Soruma Hoş Geldiniz,
Hayal edelim, düşünelim, örneğin işinde gücünde ekmek parasının peşinde sizi bekliyor ya da arıyor olabilir.. 😅

Ne düşünüyorsunuz?
Soruma Hoş Geldiniz,
Hayal edelim, düşünelim, örneğin işinde gücünde ekmek parasının peşinde sizi bekliyor ya da arıyor olabilir.. 😅

Ne düşünüyorsunuz?
Hayatımın aşkı, düşlediğim gibi muhtemelen başka bir boyutta, belki de bir uzay gemisinde maceralara atılıyor. Eğer yeryüzünde ise, muhtemelen dünyayı kurtarmak için gizli bir süper kahramanlık kimliğine bürünmüş ya da bilge bir kaşif olarak dünyayı dolaşıyor olmalı. Ama tabii ki bu sadece bir hayal, çünkü şu an gerçekten nerede ve ne yapıyor olduğunu bilmiyorum! 😄
Çok güzel bir hayal 😅 Gülümsetti keşke öyle olsa 😅 Benim ki de gökten düşsün o zaman gökten düşmüş melek gibi tam kollarıma 😂of of of 😂bende onu kurtarsam 😂
Gönlünce olsun 😅
Melek gibi düşse kanatlarını kullanır sanırsam 😄
Yani ne gerek vardı şimdi bozmaya onu düşünemedim ben desem de inanma 😂Gök derken gökdelen demek istedim ben melek derken de kanatsız melek insan yani hıh 😂
Mesela denizde boğulurken kurtarsam filan aşık olda o da olur yani hayatını kurtardım sonuçta 😂Ya da tam araba çarparken atlasam üstüne ikimizde yoldan çimlere firlasak ya da yolda yürürken tam düşerse tutsam iyi misiniz hamfendi 😂desem aşık olsa sjsjs
Çok film izledin sanki 😅 ama olur mu olur tabi
Hihi dizi film bayılırım özellikle Kore aşk romantik aksiyon ama içinde mutlaka aşk olmalı 🤣Olabilir yani niye olmasın 🤣Olsun işte gönlümüzce olsun 😅İyi akşamlar dilerim 🫡
Belli belli iyi akşamlar 😄
EyvAllah 🫡Diğer sorularıma da beklerim 😅Buyrun gelin 🤣
Bence çalışıyordur şu an harıl harıl. Mesaisi bitmiştir, bittiği halde mesai parası almadan ek işler yapıyordur. Çok yoğundur bu aralar. O yüzden aşka hazır değildir yani, başka açıklaması olamaz. 🤣
Mantıklı da çok çalışıyor saat geç oldu yani bu kadar da çalışmasın 🤣Allah Allah 🤣Ek iş mesai birkaç sene evvel bende böyle çalışırdım gece gündüz çok zor 😅Çok güzel düşünüyorsun evet olabilir 😅Ben hep kendimi toparlayım öyle adım atarım diyordum 🤣
Gönlünce olsun tez vakitte 😅
Bilmem nerde ne yapıyor ama rahat dursa iyi olur kendisi. Çok sağa sola bakmasın, uslu uslu dursun. Zamanı gelince sorunsuz bir şekilde adrese teslim bekliyorum ☺️☺️
Hımm, hehehe çok hoş olmuş yine her zamanki gibi, öyledir öyle olur inşaAllah 😅Bende rahat durmasını isterdim konum atsın ben gider alırım adrese teslime gerek yok ayağına kadar giderim erkeğim sonuçta😅
Tabiki de sen ayağına gideceksin ayıp olur kıza😅😅
Kesinlikle, ben varım her türlü, gönlünce olsun 😅 İyi akşamlar dilerim 😅
Senin de gönlünce olsun. İyi akşamlar 😁
Amin inşaAllah, eyvAllah 😅🫡
Benim hayatımın aşkı yok şu an için belki de daha doğmadı ya da çoktan doğup öldü ya da hiç var olmayacak belki de başka evrende bilmiyorum bilinmez :D :D çok yardımcı olurum kendime
Görüşün için teşekkür ederim 😅
Cevap
11Cevap
Şu an evde uyuyor. Ben uzun uzun yıllar sonra otobüs yolculuğu yapıyorum tatile gidiyorum. Kardeşimle gideceğimiz tatile tek gidiyorum.
