Merhaba, Hayır aşık olmamam gereken birine aşık olmadım ve de olmam. Duygularımı kontrol edebilirim. Hoşuma gitmeyen beni irilte eden birinden etkilenemem, sevemem, aşık da olamam. Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür. Bana göre aşk sevgi fazlalığından ibarettir ve sadece eşime olur...
Ben bir dakika sonra ne olacağını bilmediğim dünyada an ı yaşamayı tercih ediyorum. O yüzden aşık olmuşsam o an ı yaşarım, demek ki olmam gerekiyormuş. Zaten, aşk istekle veya istememekle olan bir şey değildir...
Hayır ben aşk kullanmıyorum. zaten duygularım da olmadığı için öyle bağlanacağım birisinin olması ya da aşık olacağım bir kadının olması çok zor. yani aşk sevgili konularından uzağım.
Onunda en kralını olduk. Hemde imkansız birine. Allah'ım bu sevgiyi al içimden diye dua edişlerim çok zor yaşayan bilir. Hala gitmedi sevgisi ama uzak durmak zorundayım. Mecburen😓
Yeminle dedim ya😅 adam foto attı, elinde bira, arkada kadın çantası görünüyo. Ee ne alaka dedim ya şöyle böyle biliyosun sevgili istemiyorum takılıyoruz öyle falan dedi, beline kuvvet sonra yazarsın dedim akdkskx aşık olunca beynimi yitiriyorum 👉👈😌
Ama cidden aşıksan o sakinlik nasıl oldu ben anlamadım. Empati yapıyorum var ya benim içime Antarktika sokulmuş gibi olur soğurdum.
Gerçi bir yerde okumuştum kadınlar için şöyle bir cümle vardı.
Kadınlar sevdiği erkeğin başka kadına dokunmalarına katlanabilir yeter ki duygusal olarak kendilerine aitlik hissetsinler diye böyle bir şeydi sanırım 😃
Yani şöyle flörttük, zaten tanıştığımızda 7 tane falan f. buddy si vardı vs direkt bommb. k bir durumdu😂 neyinden hoşlandım bilmiyorum hala ama dediğin doğru. 7 f. b kabul ettim ama bir gün "ben bir kızla konuşuyorum, sevgili istemiyorum biliyorsun ama ne olur ileride bilmiyorum; seninle de konuşalım ama onun yanında sana yazamam" dediğinde bitirdim😌
Maalesef. Aşık olma değil de ne kadar onu istemesem de çekiyor beni. Keşke çekmese de hayatımda beni seven insanlar çekse ama nerede lanet biri var ben oradayım