arkadaşım bikaç ay önce kütüphaneye girebilmek için kendini 97li olarak tanıtmış, büyük duruyo zaten bugun ben de kütüphaneye gittim ama 16-17 gibi durduğum için gizlice buluştuk yan yana görülürsek küçük olduğu anlaşılırmış, biraz üzüldm açıkcası (o 02li ben 03lüyüm)
boyum 157 falan, çocuk gibi de giyinmiyorum genelde siyah tişört, gri eşofman giyiyorum, bugun biraz fazla renkli bi yağmurluk giymiştm ama genel olarak hep küçük sanıyolar
boyum 157 falan, çocuk gibi de giyinmiyorum genelde siyah tişört, gri eşofman giyiyorum, bugun biraz fazla renkli bi yağmurluk giymiştm ama genel olarak hep küçük sanıyolar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hahah.. aynı durum bendede vardı senın yaslarında uzuluyorsun ama otuz yaslarına geldıgınde senın gıbı olmak ıcın ne estetıkler harcıyorlar bılsen. bunun ıcın uzulme hepımız ben cok yasadım bunları. kendıne ıyıbak.. yuzun hep gülsün. küçük hanım
şu an bende öyleyim küçük duruyorum ama ileride katkısı olacakmış öyle diyorlar aksgnaşa
evt bana da öyle diyolar ama şu an dışlanıyo gibi hissediyorum
60 yaşına geldiğinde 40 gibi durucaksın ama beden yaşın 60 olcak kimse sana yer vermicek ayakta gidecen kskdkskd
@MarcusJunıusBrutuss bu saatten sonra kimse bana minyonluğu savunmasın leöxğwşdğ
@MarcusJunıusBrutuss ağlıyorum şu an akalsbalwjsmsbaş
Yazık sizee soosldldeo
off aynen sanki yanlarında beni gezdiriyorlarmış gibi oluyorum ajsvahsşa
Boyun kaç ki
@MarcusJunıusBrutuss 160ım
Aramızda 36 cm var yösçıfşufuld
@MarcusJunıusBrutuss ya sen ne kadat kötüsün insan bi moral falan verir iyice ezdin aksvsjmaa
Olsun be oturup konuşunda aynı boydayız önemli olan kalpler aynı boyda olsun
@MarcusJunıusBrutuss doğru dedin ama burda millet çok boya takıyor bende takmaya başladım galiba
Uzun kısa?
@MarcusJunıusBrutuss anlamadım dediğini
Boy takıntın kısa mı uzun mu
@MarcusJunıusBrutuss kendi boyumu takıyorum biraz daha uzun olsaydım diye
Anladım onu kısamı olmak istiyosun uzun mu oslwls
Sorun olmaz yakalanırsan bilginin yaşı olmaz de lslsldldld
sahte kimlikle giren ben değilim arkadaşım, benim 97 li olduguma kimse inanmaz zaten leöxpmsgxmsğ
Allah başka sıkıntı vermesin
amin abicim
evet güzel tabiki