Arkadaşlar üçümüzün sevgili konusunda özelliğine değineceğim hepimiz farklıyız kendimden başlayım ben özgürlüğe aşırı düşkünüm biriyle yazismaktan konuşmaktan nefret ederim birine aşkım meskim kelimeleri asla kullanmam sevgim olsa bile asla belli etmem kızları onemseyen biri değilim kısacası ilişki insanı değilim, oğlak Burcu olan arkadaşım çok inat ağzından kelime almak için 40 takla acmak gerek kolay kolay kimseden hoslanmaz hoşlandığı kişi olunca ölümüne sever buna şahit oldum ve aşırı derecede kıskanç ben kıskanç biri değilim çok fazla ama bu aşırı kıskanç, balık burcu olan arkadaşım çok duygusal ve depresif kız görünce morali bozulur kızlara aşırı düşkündür ve aynı anda 3 4 kızdan hoşlandığını söylüyor ben ve oğlak burcu olan arkadaşım kızlara fazla düşkün değil ama bu aşırı düşkün hayatı kız olmuş her gördüğü kızdan hoşlanıyor düşünceniz nedir
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Balık olanı hiç almayım 3-4 kız ne be öldürürüm valla o yüzden hiç çekemem balık olan arkadaşını oğlak burcu olan inatmış belki ben ikna eder konuşturur dediğimi yaptırırdım zaten insan sevdiğine kıyamaz o size inatlık yapıyor bence kıskançlık olayı da çözülür ya konuşarak falan hallederiz sana gelecek olursam evet özgürlük güzel ama ilerde evlenince falan sorumluluk alacaksın o özgürlükten eser kalmayacak askım kelimelerini kullanmaman iyi vıcık vıcık değilsin ama arada bi bebeğim sevgilim denmesi gerekiyor “kızları önemseyen biri değilim” dediğin için geriye kalan tüm iyi huylarını silip seni de eliyorum kesinlikle oğlak en mükemmeliniz balık ise en tehlikeliniz çok bile yazdım bence yeterli olur diye düşünüyorum 😊
Onemsememezlikten kastım şu değer verip vermeme konusu değil örnek vererek aciklayim mesela bi kız bana gülümsedi veya atıyorum göz kırptı diyelim içimden derim ki amaaan salla gitsin baktigiyla kalır düşüncesi var hoşlansam bile amaaan kim uğraşacak boş ver diyip geçerim
Bir kiza mümkün değil bebeğim demem bana göre asla değil, ismiyle hitap ederim odun bir insan değilim ama kendime yakistiramam
Hmm genelde bu tarz erkeklerde sevdim mi tam seviyorlar ve bir kişiye bağlı kalıyorlar hiç oldu mu böyle ilişkin? Birde ikizlerle iyi anlaşır mısın
İkizler ile Kova burçları arasında oldukça uyumlu bir birliktelik vardır. Her iki burç karakteri de oldukça havalı ve uyumlu yapıda oldukları için kısa sürede kaynaşıp, ilişki geliştirebilirler. Bu ilişkide aktif rol oynayan İkizlerdir.
İkizler kadını kova erkeği uyumuymuş sence doğru mu
Yaa niye diyemezsin demiyorsan gayette odun gibi bir adamsın bence karşıdakinin mutlu olduğunu görünce tutamaz dersin bu durumları belirleyecek şey karşındaki kadın bencee
En son ilişkim 3 sene önce ikizlerle olmuştu ilişki süresi boyunca hiç kavga etmedik ayrılikta kavgasız gürültüsüz bitti sadece hesap sorması vardı o beni rahatsız ediyordu
Herhalde İkizler kadını genel olarak kıskanç oluyorlar bende kıskanır sahiplenirim karşıdaki de zaten nerde nasıl davranması gerektiğini bilirse bunlara hiç gerek kalmaz
Evet kiskanç oluyorsunuz bunun örneğini zaten onda görmüştüm hemde fazlasıyla ve ayrıca ruh haliniz çok değişken oluyor konuşuyoruz mesela onunla nasılsın diyorum iyiyim diyor sonra tekrar konuşuyoruz kötüyüm diyordu ve ayrıca en iyi tarafı birbirimizi sıkmiıyorduk ne o cok arardı yerinde ve zamanında arama yapardık
Ya evet ruh hali olarak çok değişken olmamızın sebebi kendi adıma konuşayım duyguları çok yaşayan bir insanım bir şey olsun üzülürüm modum düşer biri sevineceğim bir şey desin iki gün ona sıkılmadan sevinirim işte… Dediğim gibi birbirine bağlı vıcık cıvık ilişkileri sevmem gereksiz yere her dakika yazmaya konuşmayada gerek yok ama sevdiğim insanla zaman geçirmek hoşuma gider mi gayette gider 😊