Bu profili yeni gördüm bu da çok güzel gözler ateş ediyor 😅 ağız burun maşaAllah 😅
Ne güzel Rabbim sağlık sıhhat huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsın üzerinize 😅
Allah Allah 😅 Yakışır hiç tatil yapmadım yahu 😅daha İstanbul'u gezmedim 🤣
Tek mi tek başına hiçbir şeyi sevmem ben yalnız canım çok pis sıkılıyor 😅
Teşekkür ederim 🤣🤣 arkadaşımın yanına gidiyorum acayip kafa ve eglenceliler bir hafta onlarla takılıp memlekete geçeceğim ve yeğenlerim gelecek mükemmel bir tatil olacak
Tabii devamı var 🤣🤣🤣
Ricalarımı iletiyorum 😅 Arkadaş varsa iyi 😅Her türlü 😅Hadi hayırlısı bakalım, güle güle git ve güle güle dön evine sağ salim ve dikkat et kendine 😊 inşaAllah inşaAllah 😅 Darısı benim de başıma 🤣Ah ah 🤣 Gönlünce olsun hepsi 😅
Amin inşallah darısı seninde başına, iyi temenniler için teşekkürler 😀
Ricalarımı iletiyorum ne demek amin inşaAllah 😅İyi akşamlar dilerim hoşçakal 🫡🫡
Vallahi onu bir tek Allah biliyor umarım iyidir ölmez filan djdjjd
Çok doğru söyledin bak 😅 Kesinlikle katılıyorum muhakkak 😅
Aman Allah korusun sağ salim kapına kadar teslim etsin 😂 Gönlünce olsun 😅
Kimler üzüyorsa artık ben seni toparlarım hayatımın aşkısı 😅
Of of of 😅 Müthiş bende bende her türlü valla 😂 Köpeği olurum aşkımın 😂 Köpek gibi severim hani derler ya köpek gibi sevdim ulan 😂onun gibi 😅
Gönlünce olsun 😅
Bilmukabele 😃
EyvAllah 😅
Kesin kadınların peşindedir ne olacak başka
Belki de senin peşinde 😂 Senden haberdar kim bilir 😅
Tabi onca kadının içinde bende bir seçenek olarak var olabilirim mümkün
Tövbe tövbe yahu 😅 Karanlıkta ışık olursun her türlü 😅 Onca kadın arasında da olsan fark edilirsin fark etmeyen de kördür miyoptur astigmattır hipermottur 😅
Teşekkür ederim ama ben şu an erkekleri gömmek istiyorum bu durumu bozmaz misin 😂
Rica ederim ne demek tabi ki hep birlikte 😂Bu erkeklerden her şey beklenir zaten 😂 Kendimden biliyorum 😂Aklı fikri karı kız düşürmek oooo neler neler skor peşindeler lanet olası püslükler 😂
Yav yakında evleneceksin kendimden biliyorum diyip yakma kendini 😂 sen asla asla öyle bir erkek değilsin yeterince tanıyorum seni 😌
Hani gömecektik yahu ondan şey ettim gaza geldim sırf seni desteklemek için 😂 Teşekkür ederim senin güzelliğin sende aynı şekilde her türlü 😅
Kendini katınca kıyamadım arkadaşıma 😄
Teşekkür ederim 😂 sevindim 😅Kıyma bana 😅 Gönlünce olsun 🫡Mutlu akşamlar dilerim 🫡
Keyifli akşamlar ☕
EyvAllah 😅👮☕
Kim bilir?
Belki başka biri tarafından bitap düşürülmüş bile olabilir.
ya da kendini eve kapatmış yaşadıkları nedeniyle mutluluğa kavuşamayacagini düşünüyor.
Allah bilir abi..
inşaAllah öyle değildir. Daha güzel şeyler oluyordur. Gönlünce olsun abi iyi akşamlar dilerim 🫡
Dedim ya kim bilir.
Fakat 6. Hissim beni hiç yanıltmadı.
Bu yaşıma kadar.
Abdala Malûm olmaktan çok sıkıldım.
Önyargı ile yaşamaktan hoşnut olan insan topluluğunun içinde ayakta kalmaya çalışan bir avuç insan olmaya çalışıyorum.
Haklısın abi umarım yanıyorsundur. Kim olsa sıkılır heyecanı kalmaz. Rabbim yar ve yardımcın olsun abi hadi hayırlısı..
Ön yargı art niyet ve varsayım kötüdür yapmamak lazım 😊
Gerçek bu yapacak bir şey yok.
Alışmakta başka bir şey gelmiyor elden.
Hz Ali'nin bir sözü var.
Çok güzel söylemiş.
İnsanların içinde, insanlardan bir insan ol! Çıkıntılık yapma... Herkes gibi görün ama kendin ol!"
Benim sorunum galiba herkes gibi olamıyorum.
Hani derler ya şahsına münhasır diye.
maalesef öyleyim.
Kusura bakmayın kafanızı şişirdim.
Kalın sağlıcakla.
Hayırlısı abi, imkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır. Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir..
Abi herkes herkese benzese de herkes herkes değildir. Herkes gibi olamazsın çünkü sen sadece sensin. Herkes gibi olmak iyi değildir
Öyle ol zaten abi
Estağfurullah canın sağolsun ama sabah iş var şimdi uyuyacağım kal sağlıcakla hoşça abim😊
Haklısın.
Zoru kolay, kolayı zor.
Çabalamak birşeyleri kendi çapında yapmaya çalışmak.
