Soruma Hoş Geldiniz,
Hani derler ya insan sevdiğine dokunmaz, dokunmadan sever, dokunmaya kıyamaz, seven bekler gibisinden..

Ne düşünüyorsunuz?
Soruma Hoş Geldiniz,
Hani derler ya insan sevdiğine dokunmaz, dokunmadan sever, dokunmaya kıyamaz, seven bekler gibisinden..

Ne düşünüyorsunuz?
Seven insan dokunmaya doyamaz. Ben sevdiğime dokunmadan duramazdım. Temas etmeyi sürekli sevgi gösterisi yapmayı seviyorum. Öyle bir kıyarım ki kendi de korkar 😆😆
Bence de çok güzel düşünüyorsun. 😅 Müthiş olmuş çok tatlı yazmışsın 😅 Ferahlatıcı iç açıcı 😅Al benden de o kadar 😅 Sevdiğin ile olmak dokunmak sarılmak öpmekten daha güzel ne olabilir 😅 Dokunalım anasını satiym 🤣
Tabi canım aşık olmuşum mutlu olmak içinn herşeyi yaparım 😆😆
Bende yaparım valla 😅 Yapılmayanı bile yalarım olmayacak şeyi bile oldururum 🤣Ama işte böyle olunca da kıymet bilmezler genelde 🫠
Seven insan dokunur da dokunmaya kıyamaz da. yani bu değişir seven insan kalbi varsa dokunmadan da sever zaten çok uzak da olur o zaman bile gözü kimseyi görmez sürekli onu düşünür yanında olur sevişir de. bunu dokunmak ile bağdaştırmak bazen yanlış olur çünkü o zaman sapıklarda seviyor denir.. ya da ayrılan kişi de seviyor denir.. kısaca aşık olan sevdiğini daima mutlu eder. ister dokunarak ister uzaktan
Görüşün için teşekkür ederim 😅
İkisi de oluyor bazen böyle öyle bir dokunmak istiyorsun ki hiç ayrılmak istemiyorsun bazen de o kadar tatlı geliyor ki ufacık bir dokunuş da böyle kırılacakmış gibi geliyor kocaman adam
Hımmm 😂Bak şimdi düştü jeton evet o olabilir yani 😂Kocaman adamdan her şey beklenir dikkatli olmalı 😂 Boğa gibi olmamalı 😂Ben o kadar düşünmedim öpmek sarılmak öpüşmek filan 😂
Dokunmadan sevebilirim fakat dokunarak sevmek daha güzel ve anlamlı, kokusunu içime çeke çeke dokunarak severim ve sevgimi iliklerine kadar hissettiririm.
Evet bence de dokunarak sevmek daha güzel 🤣 dokunmadan sevmek uzaktan sevmek kablosuz sevmek bu nedir ya 🤣 Arkadaşça sevgi hiç mantıklı gelmiyor 🤣Bende öyle isterim of of of 😅Sen ne diyorsun bir öperim ayak üstü hoş olur😅Kemiklerine kadar olsun benimki de 🤣
Cevap
16Cevap
Valla dokunmadan da sevebilirim, sabırlıyım ama bende sevdiğime temas bağımlılığı var illaki bir yerine dokunacağım, o yüzden de dokunmaladara doyamam.
Bende seve bilirim bir süre 😅 Kısa bir süre sabırlıyım da hayat kısa zaman su misali akıp gidiyor neyi bekleyelim yani 😅 Evliliğe de varım her türlü istediği o ise 😅 Temas bağımlılığı candır aşkı yüceltir arttırır 😅
Bende dokunmak isterim yeter ki temas halinde olalalim gerisinin önemi yok 😅hani yabancı gibi ayrı gayrı ne o öyle 😂
Tabi kii insan sevdiğine dokunur.
