Eşim çok kötü biri kızımı alıp gitmek istiyorum?

28 yaşında iç mimarım. 8 yaşında kızım var. Ben sevgilimle yani şuanki eşimle beraber Almanya'da aynı evde yaşıyordum beni hamile bırakınca evlenmek durumunda kaldık. Evlenince çok değişti her gece içki içiyor kendini kaybediyor. Eve dayısı geliyor bir sürü escc tipli kadinlari getiriyor. Eşimin ablası desen o da escc. Bazı geceler eve gelmiyor baskaa kadinlarla oluuyor. Bunu da çok rahat yüzüme söylüyor. Gece bana s.. oyun çabuk diyor bende istemiyorum seninle olmak diyorum siddet uygulamaya başlıyor. Kaç kere kızım anne yüzündeki morluklar ne diye sordu. Benden habersiz dışarı cikamazsin diyor. Evde oturucaksin eğer dışarı çıkmak istiyorsan bana haber ver ben bırakıp alicam diyor. Resmen hapishane hayatı yaşatıyor bana. Annem aradı dün ne zaman Türkiye'ye geliceksin diyor bende gelicem en kısa zamanda diyorum ama gelirsem kızımı da alicam o evde kızımı asla bırakamam. Ona en büyük kötülüğü yapmış olurum kızımı çok seviyorum. Babam ben 10 yaşındayken vefat etti ben tek çocuğum annemden başka kimsem yok bu hayatta. Mesleğim de var zaten iç mimarım. Türkiye'ye dönersem rahatça hayatımı yoluna sokabilirim kızıma da bakarım anneannem den dedemden kalma evlerimiz var onlardan birinde otururum. Geçen hafta eşime ben boşanmak istiyorum dedim sinirden deliye döndü. Seni mahvederim diyor. Bunu ona hissettirmeden gizlice yapicam. Anneme de anlatmak istemiyorum yoksa öğrenirse annem çok sinirli bir kadın hazmedemez eşimi mahveder. Olayların büyümesini istemiyorum. Ne yapmalıyım kızımı ona sormadan alıp Türkiye'ye getiricem sizce bir şey yapabilir mi hukuki boyuttan?
Eşim çok kötü biri kızımı alıp gitmek istiyorum?