Aynen öyle vicik vıcık ilişkiler hem gereksiz hem yapmacik gereksiz yere konusmayi bende hiç sevmem hele diyelim aradım ya mesela telefonda açtı diyelim ikinci kez asla aramam karşılıkli olacak onun aramasi lazım yoksa ömür boyu aramam kız mesela günaydın mesajı attı ertesi gün ben atarım, ama diğer gün atmam o atmadığı sürece karşılık olmadan asla mesaj atmam aramam
Yani böyle tek tek gün saymanda garip geldi ben ona pek takılmam ya belki geç uyanan biridir öyle o yazdı ben yazdım diye bakmam ama şu arama hesap sorma olayı beimde canımı sıkıyor biri vardı konuluyoruz kapatıyorum mesaj atıyor sonra cevap vermeyince sitem ediyor beni suçlu çıkarıyor yaa ne gerek var her dakika konuşmaya birde ne yaptığımı çok sorgulardı işim bitince geldimm falan yazardım hemen nereye gittin ne yaptın moduna giriyordu ve bu aşırı olmaya başlayınca can sıkıcı bi hal aldı
Şöyle aslında sebebi sayginligimi yitirmemek ve kimseyi hayatimin merkezine koymama güdüsü bunu yapmamda ki sebep , Siz en son hangi burçla sevgili oldunuz böyle çok darladigina göre kesin yengeç burcu olabilir
Son görüştüğüm kişi koç burcuydu kendinden emin özgüven tavan sosyal biriydi gayet iyi anlaşıyorduk onda da biraz sahiplenme huyu vardı sadece benimsin tarzında bi bu huyu sıkıntı yapıyordu beni darlayan burçta akrepti 🙄
Koç burcunu çok fazla tanımam ama sahiplenme duygusu dediğin gibi çoğunda vardır akrep burcu mu aovvv hele orada dur 2017 yılında akrep ile ilişkim olmuştu ve beni aşırı derecede darliyordu benim özgürlük alanıma kırmızı çizgi çekiyordu ve seninki gibi nerdesin neden yazmiyorsun gibi gibi beni boğan cümleler kuruyordu ve ayrıca kıza hic aşkım felan demedim sırf bana aşkım neden demiyorsun diye dünyanın tribini yerdim yazasim varsada sırf bu saçma sapan tripler yüzünden yazasim gelmiyordu ilişki bitince ohh nihayet kurtuldum bundan demiştim valla piyango kazansam bu kadar sevinmezdim onunla ayrildigima
Ee ama ben buna ilişki demem sen böyle insanlarla oluyorsan tabii aşkım sevgilim falan demezsin için atmaz bir kere ama gerçekten sevdiğin biri olsun düşünmeden dersin onun haraketlerini tepkilerini görmek için direkt söylersin akrepler büyük pişmanlık katılıyorum koçları severim genelde de anlaşırım
Akrepler evet pişmanlık dediğin gibi ben mesela çok arkadaş canlisiyim kiz olsun veya erkek olsun kafa biriyim ama ilişkilerde çok geriyim istenileni karşıya veremiyorum çok zayıfım arkadaşlığım güçlüdür o çok ayrı ben şu ana kadar ikizlerle anlastim diğerleri nasıl olur onu bilmiyorum
Bence ikizlerden yola devam et kısa ve net çünkü mükemmeliz hahsjsj
Aynen kafa rahat olur en azından sıkma derdi Yok kavga gürültü yok 😅
Tabii ya ikizlerden iyisi mi var hahajsj
Yok kovadan iyisi can sağlığı bence 🙃
Erkekte ne olduğu hiç farketmiyor ama kızda kesinlikle ikizler olmalı hahahs
Çoğu erkek ikizlerden şikayet ediyor bende bunu anlamıyorum hiçbir zararını ben görmedim onlar ne yapmış olabilir erkeklere anlam veremiyorum
Eşşek burcu ondan uzak durun
Oğlak. Kendimden biliyorum
Oğlak burcu arkadaşım bir kızın karşısına dikilmiş geçen hafta bana ben hoslanirsam seversem konuşurum demişti hayatında ilk defa kiza açıldı kizla şu an konuşuyorlar diye biliyorum kolay kolay kimseye acilmazdi ben ilk defa birinden hoşlandığına Sahit oldum onun
Aynen. Kolay kolay hoşlanmayız ama sevince tam severiz
Aynen öyle oluyor gerçekten