Sevgilinle ortak ilgi alanlarına sahip olmak önemli midir
Çok önemli
Herkesin kendi ilgi alanları olmalıdır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Önemli. Ama bu sadece ortak ilgi alanları olmalı demek değil, ikisi de gerek. Hem ortak ilgi alanı ile birlikte keyifli zaman geçirebilmeli hem farklılıklar ile birbirine gösterebileceğin bambaşka dünyalar olmalı.
Ol kesinlikle önemli zaten insan birlikte olduğu sevgili olduğu evlendiği kişiyle ortak noktaları olmadıktan sonra ilişki veya evlilik yürütemez ki bu sadece kendisini kandırmak olur, ben birçok insana bakıyorum sırf evlenmiş olmak için evlilik yapıyor bir de böyle sosyal medyada resimler videolar fotoğraflar paylaşıp da aa bizim mükemmel bir evliliğimiz var diyerek kendilerini ve çevresindeki insanlar kandırıyorlar, ondan sonra da bakıyorsun evin içinde birbirlerine tekme tokat kavga ediyorlar yani ortak ilgi alanınız olmayan şeyler olduktan sonra uyuşmayan şeyler olduktan sonra sevgili olmanın ya da evlenmenin bir mantığını ben anlayamıyorum.
Çok önemli hem de muazzamm.
Teşekkürler 😎👍
Çok önemli hemde..
Cevap
16Cevap
Çok önemli tabi ki de
Tabiki sürekli birlikte vakit geçireceğin kişiyle bir şeyler paylaşabilmek, ortak bir şeyler yapabilmek önemlidir. Yoksa nasıl ilişki sürdürülecek? O kendi başına siz kendi başınıza bir şeyler yaparken nasıl birlikte bir şeyler yapabileceksiniz?
Çok önemlidir. Ortak ilgi alanı olmasa dahi değişikliklere, sevdiği insanın merak duyduğu alanları da araştırmaya hevesi olmalı bence
Tabiki onemli ayni ortak ilgi alani oldugunda daha cok eglenirsin farkli oldugunda ogrenirsin ☺️ikiside güzel
Bence önemli, birlikle iyi vakit geçirmek açısından. Yoksa hep bir taraf diğerini idare etmek zorunda kalır.
Ortak olmali ama fatklida olsun hem birlitke yaparken keyif alalim hemde ikzde bilmedigimiz konular hakkinda bilgili olalim
Bence hayır ilgi alanlarımız ayrı olmalı ki hem ben ona bir şeyler öğreteyim hem o bana bir şeyler öğret
Ortak ortak ilgi alanlarına sahip olmak önemli tabii ki sevdiğim şeyleri yaparız
Herkesin kendi ilgi alanları olabilir no problem...
Sevgilim olursa o zaman dener yorumumu yaparım şu an bilemedim
Ortak zevkler, hobiler, ilgi alanları olmadıktan sonra Romeo ve Juliet olsanız ne olur
İki insanın ilgilendiği ortak seyler olmazsa o ilişkiden nasıl keyif alınacak ben kitap okumayı seviyorsam o tam aksine kitabın bir saçmalık oldugunu dusunup dizi izlemeyi seviyorsa nası eğleneceğiz?
Maalesef ki çok önemli. Tamamen aynı olmanız gerekiyor. Farklı olup birbirinize bişeyler katın lafı çok klişe ve anlamsız.
Farklıysanız bir olamazsınız.
Yo zıtlar birbirini çeker bence benle aynı olan birini istemem sıkılırım hayatına renk gelmesini istiyosan senden farklı olsun ama adam olsun tabiki
Sevgilim yok ve sanırım engelli durumum yüzünden hiçbir zaman olmayacak ama bence ortak alana sahip olmak iyidir
Önemli tabi nasıl birlikte vakit geçiriceksin yoksa
Uzlaşılır bence çok sorun değil
Tabii ki de.. neden konuşcaz?
önemli
Onemli tabi
Kesinlikle
çok önemli
Çok önemli
Çünkü uyum önemli bir unsurdur
Önemli.
Cok inemli
Bence çok önemli