Kesinlikle, gönlünce olsun, iyi akşamlar dilerim 🫡
Teşekkürler, senin de iyi akşamlar
EyvAllah 🫡
Hem kıyamaz hem doyamaz.. öyle bir kısır döngü
Katılmıyorum yani ne demek kısır döngü 😅Hem saçma buluyorum dokunmak nasıl kıymak olur 😂İnsan mutlu olur yahu 😂
Kıyamamak mecazi anlamda :D
Mecazi himm 🤣 Hala anlamadım çok saçma geliyor yani 🤣Ama dikkat ederim yani incitmem kıymam canının yanmasını istemem izin vermem düşürmem mesela elimi tutsun yeter en kötü ben düşer yastık olurum aşkıma o da üstüme düşer canı yanmaz
Ben de kıyamam ama öperim yani sarılırım 🤣
Seven insan, hem dokunmaktan keyif alır hem de dokunmaya kıyamaz. Dokunmak, sevginin bir ifadesidir ve fiziksel temas insanlar arasındaki bağı güçlendirir. Ancak, dokunmak kişisel bir tercih meselesidir ve herkes farklıdır.
Dokunmaya kıyamaz harici hepsine katılıyorum kendi adıma 😅 emeğine sağlık çok güzel yazmışsın..
Gönlünüzce olsun 😅
Teşekkür ederim
Rica eder ve İyi akşamlar dilerim 🫡
Kıymak değil aslında bu.
Sevdiğimin tenine dokunmak , elini tutmak, boynundan öpmek hoşuma gider.
Mutlu olurum.
Tenini hissetmek kadar güzel bir şey olabilir mi?
Abi günaydın 😅
Kesinlikle kıymak değil kıymak da çok saçma bir şey yani nasıl kıymak olur anlamak mümkün değil 😅
Bende bende bende her türlü hoşuma gider mutlu olurum😅
Bence olamaz abi 😅 Benimki biraz fazla aşkım dünyam olur en değerlim olur en güzelim olur 😅Daha güzel bir şey düşünemiyorum 😅
Daha güzeli daha çok olabilir daha çoğu 😅
Gönlünce olsun abi😅
Vala ben dokunurum ona dokunmayacaksam komşuya mı dokunalım ksksjsjs
Ya ne güzel düşünüyorsun çok mantıklı bence de her türlü 😂Bende bende 😂Dimi ya çok saçma yani dokunmak ile kıymak mı olur 😂Uladağa gidip kayalım😂ne kıyması kaymak varken 😂😂😂
Dugysaliga gerek yok😂
Duygusallık da var ama öpme sarılma öpüşme ben duygusal bir insanım duygusal dokunurum çok romantik 🤣
Opmeyelim de taşa mi dönelim ksjsjs öyle değildi o
Taş üstünde baş üstünde her türlü öperim 🤣Dönerim döndürür uçururum 🤣😅😂 Türk filmlerindeki gibi olsun atlasin kollarıma çevireyim etrafımda 😂 çokça
Gözümde canlanmadi bile😂
O neden ki niye yani 😂
Niye fotoğrafın altında benim ismim yazıyo 😂
Seviyorum Ahu ismini 😅Genelde Ahu erkeği de Altan yapıyorum 😂
Görüşün nedir peki😂
Hımm 😅severim şekeri bıraktım da 😅 Gönlünce olsun 😅Mutlu serin günler dilerim 🫡
Ricalarımı iletiyorum 😅Ekstradan rica ediyorum 😅Diğer sorularıma da beklerim, Hoşçakal 😅
EyvAllah 😅🫡👐
Dokunmaya kıyamaz öteki türlü halimiz Brezilya dizisine dönerdi ulkecek
Katılmıyorum hiç alakası yok. Çok saçma dokunmanın kıymak olması neden kıymak oluyor bir imza atınca ne oluyor peki 😅
Doyamaz bence ya doymamali da zaten. Kıyamaz anlayışı çağ dışı ve gerçekçi değil.
Evet evet bence de her türlü 😅 Kesinlikle katılıyorum ve çok da saçma yani mantıksız 😅 Gönlünce olsun ScorpionGirl 😅
Dokunmadan seviyorsa pahabiçilmez sabreder ama dokunmakta ister:)
Diyorsun Hımm 😅Peki ne kadar bekleyeceğiz mesela 😅Evet ister isterim istenilmesini isterim, hayat kısa zaman su misali akıp gidiyor 😅
Allah, akıl vermiş el ayak vermiş elinden tut nikah dairesine götür diye😅
Nasip kısmet şans kişinin kendisidir.
Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve izdırari kader izdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur ihtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır cüzi irade de denir
Evlilik sevgili ihtiyari kader cüzi iradedir. Yorumlamam bu kadar 😅
Çok güzel oldu 🤣
https://m.youtube.com/watch?v=v5LfPucCIwo
Haklısın bazen olmaz o zaman çabaya bağlı ve kimin için çabaladığımıza oluruna bakmalı oluruna bırakmamalı
Hadi hayırlısı gönlünce olsun Jerry 😅Mutlu günler dilerim 🫡 Hoşçakal
Doyamaz , neden dokunmayayım ki elektrik mi çarpacak 😂
En çok ben dokunurum en çok 😂
Katılıyorum abi kesinlikle bence de yani her türlü 😂Bende en çok dokunan olurum😅
Çok saçma buluyorum dokunmaz dokunamaz filan 😂Boş boş şey etmişler 😂
Gönlünce olsun abi😅
Sonra ağlıyorlar ortalıkta ‘ biz elini tutmaya kıymadık millet ağzına ‘ neyse 😂
Eyvallah kardeşim seninde
Abi ya bu başıma geldi 😂of ulan of 😂Şimdi aklıma geldi 😂 Dokunmadım diye gitmişti ikinci kız arkadaşım 😂Allah bildiği gibi yapsın 😂Zaten ilki ile de bir kez buluşmuştum tanışırken😂
EyvAllah abim, iyi akşamlar dilerim 🫡
Şartlara göre dokunmaya doyamazda , kiyamazda
Mesela örneğin hangi şartta kıyamaz 😅 Dokunmak nasıl kıymak olabilir ki😅
Evli değilse kıyamaz uzaktan sever
. artık ister sevsin ister sevmesin yaeneee
Hımm 😅Hiç katılmıyorum hiç alakası yok o zaman sevgili olmanın da anlamı yok yani 😅 Birlikte isek uzaktan sevmek mantıksız 😅 hayat kısa zaman su misali akıp gidiyor 😅Ben kıyarım ama bu kıymak değildir dokunmak isterim daha doğrusu 😅
Sevgili olmak sadece dokunmak mi bu da çok saçma bana göre
Yazdıklarımdan bu çıkmıyor maalesef yani nasıl baktığına bağlı. Nereden baktığına. Arkadaşca takılacaksak arkadaş kalalım sevgili olmayalım sevgiliysek de gereğini yapalım. Öpüşmek isterim öpmek isterim sarılmak isterim bunlar en doğal hakkım 😅Evlenmek de isterim bekleneni isterse saygı duyar beklerim ama oyalamasini istemem sevmem 😅
Hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur bozmak isteyenler olur tadı kaçar
Evlilikten kaçtığım yokta kimseye verecek ömrümden ömür de yok 😅
Kartlarım açık yıllarca sevgili olupta beklemek saçma en azından bana göre benim aşkıma göre
Karaktere göre değişir ama daha çok dokunmak hisetmek ister sevdigini
Katılıyorum, karaktere göre değişir 😅
Kim ister sen mi 😅Ben isterim mesela 😅
Bende isterim zater temaz bağımlısıyım sjsjs
Ne güzel 😅 Bende öyle olduğumu farkettim 😅 Gönlünce olsun 😅İyi akşamlar dilerim
Kişiye göre ve ilişkinin aşamasına göre değişir. Başlangıçta kıyamaz sonra sabahlar olmasın
Tabi ki kişiye göre değişir size göre olanı 😅Himm güzelmiş katılıyorum diyecektim de vazgeçtim 🤣
Başlangıçta da kıyılır hem bu kıymak değildir yani kıymak nereden çıktı ki 🤣
Ne demiş Neşet Baba; Tatlı Dile Güler Yüze Doyulur mu Doyulur mu?
