Mekanın sahibiyim sence derdim ne olabilir tabii ki aşk vermiş meseleleri başka ne derdimiz olabilir yaşımız kaç ki aşk yaşlarında yaşıyoruz bizim için aşk bir derttir bazen de bir dermandır bazen bir deniz bazen bir Derya
Ama gerçek aşk bunu bilemiyoruz ki şimdi herkes aşk diyor herkes aşk diyor her şey aşk olmuş �ki günde aşık oluyor yumurta bile 20 gün kuluçkada olması lazım
Dur dur korkma korkma aşk değilsek Leyla ile Mecnun değil Kerem ile Aslı değil değil değil değil korkma bu kadar sevgi yahu Sevgi denizde bir damla belki
Kızlar Ne Diyor
Soruda derdini anlatsan dertleşirlerdi
Mekanın sahibiyim sence derdim ne olabilir tabii ki aşk vermiş meseleleri başka ne derdimiz olabilir yaşımız kaç ki aşk yaşlarında yaşıyoruz bizim için aşk bir derttir bazen de bir dermandır bazen bir deniz bazen bir Derya
Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza,
Benimkisi aşk
Ama gerçek aşk bunu bilemiyoruz ki şimdi herkes aşk diyor herkes aşk diyor her şey aşk olmuş �ki günde aşık oluyor yumurta bile 20 gün kuluçkada olması lazım
Sustun
Konu ne?
Öncelikle dürüst olacağım ben kuyu bir galatasaraylıyım
Tabii ki konumuz aşk sevgi aşka susamışlık aşk denizinde boğulmak
Yok aşk ilişkileri ilgilenmiyorum
Neyle ilgileniyorsun ,
Dur dur korkma korkma aşk değilsek Leyla ile Mecnun değil Kerem ile Aslı değil değil değil değil korkma bu kadar sevgi yahu Sevgi denizde bir damla belki
Sevgiliylede ilgilenmiyorum
Yahu Sevgi dediysek de öyle bir sevgi değil korkma mevzu sevgi değil mevzu mutsuzum mutluluk arıyorum
Sohbete ihtiyacım var
Mutlulukla da ilgilenmiyorum
Biri beni dinlesin istiyorum
Yahu mutluluk dediysem mutluluk istemiyorum senden öyle bir şey değil her şeyde yanlış mı anlaşılır ya
Anlat dinliyim
Ne olacak bu Fenerbahçe'nin hali
Sustun
Susadım o yüzden hahaha