Bu zamanda doğru kişi yok mu gerçekten?

Merhaba herkese. 31 yaşında bir öğretmenim. 8 yıllık ilişkimden ayrıldım. Yani aldatıldım o evlendi gitti. 7 ay oluyor. Normalde kimseye çok güvenemesem de geçen 2 hafta içinde biri yazdı instagramdan ben pek oralı olmayınca baya bir ilgilendi. Hatta mesajlara boğdu ben yazmayınca bile yazıyordu bana. Kendisi de yaşadığım ildeydi orada çalışıyordu. şu an tatil olduğu için ailemin yanındaydım. Sonra buluşmak istedik kendi evime geçtim ilk gün ikimiz de devam edelim dedik ve öbür gün de buluştuk. Ben baştan da öyle direk yakınlaşma durumlarını sevmediğimi söyledim. İkinci buluşmada elimi tuttu hadi olabilir dedim. Ama yanaktan da öptü bir kaç defa hatta dudağımdan da öpmek istedi ben olmaz o kadar da deyip kendimi geri çektim. Sonuçta yeniyiz bir birbirimizi tanıyalım dedim. Sonra da eve geçince aradı, yanında olsaydım böyle söyle olurdu sonra da evine geleyim sarılıp uyuyalım ordan sabah ise geçerim dedi. Tabi ben sok 🤦‍♀️ öyle şey mi olur diyip telefonu kapattık. Sabahları bana direk mesaj atardı, instagrama göz attım silmişti beni. Whatsapptan silmemişti beni. Yazdım ben de ciddi olduğunu söyleyip istediklerini yerine getirmeyince beni silmen çok incitici. Keşke bana bana göre değil bu durumlar deseydin dedim. O da ben soğuk davranılmasından hoşlanmıyorum diye yazdı. Sanki evime alacaktım ikinci günden iğrendim resmen 🤦‍♀️ sonra da sildim numarasını ama o silmemişti tabi. Bütün erkekler mi böyle. Bu karaktersizin amacı resmen beni kullanmakmış. Çok üzüldüm. Utanmaz numaramı da silmemiş daha. Bir de ben sapık mıyım diyor telefonda 🤦‍♀️

Bu zamanda doğru kişi yok mu gerçekten?