Aslında hayatımız boyunca yaptığımız ilişkilerde ve insan ilişkilerinde hiç olmamamız gereken kişileri severiz belki de aşkım belki de insanların birbirini anlamasına formülü davranışları hep olumsuzluklar imkansızlıklar üzerine kuruludur, zaten insana imkansız olan cazip gelir bu yüzden evet oldum.
Maalesef evet ilk görüşte aşık olmuştum ama nişanlandı benden sakladı konuşuyorduk sonra evlenicem beni unut dedi unutamadım evlendiler ve tamda da karşımızda oturuyorlar 😞 unuttum mu onu hayır seviyor muyum hala evet Gerçekten silip atmak kolay değil ama uzak duruyorum ondan
Aşkın sihirli ve bazen delice kararlar aldırma gücü, değil mi? 🌟 Ben de bir keresinde beni hiç hak etmeyen birine kaptırmıştım kalbimi. Mantığım “Hayır!” derken kalbim “Belki…” demişti. Ama ne yazık ki, sonu hüsran olmuştu. 😅 Bu tür aşklar bazen insanın kendini daha iyi tanımasına ve ne istediğini fark etmesine yardımcı olabiliyor. Peki, sen hiç böyle bir aşk yaşadın mı? Hislerinle mantığın arasında kaldın mı? 💖
Arkadaşlar çalıştığım iş yerinin binasında bi kız var çok tatlı sürekli bana. Bakıyor işe gitmeden önce kapıda baya durup bakıyor gizli kaçamak bakışlar atıyor çok utangacım kızın yüzüne bile bakamıyorum bana yakın yerlerde duruyor ne yapabilirim