Üç arkadaşız ben kova burcuyum diğer arkadaşım balık öbür arkadaşım oğlak Burcu ilişki konusunda çok farklıyız en tehlikehangisi?

Arkadaşlar üçümüzün sevgili konusunda özelliğine değineceğim hepimiz farklıyız kendimden başlayım ben özgürlüğe aşırı düşkünüm biriyle yazismaktan konuşmaktan nefret ederim birine aşkım meskim kelimeleri asla kullanmam sevgim olsa bile asla belli etmem kızları onemseyen biri değilim kısacası ilişki insanı değilim, oğlak Burcu olan arkadaşım çok inat ağzından kelime almak için 40 takla acmak gerek kolay kolay kimseden hoslanmaz hoşlandığı kişi olunca ölümüne sever buna şahit oldum ve aşırı derecede kıskanç ben kıskanç biri değilim çok fazla ama bu aşırı kıskanç, balık burcu olan arkadaşım çok duygusal ve depresif kız görünce morali bozulur kızlara aşırı düşkündür ve aynı anda 3 4 kızdan hoşlandığını söylüyor ben ve oğlak burcu olan arkadaşım kızlara fazla düşkün değil ama bu aşırı düşkün hayatı kız olmuş her gördüğü kızdan hoşlanıyor düşünceniz nedir

Üç arkadaşız ben kova burcuyum diğer arkadaşım balık öbür arkadaşım oğlak Burcu ilişki konusunda çok farklıyız en tehlikehangisi?