İyi mesailer hayırlı geceler
Günaydın abi teşekkür ederim 😊 Kesinlikle abi🫡Bende mutlu günler dilerim 🫡
Nerde ne yapıyorsa yapmaya devam etsin uzunca bir süre de gelmesin. Hee birde saçma sapan şeyler yapıyor olmasın lütfen yaaa
Allah Allah 😅Niye uzunca bir süre gelmesin 😅 Birlikte büyümek birlikte başarmak daha iyi değil midir😅Amin amin inşaAllah 😅
İstemiyorum, tek başıma büyümeyi tercih ediyorum. Çokça Amin 🙏🏻
Siz bilirsiniz peki, gönlünüzce olsun hıh 😅Mutlu günler dilerim
Teşekkür ediyorum
Ricalarımı iletiyorum 😅
Evde ya da çalışıyordur umarım kimseyle konuşmaz
Hımm güzelmiş 😅
Amin inşaAllah öyledir 😅
İnşallah hiçbir erkekle muhatap olmadan sakin sakin benimle karşılaşacağı günü bekliyordur 😅
Amin inşaAllah öyle olur, gönlünce olsun iyi akşamlar dilerim 🫡
Amin inşaAllah 😊 EyvAllah 🫡
Bilemiyorum sonuçta kahin müneccim değilim öyle birisi olduğuna da inanmıyorum pek :d
Bende bilmiyorum zaten nereden bileceğiz sallıyoruz işte 😂Salla bir şeyler at gitsin 😅 Yapıştır 😅O niyeymiş neden inanmıyorsun ki😅
Çünkü ben pot kırmayı laf dalaşını bilirim ama iltifat nedir ponçiklik sevimlilik nedir bilmem yok yani 🙄
Hayal gücüne de pek gerek yok bence başka arayışlar içinde birisidir olsa olsa 👍🏼
Hımm, odunsun yani romantik duygusal olmayangillerden 😅Laf dalaşına bayılırım severim tartışma münazara müzakere filan ama iltifat hadi iltifatlar yalandır samimiyetsizde sevimlilik şart yani 😅Kedi gibi olmalı minnoş minnak 😂Ben de pot kırarım 😂
Olabilir ama olmaya da bilir hayırlısı gönlünce olsun 😅
Kendi iç dünyamda romantik birisiyim diyebilirim duygusalım çabuk kırılırım ilgi beklerim kıskanç birisiyim de ve kendi benliğime düşkünüm karşımdakine öfkelenince her şeyi söyleyebilirim net bir şekide kendimi haklı çıkartırım inatcıyım ve manaton mıy mıy iişkiler benlik değil adrenalin farklılıklar olmalı kimi zamanda çok utangac ice kapanık fazla saf canım yaşadıklarından ders çïkartamayan dengesizim yani 🤔
Hımm, kendi iç dünyanda yani bu da güzel aslında herkesin görmemesi hak edenlerin ya da edenin görmesi göstermen. Bende duygusalım biraz çocuksu küçücük şeyler mutlu ettiği gibi küçücük şeyler beni kırabilir. İlgi şart zaten seven seviyorum diyen ilgili olmalı her türlü ilgilenmeli her şeyiyle. Hımm bencillik diyebilir miyiz? Benliğine düşkün oluşuna? Öfke ile sinir anında ağızdan nice şey çıkar tolere edilebilir normaldir bende sinirlenince kötü olabilirim. 😅
Allah Allah bana karşı haklı çıkanı hiç görmedim 😂az önce de iş yerinden arkadaşım ile tartışıyordum 😂ufak bir tartışma geçti ben çevremdekilere haklı olma dersi bile veriyordum. 😂 Haklı olmaktan çok hakkını savunmak korumak önemlidir 😅 koruyamazsan haksız olursun ki nicesi morali bozuluyordu abi haklıyız ama haksız çıkıyoruz diye😂
Ki haksızsam susmayı geri çekilmeyi tercih ederim ki ilişkide ise her türlü geri çekilirim. İki kişiden biri geri çekilmeli susmalı seven ya da sevilen öfke kötüdür. Öfkeli olan ayakta ise otursun oturuyor ise uzansın. En iyi pehlivan öfkesini yenendir hadisi şerif..
Monotonluğu kim sever ki? Ama monotonluktan kaçış yoktur. Her ilişki monotonluğa mahkûmdur, çözüm yoktur..
Ben severim mesela monotonluğu normal bulurum, seven sevdiğinden sıkılmaz sıkılmamalı benim sevgimce tabi elimden geleni de yaparım, deli dolu çocuksu çılgın her ne olursa gezmek tozmak aktiviteler turlar kamplar 😅çok güzel tırmanırım dağa ağaca her yere 😅 adrenalin iyi ama onu da yapa yapa aynı olacak öyle değil mi?
Hehehe 🤣 bende öyleyim hiç ders çıkarmadım ya da almadım alamadım akıllanmadım😅
Hayırlısı bakalım geciktim çünkü ufak bir tartışma vardı ve çalışıyorum 🫡
Ben sadık birisiyim çabukta bağlanırım biraz ilgi görünce iltifat edilince fedakarlık yaparım hemen herkesi karşıma alabilirim gözüm gerçekleri görmez belki de süründürsem karşımdakini zorlasam ağırdan alıp kullansam daha çok sevilirdim ama benlik değil romantik olamayışımın nedeni utanmam gerilmem cesaretsiz olmak da olabilir birde karşımdaki beni anlasın diye yalan olmasın aramızda diye her şeyi anlatįrım ve bundan bir güzel faydalanırlar 🙄😅 manatonluğa da dayanabilirim ya da değiştirmek için çabalarım ama karşımdakiler aldatıp bırakır çabalamaz genelde yeni heyecanları tercih ederler bahaneleri olur bu yüzden ilişki istemiyorum en önemli olanı sevgi saygı güven tutku adrenalin heyecan heves alışınca eskisi gibi hissettirmez doğru zaten ama karşımdakiler hep benden sıkılıyor genelde belki de ruh halimi sorunlarımı ilişkilerime çok yansıttįğım takıntılı olduğum için belki de yanlış kişilere fazla önem ve değer gösteriyorum ya da sinirlendiğimde çok ağır konuşmam en son söyleyeceğimi en baştan söylemem kontrolsüzce bu arada sorun değil ilgilendiğin uzun uzun yazdığın için çok teşekkürler hayatın olmazsa olmazı tartışmak 😅
Zaten aksi düşünülemezdi duygusal biri de sadık olsun yani sit olsun. Tıpkı ben bende çabuk bağlanırım her türlü çekerim 5g yanımda halt etmiş hava da kara da denizde ve her yerde 😅Bende alırım kralına değil alayına kafa tutardım tek başıma dimdik her türlü 😅Ya bu şekilde pek sevmiyorlar, üzüyorlar genelde elinden geleni yapınca bende anlamadım gitti yani iyilerin yüzü gülmüyor kullanılıyor sömürüyorlar hep kötüler mutlu çoğunlukla. Hımm ama duygusal biri her türlü romantik de olur ama bunu gizlemem de güzel kendini korumuş olursun azar azar yavaş yavaş verirsin gösterirsin. Haya imandandır utanmak güzeldir utangaç olmak 😅her şeyi anlatmamak lazım biraz gizem iyidir merak etsin her şeyi anlatınca sonra konuşcak bir şey kalmıyor hem merak gidince hoş olmuyor merak iyidir merakta bırak 🤣
Dayanılır sevilir sevilen ile her şey güzel olur, olmalı benimki olur bana göre olur ben öyle severim. Tabi ki Elimizden geleni yapalım olduğu kadar oluru ne ise yapalım yapmaktan geri durmayalım 😅 Gerisi canımızın sağlığı
Aman aman canları cehenneme lanet olası peslikler bilirim var öyleleri hatta çoğunluk öyle. Sıkıldım bunaldım usandım falan filan gitmek isteyene bahane çok kalmak isteyene sebep çoktur..
