Aşk İlişkileri Yıllar sonra ilk aşkımla karşılaştım, evlenmiş ve çocuğu olmuş. Dön desem döner mi sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Gelir Gelmez Eskisi gibi olmaz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yıllar sonra ilk aşkımla karşılaştım, evlenmiş ve çocuğu olmuş. Dön desem döner mi sizce? Cevapla Evlilik Soruları Aşk Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. dönmez 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Evlenmiş ve çocuk sahibiyse bu seni ne ilgilendirir artık? 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben olmaz gözüyle bakmıştım zaten ama kendisinin niyeti var halen Yorumla
Melodiieejj Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bence hic hos bir davranis degil , yuva kurmus cocugu olmus? Gercekten gelmesine yuzde yuz emin olsan bile , yuva yikmanin yuvasi olur mu? 1 0 Yorumla
Butterflyy_0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı. Zahmet olucakta yuva kurmus bi sıkt*r git sende pe*evenk mısın 0 0 Yorumla
BeniBöʎleBil Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kocasına da bi sor istersen... 3 13 Yorumla Soran +1 yıl Kocası güzel kardeşim teki ya Yorumla Soran +1 yıl Kocası güzel kardeşim teki desek yeri kanka Yorumla BeniBöʎleBil +1 yıl Bilemeyiz.. Belki kadında seni öyle görüyor. Yorumla Soran +1 yıl Oda karısına sahip çıksın bence Yorumla BeniBöʎleBil +1 yıl Karı sana asılmıyor ki sen ona asılıyorsun. Yorumla Soran +1 yıl Bence bana asılıyor konuşmasından anlarım Yorumla BeniBöʎleBil +1 yıl Bence sen ona asılıyorsun. KS de sormandan anlarım. Yorumla Soran +1 yıl Ahah burada daha yeniyim alışamadım daha bira zaman geçince sizin gibi olucam inşallah Yorumla BeniBöʎleBil +1 yıl Soyunmandan belli oluyor... Biz burada çıplak gelini giydiriyoruz.. ;) Yorumla Soran +1 yıl Ahahah normal bi proif foto. Yok Yorumla BeniBöʎleBil +1 yıl Tabe tabe... Biz de yedik el alemin fotosuyla karı kız peşinde.. Yorumla Soran +1 yıl Neden elalemin olsun 😂 harbi benimde burdan karı kız kovalamıyorum Yorumla BeniBöʎleBil +1 yıl :D Ben de öyle.. Karı kız kovalamıyorum. Namuslu erkeğim ben.. Kimsenin karısını kızına bakmam.. Yakaladığımı sykiyorum :D .. yersen :d Yorumla
Berringoktenn Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl yok artık ya. dönse bile dön demeyin mümkünse 0 0 Yorumla
asilkız98 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Zamanında niye kıymez bilmedinde ayrıldın diye sorarlar adama 1 0 Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Niyeti varsa bile yanaşma... 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 👍 Yorumla
Ꮇasquerade Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Eskisi gibi olmaz 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle ortada birde çocuk var en kötüsü Yorumla Ꮇasquerade +1 yıl Yani hiç gereği yok düşünme bile Yorumla Soran +1 yıl Haklısın kardeşim Yorumla Ꮇasquerade +1 yıl 😃✌️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
dönmez
Evlenmiş ve çocuk sahibiyse bu seni ne ilgilendirir artık?
Ben olmaz gözüyle bakmıştım zaten ama kendisinin niyeti var halen
Bence hic hos bir davranis degil , yuva kurmus cocugu olmus? Gercekten gelmesine yuzde yuz emin olsan bile , yuva yikmanin yuvasi olur mu?
Zahmet olucakta yuva kurmus bi sıkt*r git sende pe*evenk mısın
Kocasına da bi sor istersen...
Kocası güzel kardeşim teki ya
Kocası güzel kardeşim teki desek yeri kanka
Bilemeyiz.. Belki kadında seni öyle görüyor.
Oda karısına sahip çıksın bence
Karı sana asılmıyor ki sen ona asılıyorsun.
Bence bana asılıyor konuşmasından anlarım
Bence sen ona asılıyorsun. KS de sormandan anlarım.
Ahah burada daha yeniyim alışamadım daha bira zaman geçince sizin gibi olucam inşallah
Soyunmandan belli oluyor... Biz burada çıplak gelini giydiriyoruz.. ;)
Ahahah normal bi proif foto. Yok
Tabe tabe... Biz de yedik el alemin fotosuyla karı kız peşinde..
Neden elalemin olsun 😂 harbi benimde burdan karı kız kovalamıyorum
:D Ben de öyle.. Karı kız kovalamıyorum. Namuslu erkeğim ben.. Kimsenin karısını kızına bakmam.. Yakaladığımı sykiyorum :D .. yersen :d
yok artık ya. dönse bile dön demeyin mümkünse
Zamanında niye kıymez bilmedinde ayrıldın diye sorarlar adama
Niyeti varsa bile yanaşma...
👍
Is isten gecmis
Senin akıl sağligin geride mi bana mi öyle geliyo?
Gelmez
Eskisi gibi olmaz
Kesinlikle ortada birde çocuk var en kötüsü
Yani hiç gereği yok düşünme bile
Haklısın kardeşim
😃✌️