Sevdiğine Doyamaz insan ❤️❤️❤️ @The_Muallime
Doyulmaz doyamam doymayangillerden olmalı 😅
Mutluluklar dilerim size gönlünüzce olsun 😅 İyi akşamlar
Sevgilim benim ❤️❤️❤️
Gül tanemm ❤️❤️❤️
Teşekkür ederiz 😊
Rica ederim ne demek bende teşekkür ederim 😊
Şahsen ben doyamam kim sevdiğine dokunmak hissetmek istemez ki
Bilmem var öyle öküzler 😅
Bende doyamam 😅
Gönlünüzce olsun 😅
Kıyamaz ve seven sevdiginj asla bırakmak istemez hep yanında olmak ister
Evet hep yanında olmak isterde ya sevilen hak etmiyorsa yanında olmayı peki ya o zaman? Dokunmak kıymak mıdır😅
Gerçek aşk bence dokunmaya kıyamamaktır tabi başlarda öyle sonralarda nişan evlilik gibi zamanlarda doyamamaya dönüşür çünkü başlarda kıyamadığı için içinde kalmistir
Aşkın gerçeği sahtesi yoktur ama herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür, olabilir. Aşk hep gerçek kişiler ve kişilerin aşkı sahte aşkın suçu yok..
Benim içimde kalmasa da doyamam 😅
Hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur bozmak isteyenler olur tadı kaçar 😅
Uzatmayacaksa ertelemeyecekse bekleriz acelemiz yok 😅
Gönlünüzce olsun 😅
EyvAllah
Dokunmaya doyamam, ben sevdiğimle temastan çok hoşlanırım
Bende bende bende 😅
Her türlü 😅
Gönlünüzce olsun 😅
dokunmam gerek. tabii ki dokunmadan seviyoruz birbirimizi ama (aramızda 2 saatlik bir mesafe var) dokunmak daha güzel. sadece karşılıklı olan sevgide dokunun ama. tek taraflı bir istek kimseyi mutlu etmez.
2 saatlik mesafe devede kulak 😅
Ben bin km öteye gittim defalarca her daim hazırdım 😅
Tek taraflı kesinlikle katılıyorum etmez 😅
Mutluluklar dilerim size gönlünüzce olsun 😅
çok sağolun
EyvAllah, sende sağol ve sağ ol 🫡
Dokunmadan da sevilir ama tadı tuzu kalmaz dokunmak varken 😄 uzaktaysa dokunmadan severim imkan varsa dokunmadan sevemem
Çok güzel düşünüyorsun 😅 Kesinlikle katılıyorum her türlü 😅
Bende bende 😅
Gönlünce olsun 😅
dokunmadan da sevebilir insan ama bazen özlüyor sarılmak istiyor
İmkan var ise dokunmak lazım 😅mesafe ise o başka ama ben yanyanayken de özlerim 😅
Gönlünüzce olsun 🫡
İkisi de olabilir ama dokunmaya kıyamaz lafta bence
Kesinlikle katılıyorum bence de lafta 😅
Gönlünüzce olsun 😅
Doyamaz ama sert davranabilir bazı zamanlar
İnsan olmak lazım insan gibi davranmak ne serti 😂
Doyamaz ❤️ @cilgin-haritaci
Bence de gönlünüzce olsun mutluluklar dilerim 😅
Teşekkür ederiz ☺️😇
Rica ederim, bende teşekkür eder iyi akşamlar dilerim 🫡
Vura vura kıra Kıra 🤣🤣
O nedir öyle az kibar ol 🤣
🤣🤣🤣🤣
Evlenene kadar kıyamaz evlendikten sonra doyamaz.
Katılmıyorum Komutanım 😊
Madem öyle sevgili de olmayalım arkadaşca tanıma tanışma olsun hemen evlenelim 😅
İmza ile dokunma olmaz yani 😅
Ben sevgili olmayın demedim. Sadece evlenene kadar bekleyin dedim. Nefsine hâkim olabilen, helâl ile haramı ayırt edebilecek ahlâka ve akla sahip bireyler için çok zor bir şey değil.
Biliyorum bende düşüncemi ekledim sadece. Evlenene kadar beklenir tabi ki de niceleri var yıllarca evlenmiyor o zaman ne yapacağız? Ayranım dökülmesin yoğurdum ekşimesin filan?
Helali haramı biliyorum çok şükür hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur bozmak isteyenler olur tadı kaçar af edersin harama sokar. Ben 6 ayı ideal görüyorum haramdan uzak helale yakın olmalı 😅
Zor değil tabi ki katılıyorum da yıllar zor ve saçma olur yıllarca olan birliktelikler 😊
Onu diyen yalan demiş dokunmaz falan
Katılıyorum kesinlikle 😅 Canları cehenneme 😅
Gönlünüzce olsun 😅
İkisi de kesinlikle..
