Karım kızlarımı kapatmak istiyor?

Karımla üniversite yıllarından tanışıyoruz zaten aynı bölümden mezun olduk. 24 yaşında evlendik karım eskiden aşırı seküler birisiydi yani benimle çok uyumluydu bu konuda açık rahat giyinirdi fakat evliliğimizin 5. yılında kendisi kapandı bütün arkadaş çevremiz filan bile şaşırdı tabi bu benim için önemli değildir eşimin kararına tabiki saygı duydum neyse bu arada iki tane de kızım var şu an biri 16 biri 15 yaşında onuda söyleyeyim. Karım kapandıktan sonra giyimine filan daha dikkat etmeye filan başladı bende kapandığı için böyle yaptığını bildiğim için destekledim ama bununla bitmiyor karım sonunda çarşafa girdi şu an cemaatede karıştı aşırı dindar oldu işini bıraktı çarşaflı şu an yani bir kadın nasıl olduda böyle değişti anlamadım aileside benim gibi şaşkın tüm çevremiz baya şaşırdı tabi ben çarşafa girmesini istemezdim ama yine saygı duydum. Niye çarşafa girdin diye sordum bana pis din düşmanı dedi. İşi neden bıraktığını soruyorum kadınlar sadece kocalarına hizmet eder çalışmak haram diyor cidden şok geçirdim son 5 yıldır çarşaflı çok fazla boşan diyen oldu yinede boşanamadım kendi abisi bilen boşan dedi o bile şaşkın bu duruma eşime değer veriyorum bunlara rağmen. Cemaate girmesi zaten canımı sıkıyor benide çağırıyorlarmış birde benim ne işim olsun orada. Kafayı yemek üzereyim şaka gibi. Geçenlerdede eve bir geldim kızlarım kapanmış anneleri kapatmış büyük kızım aşırı rahattır annesiyle kavga etti o bile bu durumdan mutsuz direkt açıldı annesiyle kavga etti ama ben destek oldum. Küçük kızım ise kapalı hayla oda tam annesine çekmiş kapalı kalcam diyor bende sen bilirsin dedim. Büyük kızımın psikolojisi bu olaylardan dolayı kötü. Karımla cinsel ilişkiye bile girmeiyoruz ben isteyince ancak o isteyince oluyor yok ayıptır söylemesi şuradan yapmak filan ayıp diyor ne oldu bu kadına anlamadım. Dünde gelmiş yatakta bana yanaşmaya çalışıyor durduk yere yapmaz dedim 3. cocuğu istiyormuş birde 41 yaşına geldim. çok tuhaf hissediyorum bu aralar kafam karışık ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar lütfen fikir verin kafam karışık böyle olaylara denk gelen varsa yazarsa sevinirim
Karım kızlarımı kapatmak istiyor?