Biri beni rahatsız ediyor napmaliyim?

Univeristeden bir çocuk beni gerçekten korkutuyor. Çocuğun aşırı derecede devamsızlığı var hiç gelmiyor ama sürekli bana kendi resimlerimi atıyor. Mesela ben bir yerde dururken resmimi çekip bana atıyor. Hatta bana kendi resmimi attığı zaman okuldan arkadaşlarımla çıkmıştım beni çekip bana gönderdi dediki yanında arkadaşların var diye selam vermeye çekindim dedi. Bunu ilk yaptığında normal karşıladım ama çok korkunç bir şekilde devam ettirmeye başladı bunu ve kendini asla göstermiyor. Bir yerlerden hep fotografimi çekiyor ama onu asla görmüyorum cevremde hatta bir kere okulun içinden bana fotografimi attı oysa o okula bile gelmemişti ya gelmişti ama ben görmedim ya da bir arkadaşı çekmiştir. Hatta bir kere okuldan sonra alışverişe çıktım bir bilseniz ben alışverişte çok oyalaniyorum mağazaları didik didik ediyorum alışverişim rahat 3 saat sürüyor. 3 saatin sonunda bana 1 kere resmimi attı düşünün yani okuldan sonra beni 3 saat sabırla takip etmiş. Ben 1 haftadır okula gitmiyorum çünkü adamdan korkmaya başladım korkunç derecede takıntılı bunu yapan her şeyi yapar bana saldırır bile. Zaten benim 1 tane arkadaşım vardı 4 ay önce bir çocuk onu sürekli takip ediyordu iş yerine gidiyordu evlilik teklifi etti ve kız kabul etmedi diye kıza 2 tane kurşun sıktı ama kız ölmedi allahtan kız çok hafife aldı durumu ben hafife almıyorum belli ki adam tehlikeli sonum o kız gibi olsun istemiyorum. Univeristeyi bırakmayı düşünüyorum. Çok ciddiyim çünkü canım 40 tane univeristeden daha önemli. Napmaliyim?

Biri beni rahatsız ediyor napmaliyim?