Sevginin gücü sınırsızdır ama sevmesini bilene hakkını verene, aşkın sevginin ne olduğunu bilen yanında kalır her daim her halükarda her şekilde boşverelim gidenleri
Günümüz ilişkilerinde pek sevgi görmüyorum hatta çevremde nerede ise hiç seveni görmedim tek tük birkaç kişiyi görüyorum mutlu oluyorum tek tük geneli menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor..
Mesele sevmek sevgili değil hemen hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok ilişkiyi bende sevmiyorum hiç sevmedim de küçüklüğümden beri irilte oluyorum
En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı tabi bence
Ruh halini sorunlarını yansıtman gayet doğal ve normal ben şahsen mutlu olurum sevdiğim anlattığında sorunları ve çözerim çözeriz her türlü imkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır ve kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir yapabiliriz yapmalıyız da ben yaparım 😅
Mesela ne gibi takıntıların var takıntıların bazıları iyidir 😅
Yanlış kişi işte tüm mesele burada tüm sorun burada teşekkür ederim anlayışın için 😊Sinir anında ana avrat sövsr sevdiğim sorun olmaz çünkü sinirli iken olur 😅kötü şey çıkar bunun farkında olmalı insan ve ne demek seviyorum soruda konuşmayı tartışmayı yorumlaşmayı😅iyi geliyor bana 😅
Benim dertlerim çözümsüz ve çevremi yoruyorum mutsuzluk katıyorum manevi maddi aile baskısı vs tutsak gibi hayat aşk hayatım olmuyor psikolojik sorunlar falan toksic bir hal alıyor yani en uzun ilişkim 2 bucuk ay sürdü 😂 herkes yalancı olmuş zaten bütün ruh hastası narsistler beni buluyor 🤣 normali bana çatmıyor çocukluktan şans yok artık sevileceğime inancım kalmadı önce hayatımı düzene koyup sonra hayatıma birisini alacağım zaten şu an bir sosyal hayatım bile yok yaşadığım şehir cok yoz bir şehir sanaldan hoşlandığïm birisi var onun da kişilili pek bana göre değil zaten hic o topa girmiyorum olamayacağını bildiğim için buluşamam bile ve uzaktan ilişkide devam etmez kendini kandırmak oluyor elin yabancısį bile sevdiğin kişiye daha yakın bu zor bir durum
Takıntıma gelince takıntılı bir kıskancım mesela kafamda olmadık şeyler kurup kendimi buna inandırįyorum bazen paranoyak türden buda eski ilişkimden bir yara eski ilişkilerimdeki kişilere hissim kalmasa bile verdikleri zararların izleri kırgınlıklarım kalıyor ruhumda hemen hassaslaşıp yıkılabiliyorum
Çözümsüz görüyor olabilirsin. Mesela bir şey vardır ve biz elimizden geleni yapıyoruz, gerisini Allah'a bırakmalı bir şey olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve kendimizi üzmenin zerre kadar anlamı yoktur. Oluruna bakmalı örnek misal olsa ona göre konuşurdum. Genel çok geniş her şey olabilir yani...
Rabb'im yar ve yardımcın olsun her konuda, aile baskısı sanırım bir yere kadar olur bir yerden sonra olmaz ya da bunun çözümü var. Çocuk değilsin yetişkinsin istediğini yapabilirsin. Yolları olabilir düşünmek lazım. Tutsak gibi yaşamak zor bilirim aile baskısını ben 20 yaşıma kadar aradıklarında hemen eve giderdim eve 8 den sonra giremezdim erkek olduğum halde sen düşün 😅 arkadaşıma gidiyorum misafirliğe abim arıyordu nerdesin lan sen hemen eve gel koşarak gidiyordum 🤣🤣 arkadaşlarım gülüyordu ama bende gülüyordum komik yani 🤣abim biraz ters😅
Askerden sonra kimse karışmadı özgürüm tabi çalıştım hep sorumluk sahibi de oldum. Psikolojik sorunlar da çözülür danışmanın bile olabilirim. Okb takinti ankisiyete vs vb.
