Bazı insanların kanısına göre evlilik aşkı öldürüyor. Bazılarına göre güçlendiriyor. Sizce evlilik aşkı öldürüyor mu?
Evlilik aşkı öldürüyor
Güçlendirir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bazı insanların kanısına göre evlilik aşkı öldürüyor. Bazılarına göre güçlendiriyor. Sizce evlilik aşkı öldürüyor mu?
Hayır tabi ki de ben hiç aşkı yaşamadım aslında. ama ben kendim için konuşursam evlilik kesinlikle aşkı hiç bir şekilde öldürmez. asıl bence aşkı öldüren konu zaten başlangıçta aşk olmaması yani kişilerin cinsellik ya da dış güzellik veya para için evlenmesi bunun gibi etkenler daha çok evliliği bitirir ya da birbirlerini yeterince tanımadan evlenmeleri de diyebiliriz ki günümüzde artık çoğu kişi öyle yapıyor o kadar hızlı evlilik kararı alıyorlar. ama evlilik aşkı öldürmeyeceği gibi ben daha çok arttıracağını düşünüyorum yani arada ki bağlılık daha çok kuvvetlenir bu şekilde. tabi ki de evlilik kolay değildir. Evlilikte her zaman için tartışma veya zorluklar içerir. Bu zorlukların üstesinden gelmek için de eşlerin sevgi, sadakat bağlılık, saygı, güven göstermesi gerekir. Eşler, birbirlerine ne kadar sabırlı olursa birbirlerinin hatalarını ve kusurlarını hoş görmeli ve birbirlerini desteklemelidir.
Tabikide öldürür hergün birliktesin birsüre sonra her iki taraftan biri sıkılabilir [ tabi bu karakterlere bağlı orasını bilmiyorum] evlilikte her 2 tarafta çok sorumluluk altına giriyor bu durumda onların sıkılabileceğini düşünüyorum ama sevgiliyken böyle değil daha rahat
Evliyken kocan veya karın gezmene kıyafetine arkadaşlarına nereye gittiğine ne yaptığına karışabilir kısacası evliliğe sıcak bakmıyorum
Evlenince aşk ölür. Çünkü aşk kavuşamamak demektir, kavuşamadıkça güçlenen aşk kavuşma ile birlikte ölür. Geriye sadece gerçek sevgi, saygı, hoşgörü ve anlayış kalır.
Cevap
34Cevap
Süregelen her şey bir gün bitmeye mecburdur..
Tabiki geçim derdi ekonomik nedenler zaten evlenirsin erkek tarafına yıkılan kız tarafı sayesinde mutluluk kalmıyor
Sağlam temeller atılmış ise dürüstlük ve saygı bitmediyse ölene kadar sürer, saygı çok önemli karşıdaki insana karşı onun değerlerine önem verdiğini göstermek saygı duymak çok ince ve zeki insanlar düşünebilir
Öldürüyor zaten öldürmesi de gerekli. Evlilik daha ciddi sorumluluk ve bilinç isteyen olay.
Aşk meşk bunlar gelip geçici heves
Evliliğinin ilk 6 ayını yaşayanlar için cevabı hayır, 6 aydan sonrasını yaşayanlar için evet olan soru.
Aşkın tanımı önemli.
Ki adı ne olursa olsun, hatta öldürse bile yerine çok daha bişeyleri koyabilir.
kesinlikle öldürüyor zira kuralları doğru koymuyor insanlar ya da kırmızı çizgiler konuşulmıyor
Birbirine baktığın kişiyle değil aynı yöne baktığın kişi ile evlenirsen ve karşılıklı saygıyı da kaybetmezsen o evlilik dünyadaki cennettir
toksik bir ilişki içindeyse o kişi evlendikten sonra pek sağlıklı ilişki süreceğini sanmam ama güçlendirebilir bazılarına göre
Kişiden kişiye göre değişir fakat bence öldürmemesi gerekiyor tam aksine daha sağlam olmasını sağlar.
Evlenmedim ama oldurur herhalde. Cevremde mutlu evli yok
Evlilik değil, insanlar aşkı öldürüyor. Her şey kişiye bağlı.
Aşk diye bir şey yok ki sıkılıyor başka kişilere şahvet duyuyor
Temeli sağlam olmayan bir bina sarsılır. Temeli sağlam bir bina dimdik yıllara meydan okur..
Evlenince aşk gider zaten yerini sevgiye bırakır ama aşık olup evlenmiş ise tabi ki
Kiminle evli olduğuna bağlı. Genelleme yapmak çok doğru değil.
Evlilik her şeyi öldürür. Yaşama sevincinden aşka kadar. Canlı tuttuğu tek şey ebeveyn olmak.
Öldürür bence
Artik cepte görüyor çünkü insan ve umursamaz oluyor sanırım inşallah öyle olmayalım 😊
Evlilik olmasa da insanlar zamanla birbirini sıradan ve değersiz gördüğü için aşk kısa sürede ölüyor
Daha önce evlenmediğim için bir şey diyemem ama genel olarak alışılmış şeyler hep sıradanlaşır ve heyecanını yitirir
Yıllarca aşk devam ediyor diyen yalan söylüyordur kusura bakmayın. Evlilik aşkı öldürebilir ama Sevgi ve saygı devam ederse sıkıntı yok.
evlilik zaten aşkı ve aranızdaki saygıyı güçlendirsin diye olmuyor mu
Güçlendirir ama kişiler arasında sadakat ve iletişim var ise
Hayır kendini bilmezler karaktersiz Ler ne aradığını bilmeyen hedefsizler aşkı öldürür
Sevgi varsa güçlenir. Menfaet için evlilikse öldürür...
Güçlendirir diyenler külliyen yalan tamamen aşkı öldürüyor evlilik
Saygı sevgi güven olursa öldürmez. Bunlar biterse ölür.
Evliliği bitiren karşılıklı saygısızlık ve sevgisizliktir.
hayır bence güçlendirir.
Ne istediğini bilmeyen evliler öldürür
İşi bilene güçlendirir
Evet öldürüyor
Öldürmekle kalmıyor 😂
Evlilik aşkı öldürüyor
öldürmüyor da süründürüyor sanki
Öldürüyor maalesef ki...
Farklı düşündürüyor 👌
Kişilere göre değişir
Evlenenlere sormalı
Öldürür Sevgiyi güçlendirin