Iki haftadir kinusuyoruz internetten, karakter olarak hosuma gitti Ama fotolarini begenmedim.. ilk defa bu pazar bulusacagiz InsaAllah..
kendime kiziyorum ve zorluyorum. Cunku karakter olarak iyi biri hosuma gittide kinusmamiz.. napacam bilmiyorum
Iki haftadir kinusuyoruz internetten, karakter olarak hosuma gitti Ama fotolarini begenmedim.. ilk defa bu pazar bulusacagiz InsaAllah..
kendime kiziyorum ve zorluyorum. Cunku karakter olarak iyi biri hosuma gittide kinusmamiz.. napacam bilmiyorum
Bende aynı durumu yaşamıştım ama reelde görüşünce aslında sadece fotoğraf çekmeyi bilmediğini farkettim karşıma çok yakışıklı biri gelmisti hala birlikteyiz şükür bence görüşmeden karar verme
InsaAllah y’a tek dilegim o
Cevap
5Cevap
Saçma sapan bir davranış sergilemişsin , hem çocuğun vaktini hem de kendi vaktini hiç etmişsin
Pisman olmak istemiyorum en azindan bir kere gormek istedim
Ama olacaksın maalesef
Nerden biliyorsun
Yukarıda ki paragraf herşeyi açıklıyor hanımefendi
Halay uyumu var mı. Ona bak
😂😂o da bende bilmiyoruz
Bile halay çek damadımızla
Buluşma derim ben beğenmediğin biri için değmez
Ama karakter olarak begeniyorum, kinusmalarimiz eglenceli geciyor
O zaman neden soruyosun buluş pişman ol
🥲🥲
🙏
iki haftada aşık mı oldun
Asik degil iyi anlasiyoruz hosuma gitti
Sürmez.
Neden
Tipini beğenmediğin adama aşık olamazsın
Zorluyorum demişsin bide yani kendim biliyorum, karakter olarak sevdiğim ama fotoğrafları görünce açıkçası soğumuştum kendisinden ama belki tanıdıkça aşka dönüşebilir de tipini beğenmedim diyorsun, bilemiyorum
Birde gercekte goruyum diyorum karar vermeden once
Aynen gerçekte de gör, tipini beğenmezsen arkadaş olarak görüyorum seni de. Hemen seni seviyorum falan deme.
tamam evet haklisin :)
Olmaz o is zorlama kendini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?