En uzun ilişkinin o kadar sürmesi daha iyi sanki 😅
Dur kim bilir neler çıkar neler oldu 😅 önemli olan ne ilk ne son sonsuzluk mutlu bir sonsuzluk İnşaAllah 😅
Çoğunluk yalancı geneli yalancı yapacak bir şey yok dikkatli olacaksın ince eleyip sık dokuyacaksın😅
Canları cehenneme hepsinin narsistlerin😅
Şans kişinin kendisidir 😅 yapabilirsin kendine inan 😅
Önce hayatını düzene sokman iyi olur da birlikte düzene sokacağınız biri de olabilir. Birlikten kuvvet doğar her türlü
Fuzuliye sormuşlar sevmek mi sevilmek mi sevmek demiş sevildiğinden emin olamazsın demiş ya 😅
İnanmak zor inandırmak kolay onu da beceremeyenler var 😅
Yer mekan ve zaman bahanedir önemli olan kişilerdir sanali reeli yok reelde de sanal fake çoktur
Olursa olur olabilir
Niye buluşmak yok hiç mi yok? Reele dönmeyen ilişki uzun süre olmaz yani sıkıntı olur buluşmak lazım he engeller olur engeller aşılınca buluşulur ben üç saat görüşmek için 1000 km yol gittim 12 saat sürdü 🤣
Ki ben bir saate de razıydım 😅
Mesafeler engel değildir aşka kişiler engel olur mesafeler bahaneleri 😅
Kıskançlık güzel aşırısı da güzel ben severim ama herkes sevmez her şeyin fazlası zarardır kararınca olmalı 😅
Kafanda olmadık şeyler kurma kurmamaya çalış şüphe edip etmemek kişinin elindedir istersen çok güvenilir kişiden bile şüphe edersin istemezsen etmezsin güvenmeyi seçebilirsin
İzler kalır kolay kolay geçmez ama geçiren de olabilir bende yıkılıyorum defalarca yıkıldım toparlanalım yeter ki hatta yıkmalarına izin vermeden sevelim 😅 azıcık ucundan hak ettiği kadar 😅
İnce eleyip sık dokuyunca kimse kalmıyor karakteri iyi olsa dış görünümü etkilemiyor dış görünümü etkilese karakteri kötü ikiside iyi birisini bulsam enerjin kimyan uymuyor ya da o kişinin ilişkisi oluyor mantık olarak bakınca olmuyor çok etkilendiğin biriside seni üzecek veya istemeyecek birisi öyle işte sevdiremiyorsun kendino olmayınca olmuyor beni sevmeyip zarar verenler başkasını sevince melek gibi oldular 😅 ve benim için kimsenin uğraşacağını sanmıyorum hayatıma aldığım kişiler hep bana umut verdi güven verdi benim duygularımı enerjimi emdiler parazit gibi sonrada yarıda bıraktılar o yüzden kimseden beklentiye girmekte istemiyorum zaman kaybı harcadığım enerjiye uğraşa zamana yarım kalmışlık hissi bu arada gerçekten çok olumlu çözüm odaklı konuşuyorsunuz terapi gibi geldi daha da yormak bıkıtmak istemiyorum full olumsuzum
Sevilen değer gören uğuruna çaba gösterilen kişileri gördükçe kendimi değersiz yetersiz hissediyorum boşuna yaşıyormuş hissi
Sevgisizlik ilgi görmemek tüketiyor bazen keşke duygusal olarak boşluğa düşmesem aşk ile ilgili her şeyden bıktım ama bir yandan da hayatımın merkezi oldu bu konular
Öncelikle profilini açsana sorularına geleyim 😅
Birkaç soru sormuşsun cevaplarını biliyorum site ile alakalı olan..
Hiç kimse şak diye uyum sağlamaz cuk oturmaz. Karşılıklı fedakarlık tolerans şarttır şart. Çok da ince eleme o zaman kötünün iyisi derler ya iyi olsun işte iyi olan hep iyi olur daha iyisi için çabalar içinde iyilik olsun merhamet olsun ama bunu gösteren cinsten olsun. Olur olur umudunu kaybetme, iyi düşün iyi şeyler olsun. İlişkisi olandan uzak durmak gerekir. Oluruna bak yahu olmayacak onlara bakma, gençsin, en güzel yaşlarındasın aslında, mutlu olman mutluluğa koşman lazım ama aile faktörü maalesef..
Var öyle bir şey üzerler üzerler öğrenirler başkalarını çok güzel severler🤣
Karamsar olma niye uğraşmasın çabalamasın ki kendini sev kendinle barışık ol 😅Aynada kendini öv birazcık kendinle gurur duy😅Benim yaptığım bile şu an uğraşmak çabalamaktır. Benim de hayatıma girenler çoğunluk ile öyle yaptı. Lanet olası pislikler. Ama hep umut ettim hâlâ umudum var çok olmasa da var en azından 😅🤣 Teşekkür ederim senin güzelliğin 😊Yorulmam bıkmam rahat ol😅
Valla bende üzülüyorum öyle kişileri görünce canım yanıyor canım çekiyor 🤣
Al benden de o kadar boşa yaşıyorum gibi aşk yoksa sevgi yoksa benim için hayatın hiçbir anlamı yok anlamsız 🤣😅
Tıpkı benim gibisin 😅 Benim de hayatımın merkezi anlamı aşk 😅
Mesela özgürlüğünü eline al mesleğini daha sağlam adımlar atarsın okuyorsan eğitimine devam et 🫡
İyi insan mı var herkes çıkar peşinde kötünün iyisi bile az her şey hayatım umutlarım sınav sonucuma bağlı zincirlerimi ancak öyle kırabilirim diğer dallar hep elimde kırıldı bu yıl gerci hep böyleydi de bu ülkede zaten paran yoksa gençliğini de yaşayamıyorsun en basit aktiviteyi bile yapamıyorsun yılların heba oluyor ve hakkettmediğim bir hayatı yaşamak sinir bozucu çareside yok sosyal çevrende olmuyor bir sürü yönden şansız doğmuşum kendi çapımda çabalamak zorundayım kendimi kurtarmalıyım tabii başarsam bile kimse tarafından kullanılmadan yoldan çıkmadan olmalı bunlar da belirsizlik korkutuyor yapamazsam diye de ya da istemediğim kişi olmaktan korkmuyor değilim ve fizik olarakta öz güvenim pek yok şu sırlar kiloda aldım her neyse 😅 bu arada profilimi herkese açamam takip isteği atarsan kabul ederim o kadar
İnsanlar tutarsız bir dedikleri bir dediklerine uymuyor ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol diye laf var kafa karışıklığı sadece en sevmediğim şey
O dengesizler birde sudan nedenlerla terk ediyor onların keyfi olsun yeter
Genel olarak haklısın ama var yok denecek kadar az da olsa var, vardır inanıyorum. Gördüklerim oluyor. İnşaAllah güzel sonuçlanır sınavın istediğinden de daha iyi sonuçlanır..