Hımm 😅Hangi aşamada da kıyamaz peki 😅
Hangi aşama derken nasıl yani 😅😅
Yani niye kıyamaz ne demek kıyamaz dokunmak kıymak mıdır 😂
Doymaması gerekir. dokunmamak ne demek oluyor.
Bence de çok güzel düşünüyorsun 😅
Çok saçma yani kime dokunacağım öpeceğim sarılacağım😂
Berbat bir şey 😅
Gönlünce olsun Maşa 😅
Kıyamaz da doyamaz da
Neden kıyamaz peki dokunmak nasıl kıymak olur ki😅
İkisi de ❤️
Katılmıyorum 😅
Dokunmak nasıl kıymak olur ki 😅
O zaman herkes kıyıyor 😅
Ben de doyamazdim sevdiğime
En güzeli bence de 😅 Gönlünce olsun Bahar
Bende bende sende sağol ve sağ ol 🫡😅
doyamaz konu kapanmıştır
Bence de 😅
Görüşün için teşekkürler😅
evlenene kadar kıyamasın evlendikten sonra doyamasın
Oh ne âlâ 😅
Gönlünüzce olsun 😅
evet yaa olsun lütfen
Amin inşaAllah 😊İyi akşamlar dilerim
size de 🤗
EyvAllah 🫡
Önce kıyamaz sonra doyamaz olur
Katılmıyorum 😅
Hiç alakası yok 😅
Önce kıymak ise sonra da kıymak olur 😅
Bir imza ile olmaz
Yani ben nişanlimda oyle gördüm bilemiyorum başkasını
EyvAllah, bu da güzel, Mutluluklar dilerim Gönlünüzce olsun 🫡
Teşekkür ederiz 🙏
Rica ederim 😊
İkisinin anlamı farklı amaçla kullanılıyor
Nasıl yani 😅Biraz daha açar mısınız
Dokunmaya kıyamaz derken; zarar gelmesini istemez. Ona bir şey olmasını, küçük bir şey olsa bile istemez anlamında. Dokunma meselesi duygusal bağ olarak sevişmek olur, yüzüne tutmak olur vs.
Katılıyorum bende istemem zarar gelmesini incinmesini üzülmesini canının yanmasını asla
Küçücük de olsa canı yansa diken batsa parmağını kesse canım yanar
Evet bende sevişmek anlamında söylemek sormak istedim sorumu 😅
Çok güzel izah etmişsin emeğine sağlık😅
Peki sen hangisisin hangi tarafta? 😅 Benim sorduğum gibi
Her iksi
Hımm, peki gönlünüzce olsun 🫡Mutlu ve derin günler dilerim 😅
Teşekkür ederim
EyvAllah
Mına bile koyarım, dokunmamak ne.
Doyamaz bence
Bence de 😅
Gönlünüzce olsun 😅
Doyamaz
Bence de 😅
Gönlünüzce olsun
Doyamaz
Bence de 😅
Gönlünüzce olsun
Doyabilir
Tabi ki olabilir kişilere bağlı olarak değişir farklılık gösterir 😅
Ben doymam 😅
Gönlünüzce olsun 😅
şahsen doyamam. asla.
Bence de 😅
Ne güzel, gönlünüzce olsun 😅
Elbette seviyorsam ciddiysek herturlu dokunurum
Bende bende 😅
Gönlünüzce olsun 😅
Nasıl yani 😅Siz kimsiniz
Ben sizi pek görmedim de ondan sordum 😅
Ne zaman karşınıza çıktım ki?
Evet neyse bence de 😅 Çünkü sizinle ilgili hiçbir bildirimim yok. Saat verin de ekran atayım bildirim ekranını, öyle olmuş mu olmamış mı...
Sevindim, mutlu günler dilerim. 🫡
İkisi de
Niye ikisi? Neden 😅
Bence doyamaz..
Bence de her türlü 😅
Gönlünce olsun iyi akşamlar dilerim 🫡
Dokunmaya kıyamaz
Ne alaka neden niye 😅
Ikside
Neden ikisi? Dokunmak nasıl kıymak olur 😅
Doyamaz tabi
Kesinlikle, gönlünce olsun 😅