Eşiniz arabasını yenilemek istese altınlarınızı verir miydiniz kızlar?
evlenmem diyenleride evlendiniz diye varsayım yaparsak diyelim 🫤

Eşiniz arabasını yenilemek istese altınlarınızı verir miydiniz kızlar?
evlenmem diyenleride evlendiniz diye varsayım yaparsak diyelim 🫤
Benden altinlarimi istemesin vermem. Araba her zaman alınır ama öyle bir zaman gelir ki afedersiniz don paça ortada kalırsınız. O altın işte o zaman kullanılacak. Erkekler biraz geleceği düşünmüyor gibi. Yani benim düşüncem bu. Karşılaştığım her evlilikte erkekler ilk senden başlıyor altınları bozup şunu yapalım bunu yapalım diye. Hele bir dur zaman bu, bizi nereye sürükleyecek. Sen o bozup yerine koyacagin altını yapana kadar ortada kalıp kalmacagimiz meçhul. Evlenmeden önce o altinlar yoktu. Sen takmış olabilirsin ama yine de unut varsay ki takmadın. Hayatına devam et kaldığın yerden. Zorda kalırsan zaten esin çıkarır verir emin ol.
Tabiki veririm. Canımın içi yakışıklı bebeğim istese canımı veririm altınları napiym zaten onun olabilir. Ha benim param ha onun parası evlenmişiz zaten. Arabayı bende kullanıyorumdur muhtemelen o yüzden bende isterdim daha kaliteli bir makine kullanmak altını napiym.
Böyle biriyle evlendiğim için hayal kırıklığına uğrarım. O altınlar keyfi durum için bozulmaz. Eşime elbette harcayabilirim ama zor zamanındaysa. O bir yaşlının kefen parası gibi en zor günler için kenarda durmalı.
Yani bence evliliklerde bir nevi paranı durumunun söz konusu olmaması gerekir sonuçta evlilik hayatı paylaşmak demektir ama aynı zamanda eşinin altınlarını alan eşle aynı şekilde yerine koyması gerekir tamam sonuçta ebe bir şey yapılıyorsa sonuçta o evde ortak yaşanıyor yani senin paran benim param benim altınım benimkilerim bu söylemler hoş değil zaten bunlar işin içine girerse hiçbir şekilde o ilişkiden ve evlilikten hayır gelmez
Cevap
8Cevap
Vermedikte ne oldu zorla aldılar
Kızlar verebilirdi evet bende eşim için her şeyi yapardım her türlü fedakarlığı.
Tabi olur veririm.. Ama bir şartla.. Altınların karşılığında araba benim olacak.. 😂 Yoksa altınlarımın hiç birini vermem.. 😂
Eşimin bana taktığı mehir altınlardan bir iki tane verirdim neolcak canı sağolsun çalışıp yine yerine koyar..😄
Hepsi gerekli 😂
Geri iade etmek şartıyladır kesin 😂
Arabasını değil arabamızı, altınlarımi değil altinlarimizi..
Evlilikte benim senin olmamalı..
ortak karar ile tabii ki
Verirdim niye vermeyeyim beraber binip gezeceğiz nasıl olsa 😄
Benim üzerime yaparsa ve bana sonrasında yenilerini alacağına söz verirse veririm. Altın kırmızı çizgimiz 😅😂😂
Karı koca arasında ayrım olduğunu düşünmüyorum elbette veririm sonuçta ben de yararlanacağım ondan. Zaten şimdi bilezik takan kaldı mı en güzeli bileklik, künye, kolye veya künyenin takımı spor şık bir bilezik.
Daha sağlam bir arabaya binmesi can güvenliği için önemli. Tabi veririm.
Enişte tank alıcakmış 🙄
Alsın tabi. Savaş mavaş çıkarsa kapının önünde tank var nasılsa. Basarız mermiyi...😂😂
Evlilik paylaşmak üzere kuruludur sen ona destek olursan o da sana destek olmalı ve dünya malına değil aşka sevgiye ve sadakata değer vermelisiniz.
Daha iyi bir yatırım için verdim şimdi çatır çatır gelirini yiyorum arabaya altın verecek kadar enayi değilim, o kullanacak bende arkasından bakacak mıyım ha ha ha 😀😀
Erkeklere güven olmaz. Bugün verdiğin altınlar ile arabasını yenileyip seni aldatıyorken yakalayabilirsin. Bu yüzden vermezdim. Ayrıca altınlar daha önemli şeyler için gerekli.
Bunun için vermezdim sıkıntılı günler gelebilirdi Dünya hali o günlere saklardım ailem icin düşünceli olmak gerek
Param varsa altınlarımı vermem sonuçta altın bir nevi yatırım gibi bir şey fakat destek çıkacak bir param yoksa verirdim altınları.
yani niye altınlarımı verim kendi parasıyla yenilesin.. eğer seçim yapacak olursam verirdim sanırım..
Hak ediyorsa senlik benlik yapyana bir ömür verilir altın ne ki sonuçta iyi günde kötü günde diyoruz
Mehir olan altınlarımı vermem. Ama diğer altınlarımı memnuniyetle veririm
Araba benim olacaksa neden olmasın? Hemen veririm.
Aaa tabii benim adıma olacaksa neden vermeyeyim ki?
Arabayı benim benim diye sahiplenmeyecek ve benim üzerime olacaksa neden olmasın.. 😅
Maddiyat düşkünü bir insan değilim. Veririm elbette. Altın takmayı da sevmem zaten.
Fakir erkekle işim olmaz. Hele öyle araba delisi kırolardan nefret ederim.
Kadınlardan altın isteyeceğine canını işte daha iyi😂
KS deki en güzel sorulardan biri 😂 Haydi kızlar toplanin
Evlilikten niye bizim değil de onun arabası, benım altınlarım? Yuva kurmak bu değil, senın benım lafı edene de değil Altın Gönül verilmez.
Hangi altınlarımı diye sorarım
Vermem olmayan bişey istesin ben hediye ederim oda 4teker alacagida 4 teker sacmalamasin bu teklifide yapmasın çocuğun geleceği var ucunda 🤣
arabası diye bi şey yok ortak olucak araba hatta bizde araba annemin gibi bi sey babamın motoru var
Bende bineceksem o arabaya olur tabiki neden olmasın 🙂
Eşime kurban olsun altınlarım😅😅
Ben salağım ya veririm. 🙄
Araba benim uzerime olacaksa neden olmasin🤪
Ev almak dışında altın falan vermezdim
araba gayet iyi bir yatırım elbette
Arabayı benim üzerime yapacaksa tabiyki de veririm😂
Verirdim sorun olmazdı
Araba benim üstüme olcaksa veririm lamslaöösös
Altın ne zamandan beri kadına ait oldu
Haydi bakalım kızlar buna ne diyecek
Alırdım vermese bile.. 😄