Hadi hayırlısı bakalım, ne kadar kaldı ne zaman açıklanacak?
maalesef öyle bir hâl aldı, ekonomimiz berbat her şey ateş pahası yaşamak bile zor nefes almak ay sonunu getirmek of of of ama üzülmüyorum artıkın. Oy verenler düşünsün kusura bakma yani. Kurunun yanında yaşta yandı 😅
Evet sinir bozucu bir beş sana daha böyle gider sonrası Allah kerim. Ya eskiden sürekli nargile kafeye giderdik ya da yemeye içmeye ama alkolsüz 😅 çocuklara sürekli abur cubur alırdım harçlık verirdim ama şimdi yapamıyorum 10 lira harçlık vermeye utanıyorum valla hiçbir şey alınmıyor en az 20 😅 maalesef o yüzden elinden geleni yapman lazım kendini zorlama her şeyin fazlası zarar kendini hirpalama olacağı varsa elinden geleni yaptığında olur
Çok güzel düşünüyorsun kimse tarafından kullanmadan. Ben kullanıldım çokça ama benim hatam ben izin verdim zorla değil hiçbir şey seni kullanmalarına izin verme..
Korkma istemediğin kişi olmazsın iyiden kötü olmaz yapamazsın neysen o😊
Kaç kilo oldun boy kaç 😅sorabilir miyim 😅
Haklısın tutarsız ama tutarlı olan da var tutarlı olana bak onları dikkate al gerisini sektör et😅
Bende sevmem 😅
Gidenlerin canı cehenneme ne demiştim hiç gitmeyecekmiş gibi sevmeyeceksin mesela her an gidebilirmiş gibi çünkü her an gidebilirler ve gidiyorlar canları cehenneme 😅
1 gün sonra açıklanacak gerginim kendimi düşüneceğim yerde saçma konulara daldım boyum ve kilomu belirtmek istemiyorum nedense bu arada yanlış anlama da çapkın birisine benziyorsun bu arada her şey için teşekkürler dinlediğin ve anladığın için
Çok az kalmış hadi hayırlısı bakalım. Kendini düşün tabi ki nasıl istersen canın sağolsun. Yo yanlış anlamam, çapkın olmadığımı biliyorum. Beni tanıyanlar da biliyor. Neye dayanarak çapkın oldum?
Ricalarımı iletiyorum bende teşekkür eder, iyi akşamlar dilerim 😅
Yorumlarından öyle bir vibe aldım 😅
Günaydın 😅 Ne güzel uyuya kalmışım 🤣
Katılmıyorum. Bak şimdi soru sahibi ev sahibi, görüş atanlar da misafir. Etki tepki etkileşim münazara müzakere tartışma severim ben. Mesela sadece soru sorup beğeni atıp bırakmak istemiyorum. Misafirlerimi güzel ağırlamak istiyorum. Soruda sohbeti severim. Mesela nice uzun yazılarım oluyor, insan bir teşekkür bile etmiyor üzülüyorum. Emeğe saygı yani hem güzel söz söylemek sünnettir. Tebessüm sadakadır..
Sen bir de eski hesabımdaki soruma bak 😅Ben hep aynıyım
Gelecekteki eşiniz hâla gelmedi mi? ↗
Aşık olacağımız kişiyi seçebilir miyiz? ↗
Yorumlaşmayı sevmek kötü mü 😅
Az çok tanıdıklarıma daha dikkatli yazıyorum normalde gelişi güzel yazarım 😅Mutlu günler dilerim dedektif 😅🔍🔎
Kötü demiyorum hatta iyi bir şey yapıyorsunuz bazı yorumlarınızda öyle düşündüm sadece mantıklı olumlu samimi güzel yorumlarınız var tabii sohbetiniz iyi sorunlarımla ilgilendiğiniz dinlediğiniz için de gerçekten çok sağolun özünde iyi birisiniz yoksa buradaki çoğu kişi gibi yazma zahmetinde dahi bulunmazdınız sizede mutlu günler 😅
Teşekkür ederim senin güzelliğin sayın saygı değer misafirim 😅Sende öylesin her türlü 😅
Kişi geldiği gibi ağırlanır ve uğurlanır nasıl gelirsen öyle 😅
Rica ederim ne demek bende teşekkür ederim her daim 😅
Canları cehenneme 🤣 EyvAllah yeni sorum var odun filan beklerim 🤣Buyur gel
Banada bir taş geldi sanırım 😏
Estağfurullah ne taşı kim kime iş koyuyor taş atıyor 😅Hava da tutarım 😅Rahat ol 😅Seni desteklemek istedim sadece
Ben kendimden memnunum zaten 👍🏼 ne yapayım bende böyleyim 😏 beni sevende bu şekilde sevsin ayna gibiyimdir kim bana ne yansıtırsa o iyi şeyler yansıtabilmem de karşımdaki kişinin elinde olan bir durumdur
ya da kendi sorunları diyelim kim ne görmek isterse onu görür 😌
Bende memnunum, sana kötü laf söz etmedim ki? Ne oldu şimdi anlamadım 🥲
Ben genel olarak reel hayatımda da kişi geldiği gibi ağırlanır ve uğurlanır 🫡
Her şey karşılıklı 😅
Güzel bakan güzel görür herkesin baktığı aynı olsa da gördüğü farklı olabilir ( kendi sözüm ) zaten sana nice kendi sözlerimi yazmıştım 😅
Genel konuştum zaten katılıyorum sana ☺
Hiii anladım teşekkür ederim o zaman, görüşmek üzere hoşçakal 🫡😅
Kesin şu an bir ortamda alkol karı kız kjkjkjkzj
