
00 YorumlaBana dokunabilirsin heryerime
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyemin ederim ergenlerin çoğu gerizakalı :)
04 Yorumla
Soran+1 yılsensin gerizekalı mal yaratık bu beyinli sen bunca sene nasıl yaşadın
Cevap sahibi+1 yılsen bir mucizesin :)
Soran+1 yılmal
Cevap sahibi+1 yılgerizekalı ergen :)
Dokundurmasınlar dikkat !
00 Yorumla
+1 yılbana istediğin kdar dokunabilirsin :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDokunursan dokunurlar gülüm.
12 Yorumla- +1 yıl
asfsdgafshsf
Cevap sahibi+1 yılhoşuna mı gitti :) ergen yavru
Gizli Üye(30-35)+1 yılOpusmek cok pis bence :/
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcok dokunursan sevgılınde sana dokunur oper
014 Yorumla
Soran+1 yılevet ama kimseyle çıkmadım ben o yüzden öpüşmede çekiniyorum beceriksiz olmak istemiyorum onun içinde benim içinde güzel olsun istiyorum
Cevap sahibi+1 yılzamanla guzel olcak zaten.
Cevap sahibi+1 yılyaşın kaç su an bırıyle cıkıyo musun?
Soran+1 yılhayır 20 yaşındayım kimseyle çıkmıyorum
Cevap sahibi+1 yılyaşında buyukmus aslında merak etme ya bişey olmaz zamanla opuserek ogreeneceksın
Cevap sahibi+1 yılyaşadıgın sehır neresı
Soran+1 yılİstanbul
Cevap sahibi+1 yılunıde mısın herkes opusuyodur orda
Soran+1 yılevet üni okuyorum
Cevap sahibi+1 yılkımse gelmedı mı yanına ya cok sasırdım
Soran+1 yılbeni begenen erkekler oluyo ama hoslanmadigim icin onlardan cikmiyorum
Cevap sahibi+1 yılkekolar mı begenıyo senı
Soran+1 yılkeko?
Cevap sahibi+1 yılkeko
Hmmm bir sey olmaz
10 YorumlaPuha hahaaaaa:D
00 Yorumla
+1 yıldeneyelim ne dersin
00 Yorumla
+1 yılHayır olmaz.
00 Yorumla
+1 yılTen tene değecek.
00 Yorumlaakışına birak :Dd
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende çok severim :)
00 YorumlaBana da dokun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat