Aşk İlişkileri Olduğundan yaşça küçük göstermek iyi mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor 22 yaşındayım herkes ama herkes 17 yaşındasın okulum bu beni rahatsız ediyor ciddiye bile alınmadığını düşünüyorum artık sürekli yaşça küçük 18 19 yasindakiler yürüyor ablalariyim ben ya Güncellemeler+1 yıl 17 yasindasin diyor kimliğimi gösteriyorum inanmiyolar olgun görünmek istiyorum Olduğundan yaşça küçük göstermek iyi mi? Cevapla Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ayserellla Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı. Öyle deme nazar değer kizlar tarafından kıskanılacak bir özelliğe sahipsin bence🥺🧿 1 1 Yorumla Soran +1 yıl O senin güzel kalbin dileğin ama ben memnun değilim sanıldığı kadar iyi bişey değil ne yazik ki Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben çok daha genç gözüküyorum.. bı yandan bir yandan bahsettiğim gibi 😂 1 0 Yorumla
MrYiğitbey Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Cmdmmdmdmkdkdkd banada 18 şik kıx ayarlayacak olmuşlardı gülmüştüm 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ya sende siritmazki Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Benim ne işim olur 18 lik kızla Yorumla Soran +1 yıl Tamam olmazsın ama benle 18 lik biri hiç olmaz Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Niye benden bütük kızlar benle konuşuyor Yorumla Soran +1 yıl Olgun görünüyorsun dur ozaman Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Görünmüyorum ama olgun biriyim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fjfuucuffu bunu bende yaşıyorum benim hoşuma gidiyor 0 7 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ablasi daha kadinsi giyin acik misin bilmiyorum aciksan saçlarını boyat daha büyük duruyorlar onlar Yorumla Soran +1 yıl Evet saçın açık kumral mecbur boyatacam yüzümü napayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kumral guzel renk boyatma daha kadinsi giyin ozmn bazen yüz insani küçük gösterebiliyor ama 22 isen 17 görünüyorsan cok daha sıkıntı Yorumla Soran +1 yıl Off evet makyaj yapmıyorum ondan olabilir ama dediğin gibi yüzüm çok cocuksu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet giyimin daha feminen olursa daha iyi olur buda nasip iste d Yorumla Soran +1 yıl Yüzüm sıkıntı çocuk gibi suratım var giyimin iyi aslında açtığım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hii valla oda nasip iste Yorumla
Spartacuskurt Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı. Bence çok iyi bir şey çünkü hep böyle çıtır kalacaksın keşke sevgilim sen olsaydın 🔥 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ben 26 yım 28 29 gösteriyorum daha büyük gösteriyorum çünkü büyükler bana bakıyor daha çok 0 18 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olgun görünmek istiyorsan olgun giyin o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl biraz makyajı abart Yorumla Soran +1 yıl Bu seferde annesinin topuklu ayakkabısini giyen küçük kız gibi görünmiyim 😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl abart dedıysem topuklu giy demedım. bol bir kot pantolon giy birazda makyajlan Yorumla Soran +1 yıl Yok anladım espri amacli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl demek sende buyuk bırı ıstıyorsun ondandır Yorumla Soran +1 yıl Yok ben yasitlarima ilgi duyuyorum bilmiyorum hiç büyük birini istemedim Yorumla Soran +1 yıl Kizlar genelde büyük erkek istiyorlar arkadaşlarımda öyle Yorumla Soran +1 yıl Çıktığım biri vardı ama ciddi sevdiğim için çıktım aynı yastaydik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bir bana büyük kız denk gelmiş o zaman desene :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ee ne oldu ayrıldınız mı Yorumla Soran +1 yıl Yasin büyük görünüyor ondan şanslısın genelde yaşça büyük seçerler Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kız beni görmedi ama daha yeni tanıştık çünkü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl inşallah iyi gider allah bozmasın Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim hii burdan mı tanıştınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl onu soylemıyım gizli Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bilemem hep yaşımdan olgun olmuşum dur 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel çok iyi bence keşke bende öyle olsaydım hayatimi etkiliyor artik Cevap sahibi +1 yıl Öyle deme sesim bile borazan gibi 😅 Soran +1 yıl 😅😅😅 Cevap sahibi +1 yıl Seninki nasıl Soran +1 yıl Boyutuma göre 😅😅 işte ince Cevap sahibi +1 yıl Merak etim 🙃
Benimnickfalanyok Takip Et Xper 7 Yaş: 25 +1 yıl bende de var aynısı bankaya almadılar gecen 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Aynısı okul için harçlık çıkarmak için işlere basvuruyorum adam biz çocuk calistirmiyoruz 18 yaşını doldurmam lazım 😔😔 Yorumla Benimnickfalanyok +1 yıl hahahha kaderdaşız be napcaz biz Yorumla Soran +1 yıl Bide inanmiyolar kiziyolar kandiriyorum saniyolar agalayacaktim Yorumla Benimnickfalanyok +1 yıl herkes soruyor mu sana yaş kaç diye fndjaz Yorumla Soran +1 yıl Yemin ediyorum öyle Yorumla Soran +1 yıl 22 diyince çok şaşırıyorlar inanmiyolar kendini büyük göstermek isteyen ergen zannediyorlar beni Yorumla Soran +1 yıl Çok kötü bir durum değil mi? Yorumla Benimnickfalanyok +1 yıl evet öyle dm atsana dertleişriz istersen aynıyız Yorumla Soran +1 yıl Kaç gösterdiğini söylüyorlar Yorumla Benimnickfalanyok +1 yıl takip attınmı Yorumla Soran +1 yıl Kanka kimseyi eklemiyorum sadec soru sormak için actım 🙏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Öyle deme nazar değer kizlar tarafından kıskanılacak bir özelliğe sahipsin bence🥺🧿
O senin güzel kalbin dileğin ama ben memnun değilim sanıldığı kadar iyi bişey değil ne yazik ki
Ben çok daha genç gözüküyorum.. bı yandan bir yandan bahsettiğim gibi 😂
Cmdmmdmdmkdkdkd banada 18 şik kıx ayarlayacak olmuşlardı gülmüştüm
Ya sende siritmazki
Benim ne işim olur 18 lik kızla
Tamam olmazsın ama benle 18 lik biri hiç olmaz
Niye benden bütük kızlar benle konuşuyor
Olgun görünüyorsun dur ozaman
Görünmüyorum ama olgun biriyim
Fjfuucuffu bunu bende yaşıyorum benim hoşuma gidiyor
Ablasi daha kadinsi giyin acik misin bilmiyorum aciksan saçlarını boyat daha büyük duruyorlar onlar
Evet saçın açık kumral mecbur boyatacam yüzümü napayım
Kumral guzel renk boyatma daha kadinsi giyin ozmn bazen yüz insani küçük gösterebiliyor ama 22 isen 17 görünüyorsan cok daha sıkıntı
Off evet makyaj yapmıyorum ondan olabilir ama dediğin gibi yüzüm çok cocuksu
Evet giyimin daha feminen olursa daha iyi olur buda nasip iste d
Yüzüm sıkıntı çocuk gibi suratım var giyimin iyi aslında açtığım
Hii valla oda nasip iste
Bence çok iyi bir şey çünkü hep böyle çıtır kalacaksın keşke sevgilim sen olsaydın 🔥
ben 26 yım 28 29 gösteriyorum daha büyük gösteriyorum çünkü büyükler bana bakıyor daha çok
olgun görünmek istiyorsan olgun giyin o zaman
biraz makyajı abart
Bu seferde annesinin topuklu ayakkabısini giyen küçük kız gibi görünmiyim 😅😅
abart dedıysem topuklu giy demedım. bol bir kot pantolon giy birazda makyajlan
Yok anladım espri amacli
:D
demek sende buyuk bırı ıstıyorsun ondandır
Yok ben yasitlarima ilgi duyuyorum bilmiyorum hiç büyük birini istemedim
Kizlar genelde büyük erkek istiyorlar arkadaşlarımda öyle
Çıktığım biri vardı ama ciddi sevdiğim için çıktım aynı yastaydik
bir bana büyük kız denk gelmiş o zaman desene :D
ee ne oldu ayrıldınız mı
Yasin büyük görünüyor ondan şanslısın genelde yaşça büyük seçerler
Evet
kız beni görmedi ama daha yeni tanıştık çünkü
inşallah iyi gider allah bozmasın
Teşekkür ederim hii burdan mı tanıştınız
onu soylemıyım gizli
Bilemem hep yaşımdan olgun olmuşum dur
Ne güzel çok iyi bence keşke bende öyle olsaydım hayatimi etkiliyor artik
Öyle deme sesim bile borazan gibi 😅
😅😅😅
Seninki nasıl
Boyutuma göre 😅😅 işte ince
Merak etim 🙃
bende de var aynısı bankaya almadılar gecen
Aynısı okul için harçlık çıkarmak için işlere basvuruyorum adam biz çocuk calistirmiyoruz 18 yaşını doldurmam lazım 😔😔
hahahha kaderdaşız be napcaz biz
Bide inanmiyolar kiziyolar kandiriyorum saniyolar agalayacaktim
herkes soruyor mu sana yaş kaç diye fndjaz
Yemin ediyorum öyle
22 diyince çok şaşırıyorlar inanmiyolar kendini büyük göstermek isteyen ergen zannediyorlar beni
Çok kötü bir durum değil mi?
evet öyle dm atsana dertleişriz istersen aynıyız
Kaç gösterdiğini söylüyorlar
takip attınmı
Kanka kimseyi eklemiyorum sadec soru sormak için actım 🙏