Diyorsun 😂 Çok şükür alkolümüz yok 😂Alkol içer misin sen 😅Niye hemen kötü düşünüyorsun ki belki barmendir filan 😂
Yok içmem karşımdakininde içmesini istemem zaten jzjzjz barmense sıkıntı yok 😂😂
Çok güzel düşünüyorsun bence de içme yani içki tüm kötülüklerin anasıdır uzak durmak içinden de uzak durmak lazım 😂Bende istemem hiçbir türlü ben her türlü sar hoş ederim gerek yok helaldir sarhoşluğum aşktan yana 😂
Zjzjzjz ayaş olmuşsun sen aşktan yana yana
Yok olmadım henüz ama hazırım daima olmak için 🤣
Şu an benden başka kimseyi düşünemem valla ne halt ediyorsa etsin benden uzak olsun :))
Heheeh 😅Nasıl istersen abi gönlünce olsun 😅İyi akşamlar dilerim
İyi akşamlar kardeşim. Eyvallah
EyvAllah abim🫡
Namaz kılıyordur a canım benim güzel eşim 🥰🥰
Hımm, çok güzelmiş, biliyor musunuz yoksa tahmin mi 😅 Birlikte kılmak isterdim gelecekteki eşim ile 🤣
Tahmin ya 😂. En güzel hayal 🥰
Heee 🤣 Güzelmiş 😅 Günümüzde kaldı mı öylesi 🤣 Güzel de birazcık zor günümüze göre bence 😅 Kesinlikle çok güzel hayal on numara imamlık yaparım ezan okurum müezzinlik yaparım 😅ezan duasını kimseye bırakmam yani 😅
Gönlünüzce olsun 😅İyi akşamlar dilerim 🫡
Herkesin bir dengi var , yani var. Ahaha Allah kabul etsin hepsini. İnşallah teşekkür ederim. İyi akşamlar 😄
Dengi olabilir de dengi bulabilir mi? Denk gelir mi dengi? Amin inşaAllah, ricalarımı iletiyorum 🫡 EyvAllah
Rabbim herkesin eşini kendine göre yaratmış. Gelir elbette.
Gelir elbetteye inanmıyorum.
Allah el ayak vermiş akıl vermiş beyin vermiş 😅
Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve izdırari kader izdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur ihtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır. Cüzi irade de denir. Evlilik cüzi irade ihtiyari kaderdir..
Durup dururken hiçbir şey olmaz olamaz olması da mantıklı değildir yani
Sen çabala bırak gerisini ona.
Benim ihtiyacım yok 😅 Teşekkür ederim bilgi amaçlı yazdım.
Genel konuştum zaten
EyvAllah, katılıyorum, çaba ve tevekkül 😊 Hoşçakalın
Aynen öyle.. sizde
EyvAllah 🫡
Nerede karsilacagimi ben de bilmiyorum ne yaptigini da bilmiyorum
Öylesine işte bir tahmin mesela sen ne yapıyor ya da nerede olmasını ister dilerdin 🤣
Hımm güzelmiş mantıklı 😅Denk gelir olur inşaAllah diyelim o zaman 😅 Gözünü aç ne olur ne olmaz 😅
Çokça 😅
Her türlü 😅🙏🤲
Hiç bir fikrim yok ama bilmiyorsa umarım yemek yapmayı öğreniyordur.
Hehehe güzel fikir kardeşim mantıklı 😅 Gönlünce olsun
Teşekkürler amin saol
Rica ederim 😅
Rica edenleriniz çok olsun efenim
Amin amin inşaAllah 🤣
Amin inşallah 😂😂
O şimdi kesin başka kızlara yazıyordur ya instadan Facebook da olabilir 😄 ama boş durmadığı kesin asdfjk
Olabilir ama olmaya da bilir 😅 Hayırlısı, Gönlünce olsun 😅
Aminn
Olabilir tabi de. Ne zaman göreceğiz onu acaba yani?
Kader kulun çabasına bağlıdır 😅Boş boş beklemek istemek ile hiçbir şey olmaz 😅Allah bilir ve sen bilirsin 😅
Valla çabaladım bak Allah seni inandırsın. Gerçekten ama bu hayatı bazı şeyler olmadı mı olmuyor. Zamana bırakmak lazım sanırım. Ne yapabilirim ki hem buralarda aramaktan başka? Denk gelmesi, şans faktörü gerçekten çok önemli.
İlk sevgilim 21 yaşında olmuştu 😅 Çabaladım demek ile olmaz çabalamaya devam her daim 😅
Zaman ile hiçbir şey olmaz zaman sadece su misali akıp gider
Musluğu açık bırak en fazla su dolar taşar al tencere su koy ısıt makarna ekle ve pişir bekle al sana spagetti 🤣
Şans kişinin kendisidir nasip kısmet de kişinin kendisidir
Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve izdırari kader izdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur ihtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır cüzi irade de denir evlilik sevgili ihtiyari kader cüzi iradedir
Eyvallah dostum. Çok güzek yazmışsın, bilgiler de güzel. Ama ne yapabilirim ki sosyal medyaya düşüyooruz yani onun dışında ne yapmalıyım ki var mı taktik
Teşekkür ederim senin güzelliğin. Her şey olabilir hiçbir şey de olmayabilir. Sana karakterine bağlı olarak değişir farklılık gösterir. Yer mekan ve zaman bahanedir. Her yerde olabilir nasip kısmet şans..
