Hayatımda olan kadının, sadece bana özel olmasını istiyorum. Bedenini veya vücut hatlarını sergilememesi, herkesleşmeden bana ait olması ve buna benzer kıyafetler giyinmesini doğru bulmuyorum. Bu düşüncemi dışarıya yansıtınca; “Hadi mağarana, cahil veya köylü” gibi hakaretler işitiyorum. Sizlerin objektif düşüncesi nedir?
Açık ve dekolteli giyinen birini hayatıma almayı istememem, beni mağara adamı yapar mı?
Merhabalar, Hayır tabi ki de bu senin düşüncen yani kimse karışamaz ki. açık ve dekolteli giyinen birini hayatına almayı istememek seni geri düşünceli bir adam yapmaz. Herkesin kendi tercihleri vardır ve senin de tercihlerine saygı duyulmalıdır. Açık ve dekolteli giyinmek, bazı insanların tercihi olabilir, ancak senin tercihin olmayabilir. Bu, seni geri düşünceli bir insan yapmaz. mesela ben tercih ederdim bu da beni aynı şekilde modern yapmaz sadece zevkler öyledir her insan farklı sever.
Hayır tabi ki de bu senin düşüncen yani kimse karışamaz ki. açık ve dekolteli giyinen birini hayatına almayı istememek seni geri düşünceli bir adam yapmaz. Herkesin kendi tercihleri vardır ve senin de tercihlerine saygı duyulmalıdır. Açık ve dekolteli giyinmek, bazı insanların tercihi olabilir, ancak senin tercihin olmayabilir. Bu, seni geri düşünceli bir insan yapmaz. mesela ben tercih ederdim bu da beni aynı şekilde modern yapmaz sadece zevkler öyledir her insan farklı sever.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır tabii ki. Doğru olan bu. Biz şimdiki modaya uymadigimiz için cahil , geri kafalı , kezo , köylü oluyoruz onların gözünde. Bırak istediklerini söylesinler. Biz böyle kezo cahil olmaktan çok mutluyuz. Değil mi? Kimseyi ilgilendirmez yaşadığımız hayat ve istediğimiz şeyler. Bırak konuşsunlar..
Açık giyinmeyen bir kadın isteyebilirsin ama bir kadın açık giyiniyor diye de terbiyesizlik yapamazsın. Her açık giyinen kadın kendini sergilemiyordur. Açık giyinmesi herkese ait olduğunu da göstermez.