Elinden ne gelirse onu yap sen seni daha iyi bilirsin
Ara sıra yazıyorum kanka 😅şimdi çokca uzun yazarız onu da 😅
Eyvallah kardeşim geliyorum
EyvAllah 😅
Kör kuyulardadır kesin..😂
Olabilir ama olmaya da bilir 🤣
Ne hali varsa görsün o zaman..😂
Hehehe🤣Niye öyle diyorsun yahu 😅İyi olsun her şey yolunda olsun ve gelip bizi bulsun 😅
Yooo, bulmasın onu isteyen kim ki o beni bulacakmış..😄
O zaman başka nasıl istersen öyle olsun 😅 Gönlünce olsun ben istiyorum 😅
İnşallah kötü şeyler yapmıyodur
Amin inşaAllah 😅 Gönlünce olsun Winnie 😅
Ahahha teşekkür ederimm. Seninde aynı şekilde
Kovandan kovana bal peşinde koşmasında
Rica ederim amin inşaAllah 😅Tabi tabi kesinlikle aman aman 🤣
Her çiçekten bal alırsın sen kendini ne sanarsin gönül
m.youtube.com/watch
Diğer sorularıma da bekler iyi akşamlar dilerim 😅 Hoşçakal'ın
❤️❤️ hayırlı akşamlar
EyvAllah 🫡🫡
Bu sıcakta anca oturup karpuz yer ne yapacak 😅
Hımm mantıklı da hava serinledi yahu öğlen gündüz filan sıcaktı 😅Şimdi çay içiyor da olabilir 😅Peki sen napıyorsun 😂Neyle meşgulsun
Piknikteyim kardeşimle. Semaveri yaktı, çayımı bekliyorum şu an 😅
Ne güzel severim on numara valla bende yarın düşünüyorum izinliyim 😂 Ellerinize sağlık afiyet olsun 😅
Bi de gönlünce olsun iyi akşamlar dilerim 😅 Hoşçakal'ın
Teşekkürler, iyi akşamlar
EyvAllah 🫡
Insallah bırıyle yıyısmıyordur
Amin inşaAllah 😅 Gönlünce olsun kanka 😅 Benimki de çokça amin😂
😂😂👌🏻
😂😂😂🫡👍
onu söyliyemiyoruz maalesef
Hımm anladım, peki gönlünüzce olsun 😅
kjkjkjkj
😂😂😂
bunu da açıklıyamıyoruz maalesef
Hiç önemli değil yahu canın sağolsun 😅İyi akşamlar dilerim 😂
Kim bilir? Belki her yerde beni arıyordur.
Evet evet olabilir kanka 😅 Sende var mı hiç arama sorma 😅 Kendi halinde misin 😅
Kendi halimdeyim. Hiç hareketlilik yok bende 😂
Tahmin etmiştim kanka iş güç seninki 😅Allah kolaylık versin hem daha gençsin yahu 🤣
Soru cevaplıyor kdjd
Mantıklı belki de görüş yorumluyorda olabilir😂
Gönlünüzce olsun 😅
😅😂😂
😂😂😅😅
Bence öyle biri yok
Kim bilir belki de vardır 😅 Neden bu şekilde düşünüyorsunuz 🤔
Çok kırıldıgım için
Bende çok kırıldım defalarca sayamadım. Umut Allah'tan ümitsizlik şeytandandır umudunu yitirme kaybetme
Hayırlısı gönlünce olsun 😊
Seni kırmalarına izin verme ince eleyip sık dokumalı tedbiri elden bırakmamalı😊
Gönlünce olsun 😊
Teşekkür ederim ☺️
Ricalarımı iletiyorum, iyi akşamlar dilerim 😊 Hoşçakalın
Bilmiyorum
Canınız sağolsun gönlünüzce olsun 😅
Öldü. yasamiyor
Ciddi mi? Tahmin mi?
Tahmin
Çok şükür, öyle değildir inşaAllah 😅 Gönlünü ferah tut gönlünce olsun 😊
İşe gidiyor 😄
Nereden biliyorsun yanında mı 😅
Telefonla konuştuk az önce 😄
Ne güzel ya 😅Allah mutlu mesut etsin daim olsun mutluluklar dilerim 😅 Gönlünüzce olsun
adam akıllı çalışıyor olsun allahım lütfen
Hımm, güzelmiş, öyledir inşaAllah, gönlünce olsun, günaydın 😅Mutlu günler dilerim 🫡
ölmemiş ise iyi🤕
İnşaAllah, gönlünce olsun abla 🫡
Okuyor bence
Belki de okulu bıraktı ekmek parası peşine düştü ne biliyon 😂
Sizce dedin ya ondan fikrimi dedimm 😅😂
Hımm 😅İyi fikirdi ama 🤣Bende fikrimi ekledim ne olcak 🤣
Demi ya nolucak 😅😂
Bilmem ki 😂 Hiçbir şey olmayabilir 😂 Gönlünce olsun iyi akşamlar 😂Bazen uzatamıyoruz 😂 Şeyini çıkarmamak lazım dimi djdj
😅😅haklısın iyi akşamlar
Evet evet 😂Godnayt
Good nighttt 😅😂
Thank you 😅
yüzüyo
Nerede 😅
sisme havuzda
Yanında mı yakında mı yani 😅
yo içime dogdu
Hımm vay anasını bu kadar keskin helal 😅
Gönlünce olsun mutlu günler dilerim 🫡
Ölmüştür ya
Neden böyle dediniz?
Kim bilir? 🤷♂️
Allah bilir ve siz az çok bilebilirsiniz. Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve izdırari kader izdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur ihtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır cüzi irade de denir evlilik sevgili ilişki ihtiyari kader cüzi iradedir
Gönlünüzce olsun 😅
Çebelleşiyor
Rabb'im kolaylık versin, gönlünüzce olsun 🫡
Allah bilir
Doğrudur gönlünüzce olsun 🫡
Ders çalışıyo
Güzel fikir yaşına göre 😅 Mantıklı gönlünce olsun 🫡
EyvAllah sende sağol amin inşaAllah 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?